bazár, predaj, inzercia, predám

Umývačka riadu

Kategória: Kuchyne

Predám používanú, ale stále plne funkčnú umývačku riadu značky SIEMENS.
Šírka: 60 cm.
Doba používania: 5 rokov.
Cena: 100 eur.
Umývačka riadu
Podobné inzeráty
umývačka riadu
Predám používanú umývačku riadu voľne stojaca, značka Bosch/siemens, šírka 60 cm Umývačka je funkčná, farba biela Ponúknite reálnu cenu, len sms správa
Kuchynská linka + spotrebiče
Predám kuchynskú linku + spotrebiče: -Umývačka riadu, -Digestor, -Rúra na pečenie (elektrická), -Plynová varná doska. Kuchyňu vieme rozmontovať a zabezpečiť aj jej odvoz. Umývačka riadu: 200,- EUR Cena kuchynskej linky vrátane všetkých spotrebičov 400,- EUR V prípade vážneho záujmu možná dohoda.
Kuchyňa so spotrebičmi z Nemecka - masív dvere
Kuchyňa NATALI dovezená z Nemecka. Kuchynské dvere z masívneho dreva. Rozmery: cca 240 X 400 cm, ĽAVÁ RÚRA 60 cm, ZÁSUVKY 50 cm, 60 cm UMÝVADLO, 60 cm UMÝVAČKA RIADU, 60 cm skrinky, 60 cm VÝŠKA Skrine sú oddelené a je možné ich usporiadať do inej dimenzie. Kuchynské spotrebiče: RÚRA BOSCH, KERAMICKÁ VARNÁ DOSKA BOSCH, UMÝVAČKA RIADU BEKO, CHLADNIČKA, ODSÁVAČ PÁR Záruka na spotrebiče 6 mesiacov. Zabezpečíme vám prepravu. Kompletnú ponuku vám pošlem e-mailom. Viac ako 50 kuchýň na sklade.
Kuchynská linka
Na predaj Červená lesklá kuchynská linka v kombinácii so svetlo šedou , vyrobená na mieru , foto v prílohe . V cene sú všetky skrinky + drez + umývačka riadu Bosch 45cm. Ostatne spotrebiče nie sú na predaj.Rozmer kde je umývačka = š 172cm = od steny po umývačku . Horná časť je + 60cm ale len ta časť kde sú bodové svetla.. Druha strana kde sú šuflíky š239cm.Výška prác.dosky je 65,5cm. V prípade záujmu o podrobnejšie info poprosím volať po 16.00 v prac.dni. Prípadne písať SMS a ozvem sa pokiaľ to bude možné späť.Ďakujem
IKEA VÅGLIG - kovanie dvierok umyvacky riadu
Dobrý deň, Uprednostňujem prvý kontakt cez whatsapp, email (formulár bažoš) alebo sms. Predám nepoužité kovanie dvierok vhodné pre umývačku riadu. Vrátane návodu na montáž a sady skrutiek. Rozmery Šírka: 7.1 cm Výška: 74.0 cm Informácie o výrobku Jednoduchá inštalácia vďaka čelu zásuvky s vyvŕtanými dierkami. IKEA of Sweden Číslo výrobku 005.181.92 Materiál oceľ, galvanizované. Dvierka umývačky riadu môžete jednoducho zarovnať s ostatnými dvierkami a čelami zásuviek vo vašej kuchyni pomocou spojovacej tyče VÅGLIG, vďaka čomu docielite uhladený a elegantný vzhľad kuchyne. Pri rýchlom jednaní resp. kúpe niečoho iného z mojej ponuky cena dohodou možná.
Predám novú kuchyňu
Predám novú (nepoužitú) kuchyňu. Kuchyňa bola v štandarde k bytu v bytovke Nuppu - Magnolia 1 (Mlynské Nivy). Ku kuchyni prislúcha zariadenie - - umývačka riadu - elektrická rúra - varná doska - odsávač pár ďalšie info vo fotke. Cena - 1200 EUR Záujemca si to sám odmontuje a odnesie.