bazár, predaj, inzercia, predám

Umyvadlo IKEA Lillangen 80cm

Kategória: Kúpeľne

Predam pouzivane umyvadlo Ikea Lillangen, rozmery 81x41x12. Da sa osadit priamo na skrinku, ci zapustit na dosku. Stav ako na foto, bude treba ho trochu ocistit. Mam k nemu aj sifon a potrebne vei na napojenie. Neposkodene, len trochu horsi dizajnovy stav.
Umyvadlo IKEA Lillangen 80cm
Podobné inzeráty
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.
Lillangen ikea - nové 4ks nôh k nábytku, výška 16-17 cm
Zakúpené ku kúpeľňovej skrinke, nepoužili sme. Neotvorené pôvodné balenie. Nehrdzavejúca oceľ, nastaviteľná výška 16-17 cm, š. 3cm x hĺ. 3cm, montáž samoreznou skrutkou. Cena 5€ Ideálne osobným prevzatím v Bratislave 2 - Podunajské Biskupice. Poštou odošlem len po úhrade vopred na účet - treba si však ešte pripočítať poštovné + 3,90€ za balík na poštu. NA DOBIERKU UŽ NEPOŠLEM! Prosím píšte mail.
Predám keramické umývadlo do kúpeľne 90cm aj s podstavcom
Predám na mieru robený podstavec z roxoru a masívneho dreva spolu s veľkým umývadlom. Podstavec má výšku 94cm, na ňom je umývadlo. Je to výrazne vyššie, ako sa bežne umiestňujú umývadlá v kúpeľni. Nachádzalo sa v novostavbe, ktorú som kupoval. Pri demontáži praskla časť na umývadle, keďže bolo nalepené na 4 bodoch na silikóne ale dá sa to zalepiť a následne pretrieť bielym silikónom. Nebude to vidieť. Umývadlo je značky sIdeal Standart, rozmer umývadla 90x41x5cm. Cena za komplet je 350 eur. Cena je pevná. Samostatné umývadlo je za 220 eur. V súčasnosti len nové umývadlo v menšom rozmere stojí cca 600 eur. Rozmery podstavca: roxor š 101 / h 51,5 doska š 100 / h 50 výška políc 28 Možný iba osobný odber v Hurbanovej Vsi (okres Senec)
Nova zavesna skrinka pod umyvadlo Geberit
Predám závesnú skrinku pod umývadlo geberit selnova square 80cm farba biely lesk, 2x dvierka. Modelové označenie 501.256.00.1 Odkaz ehop: Predávam bez umývadla. Nemal by byt problem namontovat hocijake zapustne umyvadlo sirky 80cm. Ide o nerozbalenú, nepoužitú skrinku v originál balení, iba otvorený kartón kvôli vizuálnej kontrole. Skrinka je od výroby zložená - netreba ju prácne skladať.
Skrinka nad umývadlo - IKEA
Predám skrinku do kúpeľne nad umývadlo. Prakticky nepoužívaná, iba poskladaná. IKEA Hemnes nová 259 eur.(vid.link) Rozmer: 120x16x98cm Foto ilustračné, v prípade záujmu pošlem ďalšie fotky. Len osobný odber.
stena walkin 100 Siko, umývadlo so skrinkou IKEA
Predám walkin stenu zo Siko kupovanú v 2019 a demontovanu v 2023 za účelom rekonštrukcie. PC 200€. Len osobný odber. V prípade zaujmu mi napiste email Jana.ulkv@ K tomu umyvadlo so skrinkou z IKEA. Godmorgon 80x47x58 lesklá biela PC 169€ Kattevik umývadlo 40 biela PC 100€ Tolken doska 82x49 PC 40€ Voxnan sprchova súprava PC 199€ Voxnan batéria PC 90€ Plus WC (geberit) SIKO PC 126€