bazár, predaj, inzercia, predám

Umývadlo -liaty kameň

Kategória: Kúpeľne

Predám nové pekné Umývadlo ide o liaty kameň – matný. Veľkosť je 80cm.
Umývadlo -liaty kameň
Podobné inzeráty
Marmy Savona umývadlo, liaty mramor (100x45 cm)
Predám Marmy Savona umývadlo, liaty mramor Farba- lesklá biela Materiál-liaty mramor Šírka 100 cm Hĺbka 45 cm Viditeľná výška 8 cm Váha 20,5 kg Nový nepoužívaný, dôvod predaja nesedi veľkostne. K umývadlu pridávam výpusť, kovovú s prepadom biela K701 (Click/clack G5/4). Pri rýchlom jednaní možná dohoda. ............................................................................. Preferujem osobný odber Modra, PK, alebo BA a okolie. Po dohode pošlem aj na dobierku s platbou v pred. ............................................................................. Na špekulantov nereagujem. Aktuálne do zmazania.
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.
umývadlo Kartell by Laufen
Ponúkam na predaj úplne nové nepoužité ešte z krabice nevybalené luxusné umývadlo značky Kartell by Laufen. Ide o umývadlo do nábytku s odkladacou plochou vľavo. Farba: biela s LCC (Laufen Clean Coat: inovatívny povrch, ktorý lesk udrží dlhšie. Ide o silikátovo-keramickú sklenenú vrstvu, ktorá sa vypaľuje na pôvodnú glazúru. Tá je potom mimoriadne hladká, extrémne tvrdá a popritom prakticky nezničiteľná. Priťahuje vodu, pričom sa netvoria kvapky. Nečistoty, vodný kameň a baktérie sa tak na neporéznom povrchu nedokážu uchytiť a spláchnu sa s odtekajúcou vodou. Čistiace a dezinfekčné prostriedky sa na povrchu lepšie rozlejú, čo zvyšuje ich účinnosť a predlžuje sa tým aj životnosť kúpeľňovej keramiky.). Rozmery: 1200 x 460 x 185 mm (dĺžka, šírka, výška). Prevedenia: bez prepadu s 1 otvorom pre batériu v strede. Číslo referencie (katalógové číslo) je H. Kupované ako nové za 1 300 eur. Bližšie informácie o umývadle spolu s detailnými rozmermi nájdete tu: Umývadlo je k dispozícii k osobnému odberu v Stupave. Obrázok je len orientačný. Vodovodná batéria nie je súčasťou umývadla.
Predám keramické umývadlo do kúpeľne 90cm aj s podstavcom
Predám na mieru robený podstavec z roxoru a masívneho dreva spolu s veľkým umývadlom. Podstavec má výšku 94cm, na ňom je umývadlo. Je to výrazne vyššie, ako sa bežne umiestňujú umývadlá v kúpeľni. Nachádzalo sa v novostavbe, ktorú som kupoval. Pri demontáži praskla časť na umývadle, keďže bolo nalepené na 4 bodoch na silikóne ale dá sa to zalepiť a následne pretrieť bielym silikónom. Nebude to vidieť. Umývadlo je značky sIdeal Standart, rozmer umývadla 90x41x5cm. Cena za komplet je 350 eur. Cena je pevná. Samostatné umývadlo je za 220 eur. V súčasnosti len nové umývadlo v menšom rozmere stojí cca 600 eur. Rozmery podstavca: roxor š 101 / h 51,5 doska š 100 / h 50 výška políc 28 Možný iba osobný odber v Hurbanovej Vsi (okres Senec)
nova sprchova vanicka zn.LAUFEN,seda matna, liaty mramor
nesadla velkost, rozhodli sme sa pre vaňu, iba vybalena. uplne nova, znacka LAUFEN marbond, liaty mramor, farba seda matna Povodna cena 400€, na internete v tejto farbe vypredana. rozmery: 100x80cm. -nozicky k tomu ZDARMA, daju sa odmontovat a vanicka da sa polozit aj rovno na podlahu. vaha 37kg -tiez ZDARMA (inak v cene 29€) vanickovy sifon Laufen 90mm! idealne osobny odber Banska Bystrica, poslem aj kurierom
Kúpeľňová skrinka pod umývadlo
Predám skrinku pod umývadlo s dvoma šuflíkmi. Skrinka je používaná 2 týždne. Kúpeľňu máme úzku a musíme kúpit menšiu. Skrinka nemala diery na umývadlo ani v šuflíku, boli vykružené dodatočne. Viď foto. Otvor na umývadlo 5,1 cm, otvor na batériu 3,8 cm. Nákupná cena 135 eur, predajná 70 eur. Link: Osobný odber: Sľažany, Zlaté Moravce, po dohode Nitra a okolie.