bazár, predaj, inzercia, predám

Umývadlová skrinka Cersanit 50cm

Kategória: Kúpeľne

Predám novú nepoužitú umývadlovú skrinku Cersanit bez umývadla.
Skrinka je nová, len poskladaná.
Rozmery: šírka 50cm x výška 50cm x hĺbka 40cm
Mám ešte jednu zabalenú v krabici neposkladanú.
Cena za kus 55€.
Prosím len osobný odber Skalica/Holíč.
Inzerát platný do zmazania!
Umývadlová skrinka Cersanit 50cm
Podobné inzeráty
Set do kúpeľne: umývadlová skrinka + umývadlo + batéria...
Predám komplet nový set do kúpeľne (ešte zabalený), nakoľko z priestorových dôvodov potrebujeme iný. -Nábytkové umývadlo 70cm x 37cm Thalie -Umývadlová skrinka Theia 66cmx70x35cm biela -Batéria umývadlová Bau Loop New 23917001 -Sifón umývadlový pre úsporu miesta DN40 s prevl.maticiu 5/4" TRINNITY -Výpusť umývadlová /Pileta/Click-clack Zoya s prepadom HF1087-Y chrom
Predám nové umývadlo Cersanit Lotos
Predám nové umývadlo Cersanit Lotos. Predávam aj novú WC misu Cersanit President, pozri moje ďalšie inzeráty.
Nový kúpelňový set Aqualine VEGA
Predám nový a nepoužitý nábytok do kúpeľne, značky Aqualine. Umývadlová skrinka VEGA, 82x67x43,8 cm, 2x zásuvka, biela Doska pod umývadlo VEGA, 82,5x45 cm, dub platin Skrinka vysoká VEGA, 35x184x31 cm, biela Obrázky sú ilustračné. V prípade vážneho záujmu obhliadka osobne nakoľko nábytok je v originálnom balení.
CERSANIT SET LARA - skrinka + umývadlo NOVÉ
Predám set umývadla a skrinky Cersanit. Šírka je 40 cm. Stav ako nový, nikdy nebol použitý. Pôvodne boli dvierka bielej lesklej farby (tak ako je na krabici), ale keďže boli od nova poškriabané, stolár vymenil dosku za dekor Kronospan K105 Endgrain oak. Skrinka má pánty s tichým zatváraním/tlmením. K setu je aj celá originál montážna sada. Cena spolu 80€. Osobný odber v Martine, prípadne viem doviezť v rámci ZA kraja a Trenčína.
Kupelnova zostava cersanit
Predam tuto kupelnovu zostavu cersanit seria City, este zabalenu v krabiciach, nepouzitu. Skrinka s umyvadlom 60cm + vysoka skrinka + zrkadlo. Jedina vec ktora chyba su nozicky pod nabytok pretoze som si skrinky chcel zavesit. Prosim kontatovat formou sms.
Umývadlová skrinka s umývadlom a batériou
Na predaj umývadlová skrinka s umývadlom a batériou. Šírka umývadla 50cm.Župčany