bazár, predaj, inzercia, predám

Umyvadlová skrinka s umývadlom

Kategória: Kúpeľne

Ponúkam na predaj ročnú umývadlovú skrinku s umývadlo.
Používaná ale zachovalá v dobrom stave.
Menšie kozmetické úpravy kvôli doladeniu pri nahadzovaní ( výrez na odpadovú hadicu od pračky na bočnej stene skrinky a výrez na sifón na šuflíku).
Rozmery : Šírka: 60 cm
Výška : 51 cm
Hĺbka : 46 cm
Upozorňujem umývadlo je zvlášť od skrinky.
Dôvod predaja prerábka jadra a kúpa novej skrinky s umývadlom.
Cena je pohyblivá a dá sa dohodnúť.
Umyvadlová skrinka s umývadlom
Podobné inzeráty
Set do kúpeľne: umývadlová skrinka + umývadlo + batéria...
Predám komplet nový set do kúpeľne (ešte zabalený), nakoľko z priestorových dôvodov potrebujeme iný. -Nábytkové umývadlo 70cm x 37cm Thalie -Umývadlová skrinka Theia 66cmx70x35cm biela -Batéria umývadlová Bau Loop New 23917001 -Sifón umývadlový pre úsporu miesta DN40 s prevl.maticiu 5/4" TRINNITY -Výpusť umývadlová /Pileta/Click-clack Zoya s prepadom HF1087-Y chrom
Umývadlová skrinka s umývadlom a batériou
Na predaj umývadlová skrinka s umývadlom a batériou. Šírka umývadla 50cm.Župčany
Nový kúpelňový set Aqualine VEGA
Predám nový a nepoužitý nábytok do kúpeľne, značky Aqualine. Umývadlová skrinka VEGA, 82x67x43,8 cm, 2x zásuvka, biela Doska pod umývadlo VEGA, 82,5x45 cm, dub platin Skrinka vysoká VEGA, 35x184x31 cm, biela Obrázky sú ilustračné. V prípade vážneho záujmu obhliadka osobne nakoľko nábytok je v originálnom balení.
Umývadlová skrinka
Samostojaca umývadlová skrinka so šírkou 60 cm. Skrinka je imitácia dreva potiahnutá vrstvou proti navhnutiu. Stojí na nožičkách, netreba ju montovať. Umývadlo je veľké a priestranné s otvorom na batériu. Štupeľ na zátkovanie umývadla je súčasťou balenia. V skrinke sú predvŕtané otvory na sifón a po bokoch sú diery pre prívod vody a odpad z práčky.
kupelnova skrinka JIKA s dvojumývadlom 120cm
Dobrý deň. Mám na predaj čisto novú závesnú skrinku s umývadlom JIKA 120cm vo farbe tmavý dub vrátane umyvadlových batérií Jika a sifónov Pôvodná cena : 520€ cena teraz : 250€ Všetko spolu za 250€ Skrinka + umývadlo + batérie + sifóny Závesná umývadlová skrinka : rozmery: 1160 x 422 x 622 mm farba: tmavý dub dvojumývadlo je súčasťou skrinky, rozmery: 1200 x 430 mm 4 x dvierka
Nova zavesna skrinka pod umyvadlo Geberit
Predám závesnú skrinku pod umývadlo geberit selnova square 80cm farba biely lesk, 2x dvierka. Modelové označenie 501.256.00.1 Odkaz ehop: Predávam bez umývadla. Nemal by byt problem namontovat hocijake zapustne umyvadlo sirky 80cm. Ide o nerozbalenú, nepoužitú skrinku v originál balení, iba otvorený kartón kvôli vizuálnej kontrole. Skrinka je od výroby zložená - netreba ju prácne skladať.