bazár, predaj, inzercia, predám

Umývadlové batérie

Kategória: Kúpeľne

Predám chrómové batérie na umyvadlo značky Lanzado kupované v poľsku, plne funkčne malý skrabanec na jednej z nich.
Pôvodná cena jednej bola cez 100€, predám jednu za 50€, obe spolu 90€.
Umývadlové batérie
Podobné inzeráty
Predám novú sprchu Cairo Gold Waterfall+2 umyvadlove baterie
Predám sprchu Cairo Gold Waterfall novú+umyvadlove baterie Je to uplne nové v krabici nepoužité, zakupene na: sprcha: 500€ umvyadlová batéria 1ks: 200€ Dôvod predaja: zmena dizajnu celej kupelne. Preferujem osobne v BA ale zašlem aj kurierom
ORAS - Vodovodné batérie umývadlové
Predám prémiové fínske vodovodné batérie značky ORAS. Mám dva druhy umývadlových batérií. Viac informácií v jednotlivých fotkách: kód výrobcu, podľa ktorého vygooglite fotky a technické parametre + cena. Rozumnej dohode sa nebránim. K obhliadke a osobnému odberu kedykoľvek v Poprade alebo pošlem kdekoľvek na dobierku. Fotky sú originálne a autentické. 2.
Komplet kúpeľňa
Predám celé vybavenie z kúpeľne ako je vidieť na fotkách. Samozrejme bez obkladačiek. Umývadlá 3x Wc podomietkové 1x bez podomietkové casti Vaňa 1x Batérie 3x umývadlové a 1x vaňová. Skrinka 1x Zrkadlo 1x Všetko do kopy 500€
Ravak Chrome - umyvádlová stojanková batéria - 2ks
Predám nepoužité umývadlové stojankové batérie bez odtokovej armatúry od českéhoh výrobcu RAVAK. Jedná sa o dizajn CHROME, typ CR012.00 - 2ks Cena 75€/ks. (Cena novej cca 115 €/ks) Dôvod predaja - zmena typu sifónu dvojumyvadla.
Batérie umyvadlove
Ponúkam na predaj no3baterie umývadlová cena za kus
Žulová umývadlová doska
Predám krásnu nepoužitú žulovú umývadlovú dosku za super cenu. Žula Mont Blanc, lesklá. Rozmer dosky 199,8 cm x 50,7 cm, hrúbka 2cm. Doska má dva otvory na keramické umývadlá Laufen Pro S, typ H ( ) . Umývadlá nie sú súčasťou dodávky. V prípad epotreby viem zabezpečiť úpravu rozmeru alebo aj rozrezanie na dve samostatné umývadlové dosky.