bazár, predaj, inzercia, predám

Under Armour capri leginy

Kategória: Športové oblečenie

Predam uplne nove, nikdy nepouzite capri leginy znacky Under Armour vo velkosti LG ako na foto
Preferujem osobny odber
Alebo posielam postou po prevode penazi na ucet
Under Armour capri leginy
Podobné inzeráty
Tričko Under Armour
Predám krásne športové tričko kúpené v Exisporte za 25,99 eur, uplne nové, len opraté. Veľkosť je uvedená XS, ale v pohode sedí aj na S. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene :) Tričko na šport disponuje Anti-odor technológiou, ktorá zabráni vzniku nepríjemného zápachu. Tričko na tréning má klasický strih, ktorý je ideálny na každý typ postavy. Tričko Under armour poteší priedušným materiálom. Značkové tričko je perfektným spoločníkom na športové aktivity, tréning, work out cvičenia a voľný čas. Detaily produktu: Tkanina UA Tech™ je rýchloschnúca a ultra mäkká Anti-odor technológia zabraňuje rastu mikróbov spôsobujúcich zápach Výborne odvádza pot a rýchlo schne Klasický strih Logo Under Armour Priedušná tkanina
Bunda Under Armour UA STRMPRF CLDSTRKE STR JKT
Predám novú nikdy nenosenú športovú bunda Under Armour UA STRMPRF CLDSTRKE STR JKT vo veľkosti M. Pôvodná cena 175€. Bunda je vhodná do hôr, na beh za nepriaznivých podmienok a samozrejme aj do mesta. Viac info: Pánska bunda vďaka päťvrstvovej lepenej tkanine v kombinácii s technológiami UA Storm a 4-Way Stretch pre vynikajúci pocit z nosenia aj za nepriaznivých podmienok. Technológia UA Storm odpudzuje vodu bez obmedzenia priedušnosti. Päťvrstvová lepená tkanina s plne podlepenými švami. Technológia 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každom smere. Celozapínací zips s lištou Storm. Bezpečné vrecká na ruky na zips, bunda je plne zbaliteľná do pravého vrecka. Znížený tvarovaný a nastaviteľný lem. Nastaviteľná kapucňa a elastické manžety pre pohodlné nosenie.
Under Armour Športová taška + športové kraťasy.
Zaslanie tovaru na akékoľvek miesto na moje náklady. Veľmi dobrá cena vzhľadom na infláciu, Športová taška + športové kraťasy. Rozdeliteľná cena: Šortky - original cena 15 euro Veľkosť M. Taška - original cena 32 euro. Osvedčená a testovaná taška Under Armour Undeniable je späť – a je stále lepšia. Vďaka ľahkým, ale odolným materiálom je to ideálna taška na každodenný život. ĽAHKÁ PODPORA NAVRHNUTÁ PRE VÝKON. Šortky Under Armour Pro Dri-FIT využívajú ľahkú tkaninu, ktorá vás udrží v suchu, chlade a podpore. Sú vyrobené z minimálne 75% recyklovaného polyesterového vlákna v elastickom prevedení, ktoré zaručuje optimálnu voľnosť pohybu počas intenzívneho úsilia pri najťažších tréningoch alebo súťažiach. Zostaňte v suchu Technológia Nike Dri-FIT odvádza pot od pokožky a umožňuje jeho rýchle odparovanie pre suché pohodlie. Vstavaná priedušnosť Sieťovina na vrecku av hornej časti chrbta umožňuje cirkuláciu vzduchu, aby ste boli v pohode. Pohyb bez rušivých vplyvov Ľahká, elastická tkanina zaručuje prirodzenú voľnosť pohybu počas vysoko intenzívneho tréningu. Priliehavý elastický pás zabraňuje skĺznutiu šortiek. Bočné vrecko na telefón. Nevhondy darček.
Dámske legíny s topom a krátkymi nohavicami van Gogh
Predám športové legíny s motívom olejomaľby od Vincenta van Gogha - Starry Night. Kvalitná 3D tlač, elastický materiál. Možnosť kúpiť jednotlivo. Dlhé legíny /Krátke legíny /Top: veľkosť - sú elastické prispôsobia sa veľkosti M až L (cca57-70kg). Cena: Dlhé legíny: 19€, Top: 12€, Krátke legíny: 16€, Dlhé legíny + Top: 27€, Dlhé legíny+ Krátke legíny + Top: 38€ + poštovné. V rámci BA osobný odber dohodou. Pozri všetky moje inzeráty (kliknutím na moje meno), možno ťa zaujme aj niečo iné. Len seriózny záujem, info prosím do e-správy/WhatsApp/Viber/mobil (nepíšte SMS-na SMS neodpovedám).
Damske kompresne leginy Under Armour
Predam damske leginy znacky Under Armour, nové, 1x oblecene.. Velkost S-sedi skor na xs 32€ + posta
Legíny Under Armour
Krásne zoštíhlujuce legíny Under Armour v 100% stave vobec nenosené velkost XS ale v pohode S....Materiál: 87% polyester, 13% elastan Typ: elastické Pranie: 30 °C Farba: čierna Detail: technológia HeatGear® - kompresný, rychloschnúci materiál zaisťujúci priedušnosť a komfort pri nosení