bazár, predaj, inzercia, predám

Under Armour Športová taška + športové kraťasy.

Kategória: Športové oblečenie

Zaslanie tovaru na akékoľvek miesto na moje náklady.
Veľmi dobrá cena vzhľadom na infláciu,
Športová taška + športové kraťasy.

Rozdeliteľná cena:

Šortky - original cena 15 euro Veľkosť M.
Taška - original cena 32 euro.

Osvedčená a testovaná taška Under Armour Undeniable je späť – a je stále lepšia. Vďaka ľahkým, ale odolným materiálom je to ideálna taška na každodenný život.

ĽAHKÁ PODPORA NAVRHNUTÁ PRE VÝKON. Šortky Under Armour Pro Dri-FIT využívajú ľahkú tkaninu, ktorá vás udrží v suchu, chlade a podpore. Sú vyrobené z minimálne 75% recyklovaného polyesterového vlákna v elastickom prevedení, ktoré zaručuje optimálnu voľnosť pohybu počas intenzívneho úsilia pri najťažších tréningoch alebo súťažiach. Zostaňte v suchu Technológia Nike Dri-FIT odvádza pot od pokožky a umožňuje jeho rýchle odparovanie pre suché pohodlie. Vstavaná priedušnosť Sieťovina na vrecku av hornej časti chrbta umožňuje cirkuláciu vzduchu, aby ste boli v pohode. Pohyb bez rušivých vplyvov Ľahká, elastická tkanina zaručuje prirodzenú voľnosť pohybu počas vysoko intenzívneho tréningu. Priliehavý elastický pás zabraňuje skĺznutiu šortiek.
Bočné vrecko na telefón.

Nevhondy darček.
Under Armour Športová taška + športové kraťasy.
Podobné inzeráty
Dámske kratasy veľkosti M
Dámske kratasy c.1 Stav: ako nové Velksot: 38 Znacka: CKS Cena: 4,90e Dámske kratasy c.2 Stav: ako nove Znacka: H a M Velksot: 38 Cena: 5,90e Dámske kratasy c.3 Stav: ako nové Znacka: Vero Moda Veľkosť: M Cena: 5,90e Dámske kratasy c.4 Stav: ako nové Velksot: M Cena: 5,90e Dámske kratasy c 5 Stav: ako nové Znacka: H a M Veľkosť: 38 Cena: 5,90e Dámske kratasy c.6 Stav: ako nové Velksot: 38 Cena: 5,90e Dámske kratasy E.O.296 Stav: ako nové Znacka: Gastrivarius Velksot: 38 Cena: 18e Dasmke kratasy c 7 Stav : ako nové Velksot: 38 Cena: 3,90e Dámske kratasy c.8 Stav: ako nové Znacka : H a M Velksot: 38 Cena: 3,90e Dámske kratasy c 9 Stav: ako nové Velksot: cena: 5,90e Dámske kratasy c 10 Stav: ako nové Velksot: 38 Cena: 6,90e Dámske kratsy c.11 Stav: ako nové Velksot: 38 Cena: 7,90e Dámske kratasy c12 Stav: ako nové Velksot: M Cena: 6,90e Dámske kratasy c.13 Stav : ako nové Znacka : H a M Veľkosť: 38 Cena: 5,90e Dámske kratasy c.14 Stav: ako nové Veľkosť: 38 Cena: 5,90e Dámske trojstvrtove nohavice c.15 Stav: nové s vysackou Velksot: 38 Znacka: Canda Cena: 5,90e Dámske kratay c.16 Stav : ako nové Znacka: H a M Velksot: 38 Cena: 5,90e Dámske kratasy c.17 Stav: ako nové Velksot: M Cena: 3,90e Pozrite si Naše ďalšie inzeráty na a Vinted
Kratasy Veľkosti xs/ s
Dámske kratasy c.1 Stav: ako nové Znacka: Bershka Veľkosť: 34 Cena: 5,90e Dámske kratasy c.2 Stav: ako nové Velkost: 36 Cena: 6,90e Dámske kratasy c.3 Stav: ako nové Velksot: xs Cena: 4,90e Dámske nohavice c.4 Stav: ako nové Znacka: Redial Veľkosť:36 Cena: 7,90e Dámske kratasy c.5 Stav: ako nové Veľkosť: 36 Znacka: ONLY Cena: 3,90e Dámske kratasy c.6 Stav: ako nové Veľkosť: S Cena: 3,90e Dámske kratasy c.7 Stav: ako nové Velksot : xs Cena: 3,90e Dámske krataay c.8 Stav: ako nové Velksot: xs Cena: 7,90e Dámske kratasy c.9 Stav: ako nové Znacka: H a M Veľkosť: 34 Cena: 7,90e Dámske kratasy c.10 Stav: ako nové Znacka: Bershka Veľkosť: 36 Cen: 5,90e Dámske kratasy c.11 Stav: ako nové Velksot: S Cena: 5,90e Daamke kratasy c.12 Stav: ako nové Znacka: Zara Velksot: xs Cena: 5,90e Dámske kratasy c.13 Stav: ako nové Velksot: S Cena: 3,90e Dasmke kratasy c.14 Stav: ako nové Veľkosť: 36 Cena: 5,90e Dámske kratsy c.15 Stav: ako nové Znacka: Pull&Bear Veľkosť: S Cena: 5,90e Pozrite si Naše ďalšie inzeráty na a Vinted.
Tričko Under Armour
Predám krásne športové tričko kúpené v Exisporte za 25,99 eur, uplne nové, len opraté. Veľkosť je uvedená XS, ale v pohode sedí aj na S. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene :) Tričko na šport disponuje Anti-odor technológiou, ktorá zabráni vzniku nepríjemného zápachu. Tričko na tréning má klasický strih, ktorý je ideálny na každý typ postavy. Tričko Under armour poteší priedušným materiálom. Značkové tričko je perfektným spoločníkom na športové aktivity, tréning, work out cvičenia a voľný čas. Detaily produktu: Tkanina UA Tech™ je rýchloschnúca a ultra mäkká Anti-odor technológia zabraňuje rastu mikróbov spôsobujúcich zápach Výborne odvádza pot a rýchlo schne Klasický strih Logo Under Armour Priedušná tkanina
Bunda Under Armour UA STRMPRF CLDSTRKE STR JKT
Predám novú nikdy nenosenú športovú bunda Under Armour UA STRMPRF CLDSTRKE STR JKT vo veľkosti M. Pôvodná cena 175€. Bunda je vhodná do hôr, na beh za nepriaznivých podmienok a samozrejme aj do mesta. Viac info: Pánska bunda vďaka päťvrstvovej lepenej tkanine v kombinácii s technológiami UA Storm a 4-Way Stretch pre vynikajúci pocit z nosenia aj za nepriaznivých podmienok. Technológia UA Storm odpudzuje vodu bez obmedzenia priedušnosti. Päťvrstvová lepená tkanina s plne podlepenými švami. Technológia 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každom smere. Celozapínací zips s lištou Storm. Bezpečné vrecká na ruky na zips, bunda je plne zbaliteľná do pravého vrecka. Znížený tvarovaný a nastaviteľný lem. Nastaviteľná kapucňa a elastické manžety pre pohodlné nosenie.
Teplaky Under Armour
Predam tieto sportove teplaky under armour Boli nosene, no bez poskodenia Velmi prijemny material Uzke su pri spodu vid foto Velkost XL under armor, ua
Dámska športová podprsenka UNDER ARMOUR
Úplne nová, nepoužívaná dámska športová podprsenka značky Under Armour s vysačkou. Má vypchávky. Veľmi pohodlná. Príjemný materiál. Má nastaviteľné ramienka. VEĽKOSŤ: M POŠTOVNÉ: ZDARMA (pripadne zasielkovna), pri platbe vopred Možný osobný odber v Bratislave.