bazár, predaj, inzercia, predám

Unikatne bonga

Kategória: Zberateľstvo

Designový bong s propracovaným motivem, který zaujme na první pohled. Je vyroben z odolného borosilikátového skla a ozdoben rovněž odolnou polymerovou hmotou, takže je navržený s ohledem na kvalitu a snadné použití. Poskytuje maximální zážitek což ho činí nejen plně funkčním nástrojem, ale také elegantním doplňkem pro každého kuřáka. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo zkušený kuřák, bongo na kouření vám poskytne dokonalou rozkoš pro vaše smysly

Unikatne bonga
Podobné inzeráty
Štátne kúpele Trenčianske Teplice
Ponúkam na predaj Unikátne historické fotky kúpeľného mesta: Takto vyzerali Trenčianske Teplice pred 90 rokmi
FIFA paniti kartičky 2022/2023 Najnovšie vydanie oficial
Predávam unikátne vzácne kartičky FIFA paniti.Majú veľkú zberateľskú hodnotu! Dokopy stoja 20€ a ešte za doručenie si pýtam 3€. Tento set kartičiek obsahuje týchto hráčov:James Rodríguez-3€ a našho nového kapitána Fc Barcelony- Sergio Busquets-2€ a ešte legendárneho Silvu-15€ ,ktorého volajú aj Titán.
Royal dux jeseter (stuka)
Radi by sme Vám predstavili unikátne sošky jesetera od značky Royal Dux. Tieto ručne maľované sošky sú vyrobené z kvalitného porcelánu a sú dokonalým doplnkom pre každého, kto miluje krásu a eleganciu. Každá socha je jedinečná a má vynikajúcu kvalitu spracovania. Venujte si okamih na zastavenie sa a obdivujte túto nádhernú sochu, ktorá dodá vašemu domovu štýl a eleganciu. Objednajte si ešte dnes sošku jesetera od Royal Dux a ocite sa v spoločnosti tých najvyberanejších a najšťastnejších majiteľov. Poslem aj postou/packeta. Osobny odber Zilina.
Športové šály
Ponúkam na predaj rôzne športové šály, hokejové šály a futbalové šály. V ponuke šále športov: hokej, futbal, volejbal, floorball, hádzaná. Unikátne kúsky z dlhoročnej zbierky. Volejbal Prešov 8,-€ Dobré zo Slovenska Volejbal Prešov 7,-€ ŠŠK Prešov 8,-€ Floorball Academy Prešov 7,-€ Hit TRNAVA - predané V ponuke mám aj futbalové šály. Kliknite na moje meno Dominik a pozrite si mojú celú ponuku. Po dohode doveziem: Prešov, Sabinov, Bardejov, Svidník, Stropkov, Medzilaborce, Vranov, Michalovce, Humenné, Košice, Trebišov, Rožňava, Tornaľa, Revúca, Liptovský Mikuláš, Poprad, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Kežmarok.
Rudolf Kämpf (pre znalcov :))
Porcelánka Rudolf Kämpf je jedinou továrňou v Českej republike, kde sa porcelán vyrába ručne. Unikátne produkty boli venované významným ľudom ako boli prezidenti, králi či pápež. Dokonalá kanvica - vysoká 27 cm s poklopom, + cukornička + mliečnik a jeden trojset- žiaľ, s oťukom... (objem šálky 2 dl ) Jemne ivory porcelán so striebornou linkou a podpisom :) KUK- ostatné inzeráty :)
vypchatý sokol
Predám tohoto unikátne strašidelného sokola, ktorý je vypchatý a celý strapatý! Tento pôsobivý exponát je skvelým doplnkom pre tých, ktorí chcú vytvoriť strašidelnú atmosféru v svojom domove alebo na svojom podujatí. Vyzerá neuveriteľne , až sa budete cítiť, ako keby ste práve stretli skutočného dravca, až vás prebehne hrôza! Tento sokol je ideálny ako kulisa pre strašidelný dom, ale môže sa tiež použiť ako prvok v strašidelnom tematickom priestore. Všetci návštevníci vašej akcie budú fascinovaní týmto impozantným vtákom, ktorý nevyhnutne vzbudí pocit neistoty. Ak hľadáte originálny spôsob, ako ozvláštniť svoj strašidelný dom alebo ak chcete svoje podujatie zdobiť nápaditými a unikátnymi prvkami, tento sokol je pre vás to pravé. Nezmeškajte ojedinelú príležitosť.