bazár, predaj, inzercia, predám

Unikátny Hematit

Kategória: Zberateľstvo

Predám minerál HEMATIT-unikátny zbierkový kus.
Cena : 30€
Veľkosť : viď obrázok
V prípade záujmu ma kontaktujte na mojom telefónnom čísle alebo mi napíšte na môj email.
Najviac mi vyhovuje osobný odber v Bratislave a okolí, avšak som ochotný produkt poslať aj poštou.
Unikátny Hematit
Podobné inzeráty
predám prírodné minerály 5
Rozpredávam súkromnú zbierku minerálov. Každý obrázok má číselné označenie. Každý minerál-šperk má označenie písmenom. Nižšie v texte je cena každého minerálu. Cena je pevná. Poštovné nie je v cene. Cena poštovného sa odvíja od veľkosti a hmotnosti tovaru. Posielam aj na dobierku. V prípade záujmu mi napíšte číslo obrázka a písmeno minerálu. Komunikácia len prostredníctvom e-mailu. Mobilné číslo je vymyslené. Obrázok č.: 213 B Šungitová pyramída 15,00 EUR C Šungitová pyramída 10,00 EUR D Šungitová pyramída 10,00 EUR E hematit pyramída 10,00 EUR F hematit pyramída 10,00 EUR Obrázok č.: 214 C prívesok chalcedon 6,00 EUR D prívesok ružový opál 12,00 EUR Obrázok č.: 216 hematit 4,00 EUR Obrázok č.: 218 lapis lazuli 1,50 EUR Obrázok č.:221 kalcit 1,00 EUR Obrázok č.:222 sagenit 1,00 EUR Obrázok č.:223 sodalit 1,50 EUR Obrázok č.:224 pyrit 2,00 EUR
Unikátny kúsok Čaroit surový 1647g
Unikátny endemit s Ruska. Krásny surový minerál Čaroit. Približné rozmery sú: 27x17,5x 4cm V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie. Na zmeškané hovory nereagujem.
Predam unikatny ručne vyrobeny tepany medeny ozdobny vešiak
Predam unikatny pekne ručne vyrobeny tepany medeny ozdobny vešiak na stredoveky sposob. Rozmery 25 x 23 cm. Kliknutim na moje meno pozrite moje dalšie inzercie, dakujem.
UNIKÁTNY MALACHIT
Predám minerál MALACHIT-unikátny zbierkový kus. Cena : 25€ Veľkosť : viď obrázok Lokalita : Kongo V prípade záujmu ma kontaktujte na mojom telefónnom čísle alebo mi napíšte na môj email. Najviac mi vyhovuje osobný odber v Bratislave a okolí, avšak som ochotný produkt poslať aj poštou.
Bosákova banka - Doporučený list - Americko-Slovenská banka
Vzácna obálka odoslaná Americko-Slovenskou bankou do tzv. Bosákovej banky v Spojených štátoch. Unikátny kus histórie slovenského bankovníctva. Predmety viažuce sa k Bosákovej banke sa na trhu prakticky nevyskytujú a sú veľmi vzácne! Rozmery: ca 16x12,5cm Stav: zachovalý, viaceré natrhnutia, chýbajúca časť pravého horného rohu (viď foto). Cena: 190€ V cene je zahrnuté prípadné poštovné. "Podnet na založenie dali americkí Slováci na čele s Michalom Bosákom, pričom upísali skoro celý akciový kapitál vo výške 25 miliónov korún československých (Kč). Kapitál bol rozdelený na 125 tisíc účastín s menovitou hodnotou 200 Kč, z čoho účastiny za 15 miliónov Kč prevzala na vlastný účet Bosak State Bank Scranton Pa. (tieto účastiny boli určené na rozpredaj v Amerike)." "V roku 1920 sa vrátil na Slovensko a v Bratislave založil Americko-slovenskú banku, kde mala Bosak State Bank dominantný podiel. Banka postupne otvorila v Prahe a na ostatnom území Československa spolu 12 pobočiek. V Prešove nechal pre banku postaviť reprezentatívne sídlo, dodnes známe ako „Bosákova banka“." Zdroje informácií:
Lada 2101  1:18  IXO Ist
Ponúkam na predaj kovový model Lada 2101 v mierke 1:18. Výrobca IXO IST. Model je nový v 100% stave,chýba originálna krabica. Jedná sa o unikátny model, ktorý sa už 12 rokov nevyrába. Medzi zberateľmi veľmi cenný model. Rozmery: 9x8x25cm Posielam na dobierku aj zásielkovňou. Cena pevná 200€+ pošta.