bazár, predaj, inzercia, predám

Univerzálny tonerový atrament

Kategória: Tlačiarne

Predám univerzálny tonerový atrament ( Epson ) pre atramentové tlačiarne

Sada: Yellow+Cyan+Magenta+Black
4x 50ml+ =5€

Samostatná Čierna = 1x50ml/ 2€

Odskúšané plním s tým hp302xl

kontaktovať emailom. Ihly sa daju kúpiť v každej lekárni za pár centov. Jednoduché/funkčné a lacné tlačenie.
Univerzálny tonerový atrament
Podobné inzeráty
EPSON ECOTANK M2120
Atramentová tlačiareň Epson EcoTank M2120 umožňuje tlač, skenovanie aj kopírovanie dokumentov do formátu A4. Čierno-biela tlač prebieha rýchlosťou až 32 strán za minútu v rozlíšení 1440x720 dpi. Skenovanie má na starosti kontaktný snímač obrazu (CIS) s rozlíšením 1200x2400 dpi. Tlačiareň je vybavená farebným LCD displejom s 3,7 cm uhlopriečkou, tlačovou hlavou Epson Micro Piezo, zásobníkom na 30 listov papiera, priehradkou na 150 listov papiera aj integrovaným zásobníkom na atrament. Tlačiareň pripojíte pomocou USB portu alebo cez Wi-Fi a Wi-Fi Direct. Bezdrôtovú tlač zabezpečuje šifrovanie WEP 64 Bit, WEP 128 Bit, WPA PSK (TKIP) alebo WPA2 PSK (AES). Nechýba podpora Epson Connect a Apple AirPrint. V balení nájdete atrament s výťažnosťou 5000 strán. Vlastnosti atramentovej tlačiarne Epson EcoTank M2120: Tlačová hlava Epson Micro Piezo Farebný LCD displej s 3,7 cm uhlopriečkou Zásobník na 30 listov papiera Priehradka na 150 listov papiera Integrovaný zásobník na atrament Priložený atrament s výťažnosťou 5000 strán USB port, Wi-Fi a Wi-Fi Direct Tlač: Čierno-biela Rozlíšenie tlače: 1440x720 dpi Rýchlosť tlače podľa ISO/IEC 24734: 15 str./min. Rýchlosť tlače: 32 str./min. (obyčajný papier) Formáty papiera: A4, A5, A6, Legal, B5, B6, C6 (obálka), DL (obálka), No. 10 (obálka), Letter Mobilná tlač a tlač pre službu cloud: Epson Connect a Apple AirPrint Skenovanie: Typ skenera: kontaktný snímač obrazu (CIS) Rozlíšenie skenovania: 1200x2400 dpi Výstupné formáty: BMP, JPEG, PICT, TIFF, skenovanie do multi-TIFF, PDF, PNG Doručenie kuriérom DPD Prípadne osobný odber v Dubnici nad Váhom Možný taktiež odpis DPH pre firmy Na produkt sa vzťahuje záruka. Na predaj aj rôzne iné tlačové zariadenia / IT technika. Všetky inzeráty nájdete po kliknutí na meno pod inzerátom. Viac info o tlačiarni nájdete nižšie:
HP Smart Tank Plus 555 All-in-One tanková tlačiareň - nová
Predám túto skvelú tankovú tlačiareň HP Smart Tank Plus 555, novú a nerozbalenú. V balení je samozrejme nerozbalený atrament na vytlačenie az 6000 čiernych a farebných strán!!! Tým, že atrament sa dolieva priamo do nádržiek, je vhodná aj pre menej časté využítie. Atrament nezaschýňa ako na bežných tlačiarňach!!! V záruke do 24. marca 2024. Fotky samotnej tlačiarne nemám, keďže krabica ešte nebola otvorená. Nie je problém to na váš pokyn otvoriť a nafotiť pri VÁŽNOM záujme. Vlastnosti: tlačiareň, skener, kopírka Rozlíšenie tlače: 4800 x 1200 dpi Rýchlosť tlače čierna: 11 S./min (ISO) Rýchlosť tlače farba: 5 S./min (ISO) Pre max. formát papiera: A4 Kapacita papiera: 100 Rozhranie: USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth Funkcie: AirPrint, Bluetooth, systém atramentového zásobníka, priama tlač cez WiFi, podpora WiFi. Preferujem osobný odber, v prípade potreby doveziem, ukážem a samozrejme poradím v prípade akýchkoľvek otázok. Dobierka možná po dohode cez Zásielkovňu alebo GLS kuriéra. Vždy starostlivo zabalené v krabici. Nová cena: 230€
EPSON ECOTANK M1100
Energeticky úsporná atramentová tlačiareň Epson EcoTank M1100 umožňuje čierno-bielu tlač dokumentov do formátu A4 rýchlosťou až 32 strán za minútu a v rozlíšení 1440x720 dpi. Tlačiareň je vybavená tlačovou hlavou Epson Micro Piezo, priehradkou na 150 listov papiera, zásobníkom na 30 listov papiera aj integrovaným zásobníkom, ktorý môžete dopĺňať a ušetriť tak náklady na tlač. Pripojenie zabezpečuje USB rozhranie. V balení nájdete priložený atrament s výťažnosťou 5000 strán. Vlastnosti tlačiarne Epson EcoTank M1100: Tlačová hlava Epson Micro Piezo Priehradka na 150 listov papiera Zásobník na 30 listov papiera Integrovaný zásobník na atrament Priložený atrament s výťažnosťou 5000 strán USB rozhranie Tlač: Čierno-biela Rýchlosť tlače podľa ISO/IEC 24734: 15 str./min. Rýchlosť tlače: 32 str./min. (obyčajný papier) Rozlíšenie tlače: 1440x720 dpi Formáty papiera: Legal, A4, A5, A6, B5, B6, No. 10 (obálka), Letter, C6 (obálka), DL (obálka) Doručenie kuriérom DPD Prípadne osobný odber v Dubnici nad Váhom Možný taktiež odpis DPH pre firmy Na produkt sa vzťahuje záruka. Na predaj aj rôzne iné tlačové zariadenia / IT technika. Všetky inzeráty nájdete po kliknutí na meno pod inzerátom. Viac info o tlačiarni nájdete nižšie:
Epson SureColor SC-F100 + termolis na hrnčeky
Predám minimálne používanú sublimačnú tlačiareň Epson SureColor SC-F100, bola použitá 3x a je ešte v záruke. K tlačiarni pridávam cca 130kusov sublimačného papiera, v tlačiarni je sublimačný atrament + samozrejme pridám zvyšok atramentu, ktorý sa nepoužil. K tlačiarni taktiež pridám, nový neodbalený sublimačný atrament. K tlačiarni je veľmi kvalitný termolis na hrnčeky. S 2 veľkosťami na hrnčeky/poháre. V prípade záujmu o tento set na potlač hrnčekov ma neváhajte kontaktovať. Osobný odber Košice-okolie
HP INK TANK 415 ALL-IN-ONE ATRAMENTOVÁ TLAČIAREŇ, A4, FAREBN
Predám úplne novú zabalenú 3v1 multifunkčnú tlačiareň / skener / kopírka HP INK TANK 415 ALL-IN-ONE ATRAMENTOVÁ TLAČIAREŇ, A4, FAREBNÁ TLAČ, WI-FI Multifunkčná atramentová tlačiareň HP 415 Ink Tank Wireless 415 v čiernej farbe vám umožní farebnú tlač do formátu A4, skenovanie a kopírovanie. Pri rýchlosti čiernobielej tlače 8 str./min získate s výstup s rozlíšením 1 200 x 1 200 dpi. Je vybavená plošným skenerom s rozlíšením až 1 200 dpi, vstupom s kapacitou 60 listov a výstupom pre 25 listov. Pripojenie k zariadeniam zabezpečí štandardné rozhranie USB 2.0 a technológia Wi-Fi 802.11b/g/n, ktorá poslúži k jednoduchej a rýchlej bezdrôtovej tlači z mobilných zariadení. Zo služieb mobilnej tlače podporuje HP Smart Print Apple AirPrint i certifikáciu Mopria. Odporúčaná mesačná záťaž je 400 až 800 strán. Nízke prevádzkové náklady Multifunkčné zariadenie HP 415 Ink Tank Wireless 415 disponuje systémom 4 tlačových nádržiek na atrament, ktorý umožní vysokokvalitnú tlač s nízkymi nákladmi na stranu. Vďaka prehľadným stenám nádržiek je možné ľahko sledovať hladinu atramentu a ľubovoľne ho podľa potreby dopĺňať. Jedničný uzáver atramentových fľaštičiek a systém podtlaku v nádržkách zabezpečí, že pri dopĺňaní sa atrament nerozleje a vaše ruky zostanú čisté. 3v1 Plošný skener vám umožní previesť vaše dokumenty a fotografie do digitálnej podoby s rozlíšením až 1 200 dpi. Je určený na skenovanie médií do formátu 216 x 297 mm, pričom výstupy sa uložia do bežných formátov - JPEG, TIFF, PDF, BMP, PNG. Kombináciou tlačiarne a skeneru získate výkonnú kopírku, ktorá zabezpečí rýchle kopírovanie tak farebne ako i čiernobielo. LCD displej s priľahlými ovládacími prvkami poskytne možnosť rýchleho zadávania a sledovania priebehu kopírovania a skenovania.
CANON PIXMA MG3500 Wireless Inkjet Photo All-In-One
Na predaj mame použitú CANON PIXMA MG3500 Wireless Inkjet Photo All-In-One. Plno funkčná. PIXMA MG3500 Wireless Inkjet Photo All-In-One bezdrôtové fotografické multifunkčné zariadenie ponúka vynikajúcu kvalitu tlače a pozoruhodné pohodlie v jednom kompaktnom balení. Jeho hybridný atramentový systém kombinuje dye atrament pre živé farby VIVID a čierny pigmentový atrament pre čistý a ostrý text. Tlačte nádherné fotografie bez okrajov doma s maximálnym farebným rozlíšením tlače 4800 x 1200 dpi pomocou technológie tlačovej hlavy FINE. Navyše, ekologická automatická obojstranná tlač vám umožňuje automaticky tlačiť na obe strany papiera a môže pomôcť znížiť spotrebu papiera až o 50 %. PIXMA MG3500 Wireless Inkjet Photo All-In-One ktorý vám umožňuje bezdrôtovo tlačiť priamo z vášho iPhone, iPad alebo iPod touch, zatiaľ čo vstavaná technológia Wi-Fi vám umožňuje tlačiť a skenovať bezdrôtovo prakticky odkiaľkoľvek vo vašom dome. PIXMA MG3500 ponúka aj automatické Zapnutie, praktická funkcia, ktorá automaticky zapne tlačiareň vždy, keď odošlete fotografiu alebo dokument na tlač. Full HD Movie Print premení vaše obľúbené HD filmové klipy zachytené digitálnymi zrkadlovkami Canon EOS, digitálnymi fotoaparátmi PowerShot alebo digitálnymi videokamerami VIXIA na nádherné výtlačky! Tichý režim navyše umožňuje tlačiť kedykoľvek bez obáv z rušenia ľudí okolo vás. A výmena kaziet alebo pridanie papiera je s FastFront hračkou – všetko sa deje z prednej časti tlačiarne.