bazár, predaj, inzercia, predám

UNRAVEL PROJECT nádherné luxus dizajnérske tenisky PC 958 €

Kategória: Topánky, obuv

Unravel Project - nádherné luxusné dizajnérske tenisky PC 958,- €
Nové v orig krabici.
100% ORIGINÁL !
Dokonalé luxusné dizajnérske červeno-ružové kožené tenisky značky Unravel Project.
Velkosť 36, ale sedia na 37.
Pôvodná cena 958,- € V akcii sú teraz za 479,- €
!!!!! ODPORÚČAM !!!!! TERAZ ZA SUPER NÍZKU CENU 99,99 € !!!!!
UNRAVEL PROJECT nádherné luxus dizajnérske tenisky PC 958 €
Podobné inzeráty
NÁDHERNÉ A LUXUSNÉ TENISKY CONVERSE SO SWAROVSKI, PC 150 EUR
Predám tieto luxusné a nádherné tenisky značky CONVERSE so Swarovski krištáľmi vo veľkosti 39. Je to limitovaná edícia, bolo vyrobených len pár kusov. Obuté boli len párkrát, super stav, akurát troška žlté pri gume z vnútornej strany, možno sa dajú vyprať, neskúšala som. Tenisky Converse sú samé o sebe legendou, ale keď sa doplnia o ďalšiu legendu – Swarovského krištále, vznikne naozaj majstrovský kúsok s nadčasovou umeleckou hodnotou. Biela teniska s gumenou podrážkou nevyzerala nikdy luxusnejšie! Vďaka precíznemu ručnému zdobeniu krištáľmi z dielne Swarovski vzniknú zo športových topánok klenoty, ktoré sa nedajú prehliadnuť. Doplnené sú bielymi saténovými šnúrkami. Dokonalé aj ako darček pre babu s výnimočnou hodnotou a výnimočným vkusom. Tenisky sú ideálne na rôzne príležitosti a do rôznych outfitov, naozaj luxusný a nadčasový kúsok, ktorý má vysokú hodnotu aj po rokoch. CENA: 85 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
MEGA VÝPREDAJ toho čo už nenosime OBUV
Druhá foto- Modré vyteplene čižmy v.30-7e Čierne vytepl čižmy v.35-14e Snehule demar vyteplene v.28-29 cena 9e MC kinley topánky modré v.32-cena 20e MC kinley šedé zo žltou v.30-cena 20e Čierne tenisky v.32-cena 4e Tretia foto- Nike tenisky čierne v.38,5-cena 20e Adidas tenisky raz obuté,top stav v.40-cena 26e Salomon turistické,resp.celorocna topánka v.36-cena 25e Converse tenisky s nahrad.snurkami v.36-cena 20e Adidas šľapky v.43-43,5 cena 15e,nosené pomenej- PREDANÉ Nike žabky čierne v.36-cena 7e(PREDANE) Štvrtá foto- Lotto čierne sandále v.31-cena 6e Halové tenisky pro touch v.35-cena 5e Nike neónové tenisky v.36-cena 14e Dedoles futbal šľapky v.31-cena 7e Sandalky po dcére v.38 s hrubými ramienkami-cena 5e Modré sandále firefly v.31 pridám ku kúpe jedných topánok odomna zadarmo Piata foto- Kopačky v.33 cena 8e Nike tenisky čierno červené v.29,5 cena 14e krásny stav malo nosené Lodičky modré v.36 cena 10e,mám k nim aj kabelku a motýlika v rovnakej farbe Písať mail na rozumnej cene sa rada dohodnem Každý pár čo pošlem poštou vopred očistím,posielam len po prevode vopred na účet,za pochopenie ďakujem
Project rock
Project rock tenisky, nosene/zachovale velkost 42
ADIDAS Hoops 3.0 Mid K grey one/beam pink/team real magenta
Dobrý deň, predám dievčenské tenisky ADIDAS Hoops 3.0 Mid K grey one/beam pink/team real magenta, veľkosť 40, tenisky minimálne nosené, ako nové, pôvodná cena cca 55€, ponúkam za 20€, tel.č. BA Podunajské Biskupice, viem doviezť cestou na Záhorie, Skalica, Trnava, Nitra, Zlaté Moravce. Dievčenská obuv značky adidas. Botasky pre dievčatá sú svojím dizajnom a strihom inšpirované basketbalovými teniskami. Majú vyšší strih, ktorý oceníte najmä v chladnejšom počasí. Tenisky pre dievčatá majú univerzálny sivý odtieň, ktorý dopĺňajú ružové detaily, vrátane podrážky. Klasický strih detských tenisiek dobre sadne takmer na každú detskú nohu. Detské tenisky adidas sú vyrobené z odolného syntetického materiálu. Jemná perforácia navrchu a na boku poskytne priedušnosť. Botasky adidas sa viažu na klasické šnúrky. Dievčenské botasky majú polstrovaný golier, ktorý je príjemne mäkký a netlačí. Medzipodrážka značkových tenisiek poskytuje ľahké odpruženie. Adidas tenisky majú gumovú podrážku, ktorá nešmýka. Sú vhodné na každodenné nosenie a voľný čas. Detaily produktu: sivé tenisky s ružovými detailami vyšší strih odolný zvršok s jemnou perforáciou viazanie na šnúrky polstrovaný golier topánky pohodlné medzipodrážka jemne pruží gumová podrážka Materiál: zvršok: syntetický materiál, textil vnútro: textil podrážka: guma
NICKELSON - nádherné luxusné tenisky PC 199, - €
Nové v originál krabici. Nádherné luxusné tenisky, kvalitnej zn. NICKELSON. Dokonale prepracované! Farba jemne zlatá. Velkosť 37 aj sedí. !!!!! ODPORÚČAM !!!!! TERAZ ZA SUPER NÍZKU CENU 99,99 € !!!!!
Balenciaga triples
URGENT!! Mam na predaj tieto exkluzivne dizajnerske skvostne topanocky vhodne na obranu cloveka v boji popripade mozno pouzit ako kladivo na zatlkanie klincov. Pre odvaznych su vhodne aj na chodzu ak ste sportovkyna a chcete mat extra tiahu na nohach . Vraj ak si na ne clovek zvykne neda na ne dopustit ja osobne si nechcem zvykat na nohu zaliatu v betonovom kvadre jeden z dovodov predaja. Ich krasa je skryta .. taka multipla medzi topankami ..podrazka rozhodne nevrzga ..to len kvicia odradosti ze niesu pocas svojej existencie len a len v krabici. Farba tiez nieje najstastnejsia ale kto ma rad mandarinky popripade uz trochu zrelsie pomarance odporucam.Velkost topanok 36. Su to smart topanky pretoze ak sa vas niekto opyta aku mate velkost mate to napisane na spickach a aj preto sa oplatia..