bazár, predaj, inzercia, predám

Upratovač/upratovačka

Kategória: Ostatné

Hľadáme zodpovedného pracovníka upratovacích a čistiacich služieb do obchodného domu v Nitre.
Náplň práce: Zamestnanec uskutočňuje čistiace a upratovacie práce podľa pokynov vedúceho pracovníka v pomerne novom obchodnom centre.
Jedná sa o čistenie vnútorných priestorov OC. Ide o čistenie administratívnych priestorov, čistenie komunikačných trás, čistenie sociálnych zariadení, schodísk, kuchynky, šatní. Zaškolenie na umývací stroj je len a len výhodou.

Pracovný čas- 7,5h/d
Po - Pia:
- ranná zmena od 6:00 do 14:00
- poobedná zmena od 14:00 do 22:00

Skúsenosť s upratovaním je vítaná, nie je však podmienkou.

Nástup: ihneď
Možnosť pracovať na plný/skrátený úväzok/dohodu.

Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- zodpovednosť
- flexibilita
- spoľahlivosť
- lojálnosť

Pre viac info prosím kontaktovať tel.č.:
Upratovač/upratovačka
Podobné inzeráty
Upratovačka/Upratovač
Hľadáme šikovnú pani/pána na upratovanie prevázdky v nákupnom centre pred otvorením. Pracovná doba od 7.00 hod do 9.00 hod. Nástup možný ihneď.
Upratovačka/Upratovač
Hľadáme šikovnú pani/pána na upratovanie v nákupnom centre./Umývanie strojom+vysávanie/. Nástup moźný ihneď.
Strojník/upratovač
Hľadáme spoľahlivého strojníka do prevádzky v Ilave. Druh pracovného pomeru: TPP Termín nástupu: ihneď Platobné podmienky: 800 brutto/+ 50€ dochádzkový bonus a stravné Náplň práce: Práca na čistiacom stroji a vynášanie smetných košov. Práca na dve zmeny Po-Pia. Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť, zodpovednosť, flexibilita Viac info na tel.č.:
Hľadám si prácu na TPP
Dobrý deň hľadám si prácu ako upratovač,práca v potravinárstve,v bufete a iné.Ponuky prosím píšte do emailu na sms mi nejde odpovedať Ďakujem.
Hľadám prácu
Dobrý.., hľadam si prácu brigadu dohodou.. moje skusenosti patria viac k stavebnym pomocnim pracam ako napriklad priprava miestnosti, buranie, penetracia, zbijanie, vynašanie sutin, ako aj napriklad priprava konštrukcii na sadrokartton , malovanie, niečo to už aj posietkovat a pod.. ale rad sa priučim a skusim aj ine veci ako napriklad upratovač, skladnik, upratovanie na stroji, alebo pracu akozavoznik to su moje prace mne vyhovujuce a rad ktore robim... za každe info vopred Ďakujem a kludne sa mi ozvite na tel.č
Upratovačka - Krásno nad Kysucou
Hľadáme na HPP šikovnú upratovačku na upratovanie kancelárie a výrobnej haly do Krásna nad Kysucou. Upratuje sa od 08:00 do 16:30 hod. Mzda čistom 750 eur, plus peňažný príspevok na stravné. Upratuje sa od pondelka do piatka. Prosím uchádzačov kontaktujte nás na mail.adresu:2m@