bazár, predaj, inzercia, predám

Upratovanie RD - Stupava

Kategória: Brigády

Hľadáme pani na pravidelné dlhodobé upratovanie RD v Stupave, dom má 5 izieb a 3 kúpeľne.

Upratovanie 1-2x týždenne na cca 5-6 hodín, ideálne cez týždeň doobeda. Príležitostné žehlenie, skladanie prádla.
Skúsenosti s upratovaním domácnosti a žehlením výhodou.

Podmienkou je spoľahlivosť a zodpovednosť.

Máme záujem iba o dlhodobú spoluprácu.

Mzda 8€/hod alebo dohodou.
Upratovanie RD - Stupava
Podobné inzeráty
Hladame zaskok na upratovanie
Hladame pani na upratovanie pre pilatesove studio v Petrzalke . Upratovanie je potrebne 2x do tyzdna dlzka upratovania max 3hod .Cena je 25eur za jedno upratovanie .Prosim kontaktujte nas len v pripade seriozneho zaujmu, nastup ihned .
Upratovanie kancelárií
Hľadáme pani na upratovanie. Ideálne dôchodkyňa- študent - mamička na materskej. Ide o upratovanie kancelárií. V centre mesta Zvolen. Upratuje sa od Pondelka do Piatka. Časovo na dohode buď ráno alebo v poobedných hodínách. Upratovanie trvá cca hodinu denne. Viac info na t.č.:
UPRATOVANIE - brigáda
PONUKA PRÁCE - Bratislava Príležitostná brigáda - UPRATOVANIE 8-10€/hodina PODMIENKA - vodičský preukaz -upratovanie bytov -postavebné upratovanie -tepovanie -umývanie okien (umývanie okien bež šmúh - podmienka!) Prosím len vážni záujemcovia!!! Prosím volať:
Upratovanie
Hľadáme pani na upratovanie. Ideálne dôchodkyňa- študent - mamička na materskej. Ide o upratovanie kancelárií. V centre mesta Trenčín. Upratuje sa od Pondelka do Piatka. Časovo na dohode buď ráno alebo v poobedných hodínách. Upratovanie trvá cca hodinu denne. Viac info na t.č.:
Upratovanie na Donovaloch
Hľadám pani na upratovanie 4-lôžkového apartmánu na Donovaloch. Práca (brigáda) je prevažne počas zimnej a letnej sezóny cca. 2x do týždňa. Mzda je 20€ v čistom za 1 upratovanie.
Upratovanie aj prípadná správa arealu, či práca s koňmi
Najprv čítajte, potom, kontaktujte. Veríme, že rozumný a pracovitý ľudia sa ešte stále nájdu :) Ďakujeme. Hľadáme výpomoc podľa dohody na upratovanie chaty v obci Zázrivá. Časom po osvedčení aj viac hodín, možno aj na celý mesiac ... Základný rozsah práce za 5 €/hod. je: upratovanie, žehlenie a nekvalifikované bežné práce okolo domu a záhrady. Až 10 €/hod. po skúšobnej dobe pokiaľ zvládate aj prácu s kosačkou, snehovou frézou, manuálne práce s lopatou, či vidlami okolo koní, či máte aj znalosť administratívy a komunikačné schopnosti. To vieme aj finančne oceniť. Ponúkame prácu v príjemnom prostredí na polosamote, v prírode v dobrom kolektíve, s rozmanitosťou aj pomerne slušným ohodnotením a priateľským prístupom. Očakávame čestného, pracovitého a zodpovedného pomocníka, alebo aj pomocníčku so vzťahom ku zvieratám a prírode. V prípade záujmu pošlite životopis na vendulka.djn@ a ozveme sa vám na pohovor.