bazár, predaj, inzercia, predám

Uspávací projektor

Kategória: Ostatné

Aj s originál krabicou.
Víťaz testu s „Inteligentnou technológiou senzoru spánku". Podstata technológie spočíva v tom, že na základe telesnej teploty, pohybu a hlasu určuje, že v akej fáze spánku je dieťa, a k tomu prispôsobuje hudbu a svetlá.
1. fáza - čas uloženia na spánok: listy sa začnú hýbať, jemná hudba a slabé svetlá upokojujú dieťa a pripravujú na spánok.
2. fáza - zaspanie: ako inteligentný senzor sníma menej pohybu dieťaťa, hudba a pohyb hry slabne, aby mohlo bábätko ľahšie zaspať. 3. fáza - spánok: keď už inteligentný senzor nesmíma žiadny zvuk alebo pohyb u dieťatka, premietané svetlá a hudbu nahradia ukľudňujúce svetlá a zvuky.
4. fáza - trvalý spánok: senzor zostáva v stave pripravený celú noc „pozoruje” dieťatko a zapne upokojujúcu hudbu keby sa bábätko náhodou vzbudilo.
5. fáza - budenie: dá sa nastaviť časový spínač v rozmedzí 4, 6, alebo 8 hodín - zapne sa náladové svetlo a jemná hudba, a dieťatko šťastne začína svoj deň.
Uspávací projektor
Podobné inzeráty
Uspávací projektor FISHER-PRICE
FISHER-PRICE uspávací projektor pre pokojné sny.
Uspavaci modul Rockit Zed
Predám VIBRAČNÝ USPÁVACÍ MODUL S NOČNÝM SVETLOM Rockit Zed. Uz je bez krabicky, ale pouzity bol 2-3krat. Osobny odber Kosice alebo Bratislava.
predam projektor s uspavankami Vtech
predam uspavaci projektor, krasny hroch, premieta hviezdicky, farby sa bud menia alebo sa da vybrat jedna, velmi prijemne melodie alebo zvuky lesa, potôčika.., hovorena cast je po nemecky ale je to velmi prijemny hlas a pri uspavani to vobec nevadi, casovac na 15,30 a 45 min, ako nove ziadny fliacik ani skrabancek
3D projektor na mobil.  12 palcov. Univerzalny
Univerzalny opticky projektor na mobil. Ak mate mensi telefon, nevadi. Staci pouzit tento projektor, ktory vam zvacsi obraz na 12 palcov. Idealny na cestovanie, do vlaku, na chatu, kempu...Vhodny aj ako darcek pre dochodcov, ako stojan na mobil a citanie textu na mobile.
Hudobný kolotoč nad postieľku - 3 v 1
Hudobný kolotoč pre ľahké zaspávanie aj zabavenie dieťaťa, ktorý ponúka 3 možnosti použitia: • hudobný kolotoč pre deti • nočné svetielko a projektor do postieľky • nočné svetielko a projektor na nočný stolík Svetelný projektor premieta na stenu či strop hviezdičky a jemne tak osvieti detskú izbu. Spolu s upokojujúcou melódiou pomôže vášmu dieťaťu v pokoji zaspávať. Vhodné pre deti od narodenia.
MINI PROJEKTOR
Predám MINI PROJEKTOR (veľkost ženskej ruky-viď foto) so statickým držiakom, ktorý sa dá jednoducho namontovať. Cez projektor je možné pozerať filmy, fotografie... Bol použitý 2x, takže je jeho stav 10/10. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom SMS. Osobný odber BB-BA.