bazár, predaj, inzercia, predám

Uterák.

Kategória: Kúpeľne

Pracovný uterák hladký.

Farebná varianta : modré káro
Rozmer v cm : 50/100 cm

Hmotnosť: 200g/m2
Zloženie : 100% bavlna
Cena 1,50 €
Uterák.
Podobné inzeráty
držiaky do WC na taolatný, uterák, sprchu-cena za všetko
Predám držiaky do WC na taolatný, na uterák, na sprchu - tie sú OK. Pohár je pevný keramický nepoškodený. Držiak na mydlo je trochu poškodený-viď fotka, držiak na zubné kefky je OK, len farba trochu poškodená-treba len natrieť. Cena 5 € ,osobný odber.
Držiak na uterák Gedy Glamour 45cm
Predám držiak na uterák Gedy Glamour 45cmx8cm. Používaný, bez poškodenia, vymenený pri rekonštrukcii. Iba osobný odber Bratislava Rača.
3x háčik na uterák BESLAGSBODEN
Predám 3 kusy háčikov na uterák značky BESLAGSBODEN, konkrétne typ BK1101, ktorého nová cena je 12 EUR a viac za kus. Cena je spolu za všetky kusy, avšak po zlepení ich bude potrebné nalepiť lepidlom (napr. Mamut) Dôvod predaja: rekonštrukcia bytu Pozrite aj ďaľšie moje inzeráty, kvôli rekonštrukcii predávame viacero vecí
Nerezová tyč na uterak
Predám nikdy nenamontovanu novú nerezovu tyč na uterak k umývadlu, dĺžka 36cm. Všetko príslušenstvo(Sroby a hmozdinky).
Bambusovy drziak na uterak a toaletný papier
Kupene z PC 12 eur a 26 eur Znacka compactor Drziak na papier sme nevyuzili vôbec, na uterak bol asi tyzden pouzivany Cena spolu 20 eur Najlepsie osobny odber ale nemám problem aj poslat na dobierku pri serioznom jednani
KEUCO Plan dvojramenný držiak na uterák, dĺžka 300 mm
Predám KEUCO Plan dvojramenný držiak na uterák, dĺžka 300 mm, hliník eloxovaný strieborný/chróm, 14919170000 otočný, ramenami možno nezávisle otáčať materiál: kov veľmi kvalitná úprava proti korózii celkový rozmer: 300 x 69 x 28 mm skryté uchytenie montáž na stenu na 2 skrutky Na držiak je 2-ročná záruka s dokladom o predaji (možný odpočet DPH).