bazár, predaj, inzercia, predám

Útulný zrekonštruovaný 4i rodinný dom Byster, Sady nad Torys

Kategória: Domy

Ak hľadáte útulný domček so súkromím, potrebujete však byť blízko mesta, táto ponuka je tu pre Vás... Zdenka Kažimirová Vám ponúka na krásne zrekonštruovaný rodinný domček v Sadoch nad Torysou, časť Byster, ktorá je vzdialená len 10 minút autom z centra Košíc.
Video k ponuke si pozrite tu: domček vznikol z pôvodnej chalúpky z 50tych rokov, bol však rekonštrukciou úplne pretvorený na moderný útulný domov. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 728 m2, patrí k nemu veľká pivnica, priestranná terasa, parkovacie miesto pre 2 autá, ohnisko a je obklopený množstvom zelene. Celý pozemok je oplotený a tak poskytuje dokonalé súkromie.
Prízemie pozostáva zo vstupnej miestnosti s toaletou a kúpelňou, veľkou pracovňou a obývačkou spojenou s kuchyňou, z ktorej je východ na veľkú zastrešenú terasu.
Z obývačky sa točitým schodiskom dostanete do podkrovia, ktoré má oddychovú časť používanú aj ako pracovňu, veľkú detskú izbu a taktiež veľkú spálňu so šatníkom.
Zvonku je tiež vchod do pivnice pod domom, ktorá má 20 m2.
Dom je zateplený, má plastové okná, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, na prízemí podlahovým vykurovaním a v podkroví sú radiátory. Voda je privedená zo studne a odpad je riešený vlastnou žumpou. Je tu možnosť napojenia sa aj na obecný vodovod.
Poloha pozemku je tiež veľmi výhodná, nachádza sa pri križovatke, čiže má len 1 susediaci dom, a hneď v blízkosti je obecný úrad, potraviny, škôlka, lekárske stredisko.
Ak hľadáte moderné bývanie bez ďalších investícií, blízko mesta a s množstvom zelene, ozvite sa mi na - Zdenka Kažimirová, certifikovaný realitný maklér NARKS.



Počet poschodí: 1
Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 115m²
Obytná plocha: 198m²
Rozloha pozemku: 728m²
Úžitková plocha: 198m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
El. napätie: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: nie
Internet: optika
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Vykurovanie: vlastné - plyn
Balkón: nie
Terasa: áno - 1
Pivnica: áno
Parkovanie: vonkajšie
Postavené z: tehla
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Strecha: po rekonštrukcii
Krb: predpríprava
Klimatizácia: nie
Predzáhradka: áno
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Útulný zrekonštruovaný 4i rodinný dom Byster, Sady nad Torys
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Predám rodinný dom v obci Sady nad Torysou - ZDOBA
Typ: Rodinný dom Ulica: Zdoba Mestská časť: Zdoba Obec: Sady nad Torysou Ing. Petra Mrukviová z realitnej kancelárie FINIX REAL vám ponúka na predaj štýlový rodinný dom, zaujímavo dispozične riešený na veľkej slnečnej záhrade, ktorý je umiestnený v obci Sady nad Torysou - ZDOBA. Táto lokalita je na skok od Košíc a ponúka nerušené bývanie pre rodiny aj mladé páry.  Základné informácie: Lokalita: Sady nad Torysou – Zdoba Úžitková plocha: 160m2 Pozemok: 1039m2 Vlastníctvo: osobné Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený Dispozíciu prízemia tvorí priestranná vstupná chodba s 2 skriňami a úložným priestorom pod schodiskom ,obývacia miestnosť s KRBOM, kuchyňa s jedálenskou časťou a výstupom na z časti prekrytú TERASU a priestranný pozemok s množstvom zelene ,kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC a kotolňa Na vrchné podlažie domu sa dostaneme krásnym schodiskom, ktoré tvorí drevo, zábradlie je nerezové a schody sú osvetlené bodovkami,  vrchné podlažie tvorí chodba, hlavná spálňa, detská izba,  kúpeľňa s rohovou vaňou, dvoma umývadlami, samostatné WC a priestranný šatník z ktorého je možné spraviť ďalšiu menšiu izbu. V každej izbe je dostatok úložného priestoru. V celom dome sú drevené podlahy, zárubne, interiérové dvere a drevené euro okná Dom je aj čiastočne podpivničený. Súčasťou nehnuteľnosti je šopa, technická miestnosť. Táto časť za domom má v prípade prerobenia aj potenciál iného využitia( ďalšia izba na bývanie, výrobňa, pracovňa, atď...) Parkovanie je možné na pozemku, kde sa nachádza zámková dlažba pre 4 autá alebo aj pred domom, vstupná brána do domu je na diaľkové ovládanie. Štandardom vybavenia je aj podlahové kúrenie – kuchyňa a čiastočne vstupná chodba (plynové – prietokový kotol viessmann). Vykurovanie tiež zaisťujú radiátory, ale aj krb s prieduchmi do 2 izieb na prízemí a 1 izby na poschodí, na ohrev vody slúži el.bojler. Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v neutrálnych farbách naprieč interiérom. Pôvodná spodná časť domu je z cca 50 rokov a v r. 2003 bola robená nadstavba vrchného podlažia a vstupná chodba na prízemí. Na upravenom pozemku sa nachádza studňa- 12m hlboká , dom je napojený na  žumpu – 10m3,(v územnom pláne je aj kanalizácia), obecný vodovod, elekriku a plyn, na pozemku sa taktiež nachádza množstvo ovocných stromov( čerešňa, hruška, jabloň, černice, maliny, josta, orech) ale aj okrasných stromov a drevín. Pozemok je rozsiahly, rovinatý a slnečný. CENA a PLATBA: * 279.990- EUR * platba možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) * PRI RÝCHLOM A VÁŽNOM JEDNANÍ VÝRAZNA DOHODA NA CENE!!! OBČIANSKA VYBAVENOSŤ A OKOLIE; Obec Sady nad Torysou- ZDOBA  ponúkajú okrem pokojného bývania aj kompletnú občians
MYTO POD ĎUMBIEROM - Chata s výhľadom na lyžiarské stredisko
Ponúkame na predaj rodinný dom ideálne využiteľný ako reakreačný dom na oddych v kopci s výhľadom na lyžiarske stredisko a bajk park Myto pod Ďumbierom. Tento útulný rekreačný dom sa nachádza v tichej obci Mýto pod Ďumbierom, v blízkosti lyžiarskeho strediska, ktoré je cez leto využívané ako bike park. Okolie ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych počas celého roka. OKOLIE, možnosti využitia V blízkosti obce Mýto pod Ďumbierom sa nachádza množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré ponúkajú nádherné výhľady na okolitú krajinu. Okolie je tiež bohaté na množstvo ďalších zaujímavých miest, ktoré sa oplatí navštíviť, ako napríklad jaskyne, historické pamiatky alebo kúpele. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Tento dom nie je len útulné miesto na oddych, ale je aj skvelou investičnou príležitosťou na prenájom. Dom je SMART, čo znamená, že máte možnosť nastaviť vykurovanie na diaľku a riadiť prenájom z pohodlia vášho domova. Interiér je dobre navrhnutý a ponúka všetky moderné vybavenia, ktoré potrebujete na príjemný pobyt. STAV, DISPOZÍCIA, PARKOVANIE Momentálne je dom vo výstavbe a ukončenie sa plánuje na august tohto roku (08/2023). DIPOZÍCIA: dom dispozične pozostáva z 2 podlaží, na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou + WC a zádverie a sklad(využiteľný cez zimu na lyže, cez leto na bicykel). Na poschodí sa nachádzajú 2 izby a kúpeľňa a balkón pozdĺž celého poschodia. Súčasťou každého domu je aj prestrešená terasa na prízemí rodinného domu. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, k dispozícii sú (2) dve vyhradené parkovacie státia, čo zaručuje dostatok miesta pre vaše rodinné auto aj pre hostí. VÝMERY a CENY: DOM "B": dom: 65,99m2 + 10m2 balkón + terasa: 17m2 + pozemok: 220m2: 199.000€ + DPH (možnosť odpočtu) Cena za rodinný dom s pozemkom v stave holodom, možnosť odpočtu DPH. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Ak máte záujem o obhliadku nehnuteľnosti alebo viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: vrátane realitného a právneho servisu, +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 50m² Obytná plocha: 93m²
MYTO POD ĎUMBIEROM - Chata s výhľadom na lyžiarské stredisko
Ponúkame na predaj rodinný dom ideálne využiteľný ako reakreačný dom na oddych v kopci s výhľadom na lyžiarske stredisko a bajk park Myto pod Ďumbierom. Tento útulný rekreačný dom sa nachádza v tichej obci Mýto pod Ďumbierom, v blízkosti lyžiarskeho strediska, ktoré je cez leto využívané ako bike park. Okolie ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych počas celého roka. OKOLIE, možnosti využitia V blízkosti obce Mýto pod Ďumbierom sa nachádza množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré ponúkajú nádherné výhľady na okolitú krajinu. Okolie je tiež bohaté na množstvo ďalších zaujímavých miest, ktoré sa oplatí navštíviť, ako napríklad jaskyne, historické pamiatky alebo kúpele. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Tento dom nie je len útulné miesto na oddych, ale je aj skvelou investičnou príležitosťou na prenájom. Dom je SMART, čo znamená, že máte možnosť nastaviť vykurovanie na diaľku a riadiť prenájom z pohodlia vášho domova. Interiér je dobre navrhnutý a ponúka všetky moderné vybavenia, ktoré potrebujete na príjemný pobyt. STAV, DISPOZÍCIA, PARKOVANIE Momentálne je dom vo výstavbe a ukončenie sa plánuje na august tohto roku (08/2023). DIPOZÍCIA: dom dispozične pozostáva z 2 podlaží, na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou + WC a zádverie a sklad(využiteľný cez zimu na lyže, cez leto na bicykel). Na poschodí sa nachádzajú 2 izby a kúpeľňa a balkón pozdĺž celého poschodia. Súčasťou každého domu je aj prestrešená terasa na prízemí rodinného domu. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, k dispozícii sú (2) dve vyhradené parkovacie státia, čo zaručuje dostatok miesta pre vaše rodinné auto aj pre hostí. VÝMERY a CENY: DOM "C": dom 68,73m2 + 10m2 balkón + terasa: 17m2 + pozemok: 220m2: 229.166€ + DPH (možnosť odpočtu) Cena za rodinný dom s pozemkom v stave holodom, možnosť odpočtu DPH. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Ak máte záujem o obhliadku nehnuteľnosti alebo viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: vrátane realitného a právneho servisu, +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 50m² Obytná plocha: 96m²
Predám rodinný dom v obci HAČAVA
Typ: Rodinný dom Ulica: Hačava Obec: Hačava Ing. Petra Mrukviová z realitnej kancelárie FINIX REAL vám exkluzívne ponúka na predaj krásny romantický domček v tichej obci HAČAVA, vzdialenej od Košic 30 min. a od Moldavy nad Bodvou 15min. Obec je známa svojou nádhernou prírodou a kľudným prostredím. Rodinný dom je ideálny na celoročné alebo rekreačné bývanie. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita : KOŠICE-okolie, HAČAVA Úžitková plocha: 90 m2 + možnosť realizácie zobytnenia podkrovia Pozemok: 703 m2 Vlastníctvo: osobné DISPOZÍCIA: ● kúpeľňa (sprchovací kút, wc, umývadlo) ● 1 miestnosť ● priestranná obývacia izba s krbom ● kuchyňa s pecou ● komora/technická miestnosť POPIS DOMU: - krásny a útulný rodinný dom v lokalite Hačava, Košice-okolie - dom bol čiastočne zrekonštruovaný v priebehu 8-10r. - pozemok poskytujúci dostatok súkromia a ticha - obývacia miestnosť s krbom poskytuje dostatok romantiky aj v zimnom období - okná v celom dome plastové - kuchyňa s kuchynskou linkou a pecou, jedálenská časť - v časti domu sa nachádza plávajúca podlaha a v časti dlažba - zvonku je rodinný dom zateplený 10cm polystyrénom a z 2 strán odizolovaný a oddrenažovaný - na pozemku sa nachádza aj ďalší starší rodinný dom, ktorý je možné si ponechať na technické miestnosti alebo zväčšiť si pozemok likvidáciou. - príjemné posedenie s výhľadom na lesy a prírodu osloví určite každého - stavebný materiál: kameň - strecha je sedlová , krytina: plech, nezateplená - okná: plastové - VYKUROVANIE: krb a kachľová pec, na ohrev vody slúži el. bojler -VODA: obecný vodovod - rodinný dom sa predáva v prípade záujmu kompletne zariadení -K rodinnému domu patrí aj pozemok pred domom o rozlohe 119m2(viď vyznačené fotto) , kde je možné bezproblémové parkovanie viacerých áut, poprípade možná realizácia altánku, prístrešku na autá , atď. - z obce HÁJE do HAČAVY je urobená nová asfaltová cesta FINANCIE A CENA: 88.990e - možné financovanie v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (radi vám pomôžeme s jeho vybavením) OBČIANSKA VYBAVENOSŤ A OKOLIE; V obci Hačava sa nachádza ihrisko a možnosť turistiky, v blízkosti obec Háje, kde je pohostinstvo a potraviny, väčšia občianska vybavenosť sa nachádza v Turni nad Bodvou kde nájdete škôlku, školy, potraviny, zdravotne stredisko...Pravidelne tam chodí autobus. Z obce je možnosť náročnejších peších túr na Zádielsku planinu, prípadne Turniansky hrad, v blízkosti Hačavy sa nachádzajú aj vodopády Háje V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala ma neváhajte kontaktovať na t.č . ING.PETRA MRUKVIOVÁ- FINIX REAL Viac nehnuteľností si viete pozrieť na našej stránke Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Úžitková plocha: 90 m2 Plocha pozemku: 703 m2
Dom na polosamote - Vrbová nad Váhom, zrekonštruovaný, krásn
Typ: Rodinný dom Ulica: Zlatá Osada Mestská časť: Zlatá Osada Obec: Vrbová nad Váhom Leaders & Partners Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný, celoročne obývateľný rodinný dom, vhodný aj ako chalupa na oddych v krásnom prostredí. Rodinný dom sa nachádza na polosamote v Zlatej Osade – Vrbové nad Váhom Výmera pozemku: 1926 m2 Zastavaná plocha: 120 m2 Úžitková plocha: 80 m2 Dispozičné riešenie domu: 3 izby – obývačka, spálňa, detská izba, kuchyňa so vstavanou kuchynskou linkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Súčasťou domu je aj garáž cca 25 m2. Dom bol postavený v roku 1937 z kolárovskej tehly 40tky. Nie je zateplený. Rekonštrukciou prešiel v roku 2012. Boli kompletne vymenené rozvody vody, elektriky a odpadu. Nové plastové dvere, okná, podlahy, upravené steny, zateplené nové stropy, Dom je napojený na obecnú vodu, okrem toho sú na pozemku 2 studne-vŕtaná a kopaná. Tak isto je napojený na elektriku, odpad-žumpa. Optický internet. Strecha škridlová. Kúrenie v dome je zabezpečené keramickými kachľami v izbe, pieckou na pevné palivo v kuchyni. Okrem toho je v dome ústredné kúrenie radiátormi a elektrokotlom, ktorý je umiestnený v zadnej časti domu. Pozemok je oplotený novým plotom, s posuvnou bránou (príprava na automatiku).Je upravený, v záhrade sú ovocné stromy. Prístupová cesta je udržiavaná s novým pouličným osvetlením. Parkovanie na pozemku. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza na polosamote obce Vrbové nad Váhom – Zlatá Osada, 15 km od Komárna a 15 km od Kolárova v krásnej prírodnej rezervácii Listové jazero, v chránenom vtáčom území. V blízkosti tečie Váh zhruba 3-4km. V obci sú potraviny, pošta, obecný úrad, MŠ. Kľudné a príjemné prostredie vhodné na život i na rekreáciu. Ak preferujete súkromie a hľadáte dom v peknom prostredí, tak táto nehnuteľnosť naplní vaše očakávania. Rodinný dom je ihneď celoročne obývateľný bez nutnosti ďalšej investície. Predáva sa nezariadený. V dome ostáva len kuchynská linka. Cena: 93 000 € Cena je vrátane provízie RK, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckeho práva pri kúpe nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku volajte: Štefan Kanovič Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 105 m2 Úžitková plocha: 80 m2 Plocha pozemku: 1926 m2 Zastavaná plocha: 120 m2 Podlahová plocha: 105 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Balkón: nie Kúpeľňa: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Krb: áno Zariadenie: čiastočne Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Internet: Optika Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Terasa: áno Terasa plocha: 20 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie