bazár, predaj, inzercia, predám

Úžasne praktická VERSACE JEANS kabelka 3-v-1

Kategória: Kabelky

Úžasne praktická béžová kabelka značky VERSACE JEANS, ktorá sa dá nosiť na 3 spôsoby - buď s krátkymi rúčkami (z oboch strán je kabelka iná), crossbody alebo ako clutch. Z lakovanej strany má na sebe kabelka maličké škvrny, preto tak nízka cena. Pôvodná cena bola 179€. Súčasťou je aj originálny dustbag. CENA 29€ V SEBE ZAHŔŇA AJ POŠTOVNÉ.
Úžasne praktická VERSACE JEANS kabelka 3-v-1
Podobné inzeráty
Kabelka Versace Jeans
Priestranná kabelka velká značky Versace Jeans čierna. Je vidieť že bola používaná sú na nej jemne znaky opotrebenia bola nosená je v zachovalom stave. Vnútro si treba vyprať. Predávam na dobierku.Nevolať!!! V prípade záujmu píšte mail
Kabelka Versace Jeans
Krásna síta modrá original kabelka Versace Jeans. Používaná . Zmestí sa do nej A4. Cena 29,- EUR. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Kabelka zn Versace jeans
Predám nenosenú kvalitnú crossbody kabelku zn Versace jeans so zlatými aplikáciami, má nastaviteľný popruch a množstvo vreciek vo vnútri. Symbolická cena 25€ plus poštovné.
Versace Jeans  Batoh
Versace Jeans Batoh - Zmestí sa formát A4. Dohoda možná
Batoh Versace Jeans
Ponukam na predaj batoh/ rukzak znacky versace jeans , spolu s prasnikovou taskou (Dust bag) Sirka 26 Hĺbka 22 Výška 22
Versace jeans crossbody
Predám tuto krásnu kabelku, crossbody od značky Versace jeans. Stav, ako nova. Vzata 4x. Mozny osobny odber v TT, NR. V prípade záujmu ma prosim kontaktuje cez formulár. Dakujem