bazár, predaj, inzercia, predám

Vajíčko k vírivke

Kategória: Ostatné

Predám vajíčko k vírivke plne funkčne
Vajíčko k vírivke
Podobné inzeráty
Predám ECOEGG Vajíčko na pranie
Predám ECOEGG Vajíčko na pranie. Jeho hlavná výhoda spočíva v kompletnej náhrade chemického pracieho prostriedku. Stačí ho len vložiť do bubna práčky. Vajíčko je bez náplne. Cena: 3 eur + poštovné (cca 1,50 eur). Posielam aj cez zásielkovňu (cena 2,50 eur). Možný aj osobný odber v Spišskej Novej Vsi. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty :)
Ponuka výhodného zárobku pre krásne dievčatá
Náš nádherný salon v blízkosti Nitry hľadá šikovné, milé, pohľadné dievčatá! Ponuka práce je v krásnom prostredí pod lesom s možnosťou bývania, sauny a kúpania sa vo vírivke grátis. Čaká ťa stála klientela a královské ohodnotenie! Previac info píš na whatsapp alebo volaj:
Exkluzívny 2-izbový apartmán v rezorte v Trenčianskych Tepli
RADO Reality Vám ponúka perlu medzi apartmánmi vo svetoznámom kúpeľnom meste Trenčianske Teplice! Vlastný bazén, vírivka, posilňovňa, podzemné parkovisko a mnoho ďalších benefitov čaká iba na Vás! Nádherný dvojizbový apartmán s rozlohou 78 m2 sa nachádza sa v uzatvorenom komplexe Kristoff, v tesnej blízkosti samotného centra obľúbeného kúpeľného mesta. Byt na prízemí tehlového apartmánového komplexu má vlastné plynové kúrenie, vďaka čomu sú aj mesačné náklady veľmi priaznivé. Dispozične je byt veľmi dobre riešený: po vstupe sa ocitnete v predsieni, na ľavej strane je kúpeľňa so sprchou a toaletou, bonusom je samostatné podlahové kúrenie. Na pravej strane sa nachádza kuchyňa s kompletným vybavením, ktorá je barovým pultom elegantne prepojená s obývacou izbou. Ďalej nájdeme veľkú spálňu so vstavanou skriňou a množstvom úložného priestoru. Spálňa má vlastnú kúpeľňu s vaňou a samostatnú toaletu. Určite oceníte aj posedenie pri žblkotaní neďalekého potôčika na priestrannom balkóne, so vstupom z obývačky aj zo spálne. Výhodou je, orientácia na juhozápad, vďaka čomu si môžete užívať slnečné lúče skoro celý deň. Celú dispozíciu je možné pozrieť si aj prostredníctvom 3D obhliadky: Táto ponuka je zaujímavá aj z investičného hľadiska, pretože byt môžete jednoduchou úpravou zmeniť na dve samostatné jednotky s dvomi samostatnými vstupmi a využívať ich na ďalší krátkodobý alebo dlhodobý prenájom. K bytu je navyše možné prikúpiť murovanú pivnicu (13 m2) a vnútorné garážové státie. Vonkajšie parkovanie je bezplatné. Kristoff je rezort v ozajstnom zmysle slova. Cely komplex je oplotený a prístup majú iba majitelia bytov. V areáli rezortu nájdete aj množstvo okrasných rastlín, vonkajšie parkovanie a ak chcete mať svojho štvorkolesového miláčika v teplúčku, k dispozícií je podzemné parkovisko. Vyznávačov aktívneho oddychu poteší vlastná posilňovňa a ak by sa Vám málilo, ráno môžete naštartovať telo niekoľkými dĺžkami vo vonkajšom bazéne a večer ukončiť deň vo vírivke! O chod celého areálu sa stará správca. Trenčianske Teplice nazývané aj Perla Karpát sú od nepamäti mestom liečivých prameňov, relaxu tela a pokoja mysle a zaraďujú sa k najznámejším kúpeľom v strednej Európe. Na tomto romantickom mieste nájdete krásnu prírodu, promenády a celoročný bohatý kultúrny program. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť. Krajské mesto Trenčín je vzdialené približne 13 km a diaľnica D1 10 km. Cena apartmánu: 209 000 Eur Cena podzemnej garáže: 25 000 Eur Cena pivnice (13 m2): 10 000 Eur V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Michal Mišovec RADO Reality Group Tel: E-mail: misovec@ Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpn
Predam smart vírivku NEW Maximus Zlatohnedá.
Uv-lampa grátis a dodatočná zľava 500eur Štandardné parametre vírivky NEW MAXIMUS : Rozmer 230 x 230 x 97cm Počet trysiek 136ks Bodové masážne trysky: 82ks Rotačné terapeutické a nastavovacie trysky: 36ks Materiál vane: antibakteriálny Aristech Acrylic (USA) Čerpadlo 1: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 2: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 3: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 4: úsporné obehové čerpadlo s výkonom 0,5 kW Kúrenie: 3,0kW BALBOA USA Riadiaci systém- Balboa (BP6013G3+ TP600 ,ovladanie - 3 TRYSKY) Ozónová dezinfekcia vody Nerezové trysky Integrovaná ochrana proti zamrznutiu Nadštandardné parametre vírivky NEW MAXIMUS zahrnuté v cene vírivky: SMART ovládanie vírivky cez wi-fi s aplikáciou pre android a apple( vaša vírivka je neustále pod vašou kontrolou) TERMOKRYT Zateplenie základovej dosky PEVNÉ SCHODÍKY INŠTALÁCIU, SPUSTENIE, ZAŠKOLENIE, DOPRAVU Nadštandardný antibakteriálny filtračný systém Zabudovaný systém podávača Aromaterapie vo vírivke grátis!!! Čerpadlo 5: vzduchové čerpadlo-Perličkový kúpeľ s ohrevom vzduchu - trysky: 18ks-Úsporný SpaThermSystém pre úsporu energie ročná spotreba od 150€ do 350€. Bezplatná úvodná konzultácia Pevné izolačné dno + extra izolácia tela vírivky+extra izolácia obloženia vírivky LED osvetlenie pod vodou a LED osvetlenie hladiny vody 43ks 2 x výsuvné LED fontány Led vodopád Vonkajšie Luxusné a exkluzívne LED osvetlenie obloženia s rohovými corner ledkami Osvetlené opierky hlavy: 3ks Programovateľná filtrácia aj pomocou aplikácie Špičkový Americký ovládací a riadiaci systém BALBOA, najlepší a najspoľahlivejší systém na trhu ochrana proti zamrznutiu EXKLUZÍVNY DARČEK- Bluetooth speaker zdarma.
Predám SMART VÍRIVKU ANTRACIT-SKLADOM
Štandardné parametre vírivky NEW MAXIMUS : Rozmer 230 x 230 x 97cm Počet trysiek 136ks Bodové masážne trysky: 82ks Rotačné terapeutické a nastavovacie trysky: 136ks Materiál vane: antibakteriálny Aristech Acrylic (USA) Čerpadlo 1: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 2: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 3: 2,2 kW 3HP Čerpadlo 4: úsporné obehové čerpadlo s výkonom 0,5 kW Kúrenie: 3,0kW BALBOA USA Riadiaci systém- Balboa (BP6013G3+ TP600 ,ovladanie - 3 TRYSKY) Ozónová dezinfekcia vody Nerezové trysky Integrovaná ochrana proti zamrznutiu Nadštandardné parametre vírivky NEW MAXIMUS zahrnuté v cene vírivky: SMART ovládanie vírivky cez wi-fi s aplikáciou pre android a apple( vaša vírivka je neustále pod vašou kontrolou) TERMOKRYT Zdvihák na termokryt PEVNÉ SCHODÍKY INŠTALÁCIU, SPUSTENIE, ZAŠKOLENIE, DOPRAVU Nadštandardný antibakteriálny filtračný systém Zabudovaný systém podávača Aromaterapie vo vírivke grátis!!! Čerpadlo 5: vzduchové čerpadlo-Perličkový kúpeľ s ohrevom vzduchu - trysky: 18ks-Úsporný SpaThermSystém pre úsporu energie ročná spotreba od 150€ do 350€. Bezplatná úvodná konzultácia Pevné izolačné dno + extra izolácia tela vírivky+extra izolácia obloženia vírivky LED osvetlenie pod vodou a LED osvetlenie hladiny vody 43ks 2 x výsuvné LED fontány Vonkajšie Luxusné a exkluzívne LED osvetlenie obloženia s rohovými corner ledkami Osvetlené opierky hlavy: 3ks Programovateľná filtrácia aj pomocou aplikácie Špičkový Americký ovládací a riadiaci systém BALBOA, najlepší a najspoľahlivejší systém na trhu EXKLUZÍVNY DARČEK- Bluetooth speaker zdarma.
Predám schody
Predám oceľové schody ku bazénu, alebo vírivke. Cena dohodou.