bazár, predaj, inzercia, predám

Vajíčko Maxi Cosi + základňa Maxi Cosi Easy fix

Kategória: Ostatné

Predám vajíčko zn. Maxi Cosi spolu s novorodeneckou vložkou vhodné od narodenia (0-13kg). Má zopár škrabancov ináč je plne funkčné, ľahké a pohodlné.
Isofix Maxi Cosi Easy fix ten je ešte v záruke, kupovaný 03/22. Má pár škrabancov len na nohe.
Vajíčko Maxi Cosi + základňa Maxi Cosi Easy fix
Podobné inzeráty
Novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount
Ponukam na predaj novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount urceny do CD prehravaca v aute. Držiak na mobil do auta, mechanický, uchytenie do CD prehrávača, upraviteľná poloha, max. šírka zariadenia 8,9cm. Kompaktný držiak mobilných telefónov do auta iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount je určený na uchytenie do slotu CD autorádia. Patentovaný mechanizmus Easy One Touch umožňuje jednoduché vkladanie a vyberanie vášho smartfónu jedným jednoduchým pohybom. Nastavením kolísky (360°) získate vhodnú pozíciu na bezpečné sledovanie displeja mobilného telefónu za jazdy. Upínací mechanizmus držiaka iOttie je kompatibilný so všetkými smartfónmi a drží prístroj bezpečne v nastavenej polohe počas celej jazdy. Držiak Easy One Touch 4 CD Slot je určený aktívnym používateľom telefónu, na navigačné účely alebo hlasovú komunikáciu. Kľúčové vlastnosti držiaka iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount: -Ľahké upevnenie držiaka iOttie do CD slotu autorádia -Univerzálny držiak pre všetky kombinácie telefónov a puzdier so šírkou 5,84 – 8,9 cm -US patentovaný systém Easy One Touch jednoduchého upevnenia telefónu jedným dotykom -Horná časť držiaka sa otáča o 360° na optimálne nastavenie pohľadu -Navrhnutý na bezpečné používanie za jazdy Parametre a špecifikácia: -Určenie Do auta -Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický -Prichytenie držiaka Do CD prehrávača -Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha -Max. šírka zariadenia 8,9 cm Viem priniest aj do BA - Mlynské Nivy č.42, pripadne poslat na dobierku kde uctujem k cene tovaru aj postovne, balne a poistenie.
vajicko MAXI-COSI
predám vo velmi dobrom vajíčko zn.MAXI-COSI.po 1 dieťati.
Franke [nerez] otočný sitkový ventil + Easy click
Predam Franke otočný sitkový ventil s excentrickym ovladanim + EASY click. easy click: otocny sitkovy ventil: Prevedenie je nerez. Dovod predaja: prislo mi to k umyvadlo, ked som objednaval z ale bateriu a davkovac mam chromovy, tak som kupoval nove sitko v chromovom prevedeni. Toto nerezove nebolo nikdy pouzite.
Karcher parný čistič SC5 EASY FIX PREMIUM
Predám nový, nepoužitý parný čistič Karcher SC5 Easy Fix Premium. Cena v obchode 430,-. Teraz predám za 260,-. Pre viac info volajte .
BeSafe tehotenský pás IZI FIX
Predám tehotenský pás BeSafe prehnaný IZI FIX, stav ako nový Preferujem osobný odber Bezpečnostná pomôcka pre tehotné ženy Chráni tehotnú ženu a ešte nenarodené dieťatko Drží 3-bodový pás mimo oblasti mäkkých tkanív brucha a plodu BeSafe Pregnant iZi fix sa inštaluje pomocou ISOFIXu alebo pásu Certifikácia podľa normy ECE R16 S pásom BeSafe Pregnant iZi fix je cestovanie oveľa pohodlnejšie
aktivny invalidny vozík 46cm Sopur Easy Life i AL
Použity zachovaly SOPUR Easy Life i SKLADACÍ INVALIDNÝ VOZÍK celo hlinikovy ľahký + podsedak koliesko proti prevráteniu + držiak na barle Všestranný medzi skladacími invalidnými vozíkmi Skladací invalidný vozík SOPUR Easy je multifunkčný a prispôsobuje sa meniacim sa potrebám svojich užívateľov. Nastavenie výšky sedadla Rozmery širka sedadla 46cm dlžka sedadla 44cm celková šírka 65cm .Lakťové opierky odnímateľné sklápateľné smerom von a do vnútra •Stúpačky sklápateľné smerom von a do vnútra, odnímateľné stúpačky. kolesa predne plne zadne Schwallbe nafukovacie • Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg crash testované Tento výrobok bol úspešne testovaný v nárazovej skúške a spĺňa tak požiadavky normy ISO 7176-19 na prepravu osôb sediacich na invalidnom vozíku vo vozidle. Doprava 15€ kurier