bazár, predaj, inzercia, predám

Valach na rekreačné jazdenie

Kategória: Kone

Predám 13 ročného valacha slovenského teplokrvníka, výška cca 163 cm. Je priateľskej povahy vhodný pre pokročilého jazdca, na rekreačné jazdenie a vychádzky do prírody, nie do športu. V cene je sedlo na mieru Kentaur junior 16.5 posedlie, komora 3. Len do dobrých rúk. Dôvod predaja - vyššie ambície jazdca.
Valach na rekreačné jazdenie
Podobné inzeráty
Výborný valach pro amatéra
8 let starý valach po Cordynox x Caretino. 168KVH. Valach jednoduchý na ježdění s výbornými prostornými chody tudíž vhodný i do drezur. Povaha pro úplného začatečníka i na ZZVJ či hobby amatéra. Aktuální výkonnost 110cm do 7 mi let jezdil s amatérskou jezdkyní. Hodný na jakékoliv ošetřování a manipulaci. Zdravý, čisté RTG a videa k dispozici. Jen vážní zájemci, cena odpovídá kvalitě
Nádherný valach ST
Na predaj nádherný figurantný valach plemena Slovenský teplokrvník, Cardiff Dwerse Hagen Z x Beethowen, nar. 05/2021. Valach má skvelý charakter po matke, je komunikatívny, s dobrým pohybom. Cena vč. DPH- k jednaniu. Bližšie info a video emailom.
Arabský plnokrvník valach - or1/1
Ponúkame na predaj valacha arabského plnokrvníka, narodený 4.5.2012, otec 3757 Al Beck (import Sýria), matka Hoda B/ Halim Shah I-2 (Bábolna). Valach pošetrený, obsadaný v neskoršom veku, tiež neskôr kastrovaný. Zvyknutý celoročne na pastvine, iba prístrešky, voľný prístup do rieky. Pravidelne sa s ním pracuje metódou horsemanship, citlivý, jazdený na ohlávke aj na zubadle (zvláda oboje), prijemne temperamentný, neskutočne pohodlné chody, hlavne cval. Jazdený na jazdiarni aj v teréne, kreatívna, živá a komunikatívna povaha, pre skúseného potešenie, avšak nie pre úplného začiatočníka. Na ošetrovanie bez problémov. Valach mal dva roky dozadu zranenie šľachy, pri aktívnej rekreácii bez problémov, avšak do vytrvalosti nie je vhodný (zakríval po 40km). Viac podrobností telefonicky.
Hobby valach na predaj
Predám 8- ročného valacha (nar. 30.4.2015) kľudnej povahy, bez zlozvykov. Koník na hobby / rekreačné jazdenie, nie na veľkú záťaž. Vhodný na ľahšie prechádzky po rovinatej prírode, prípadne len ako spoločník pre radosť. Ošetrovanie, veterinára, zubára, kováča zvláda bez problémov. Dostupné rtg + veterinárna správa. Bližšie informácie poskytnem v prípade prejaveného záujmu.
Kúpim kobylu/valacha
Dobrý deň, mám záujem o kúpu koníka, valach/ kobyla na rekreačné jazdenie a hobby parkúr. Koník musí byť 100% ZDRAVÝ , nezákerný, s vekom do 15 rokov a výškou od 160kvh. Cena najlepšie do 3500€ V prípade že by ste o takom vedeli poprosím písať mail. Tel. č. neplatné.
APH valach do prenájmu
Ponúkam do polovičného prenájmu valacha APH z dôvodu nedostatku času Podmienkou je znalosť westernového jazdenia, či v teréne aj na jazdiarni - nie na preteky len na rekreačné jazdenie. Kona prenajmem na dlhodobo preto volajte len seriózni záujemcovia, pre deti nevhodný a len ženy!