bazár, predaj, inzercia, predám

Vana Laguna, voľne stojaca, liaty mramor, skvelá cena

Kategória: Kúpeľne

Predáme dizajnovú vaňu samostatne stojacu - nová , zabalená , nikdy nepouživaná . Pôvodná cena 1983,90.- Eur /
Vana Laguna, voľne stojaca, liaty mramor, skvelá cena
Podobné inzeráty
Marmy Savona umývadlo, liaty mramor (100x45 cm)
Predám Marmy Savona umývadlo, liaty mramor Farba- lesklá biela Materiál-liaty mramor Šírka 100 cm Hĺbka 45 cm Viditeľná výška 8 cm Váha 20,5 kg Nový nepoužívaný, dôvod predaja nesedi veľkostne. K umývadlu pridávam výpusť, kovovú s prepadom biela K701 (Click/clack G5/4). Pri rýchlom jednaní možná dohoda. ............................................................................. Preferujem osobný odber Modra, PK, alebo BA a okolie. Po dohode pošlem aj na dobierku s platbou v pred. ............................................................................. Na špekulantov nereagujem. Aktuálne do zmazania.
nova sprchova vanicka zn.LAUFEN,seda matna, liaty mramor
nesadla velkost, rozhodli sme sa pre vaňu, iba vybalena. uplne nova, znacka LAUFEN marbond, liaty mramor, farba seda matna Povodna cena 400€, na internete v tejto farbe vypredana. rozmery: 100x80cm. -nozicky k tomu ZDARMA, daju sa odmontovat a vanicka da sa polozit aj rovno na podlahu. vaha 37kg -tiez ZDARMA (inak v cene 29€) vanickovy sifon Laufen 90mm! idealne osobny odber Banska Bystrica, poslem aj kurierom
Voľne stojaca vaňa s chromovými nožičkami
Voľne stojaca akrylátová vana. Vaňa je čisto nová. dĺžka 1700mm, šírka 750mm, výška s nožičkami 640mm, hrúbka vane cca 12mm, váha cca 40kg. Nosnosť 160kg. Chrómové nožičky. Batéria nieje súčasťou predávanej vane. Možnosť dokúpiť príslušenstvo na objednávku. Možnosť fixného upevnenia k podlahe. Ľahká udržateľnosť. Možný osobný odber alebo dovoz po dohode. Odpadový výpust 20€. (posledná foto)
Voľne stojaca vaňa Hatria 170x78
Talianska voľne stojaca vaňa Hatria 170x78. Nepoužitá výstavná vzorka z kúpeľňového štúdia. Maloobchodná cena 2390 €, cena na internete 1912 €, cena vzorky 1250 €.
Volne stojaca vana
Volne stojaca akrylatova vana 1700mm Reverzna bez dier,chrom nozicky( farba noziciek volitelna? Doprava v cene
Volne stojaca vana
Voľne stojaca akrylatova vana 1700mm, nozicky,biele,chrom, mosadz Doprava v cene, mozne príslušenstvo