bazár, predaj, inzercia, predám

Vanička so stojanom

Kategória: Kojenecké potreby

Používaná vanička so stojanom
Vanička so stojanom
Podobné inzeráty
Prebaľovací pult s vaničkou CAM AQUA
Predám prebaľovací pult s vaničkou CAM AQUA V TOP stave ako NOVÝ par krát použitý. Jednoduché a praktické riešenie na kúpanie a prebaľovanie. Prebaľovací stôl Aqua s kúpacou vaničkou, určená pre deti už od narodenia poskytuje možnosť dieťa ihneď prebaliť a zavinúť. Pult má vedľa vaničky na bočnej strane umiestnenú sklápacú prebaľovacú dosku, ktorá sa ľahko nadvihne a umiestni nad vaničku. Po kúpeli dieťaťa tak vznikne okamžitý priestor na prebaľovanie a zavinutie. Pult poskytuje tiež dostatok úložného priestoru pre nevyhnutnosti spojené s kúpaním a prebaľovaním S vyklápacím pultom, vaničkou, držiakmi na hygienické pomôcky, s úložným priestorom a praktickým stojanom pre drobné hygienické potreby Prebaľovací pult stačí vyklopiť a vanička je ihneď prístupná Použité materiály sú ľahko umývateľné Stôl má mäkkú prebaľovaciu podložku Praktická hadica pre vypustenie vody z vaničky Úložný priestor pod vaničkou Pre deti od narodenia do 12 mesiacov. Vanička s prebaľovacím pultom. Vanička so stojanom. Vanička na kúpanie. Vyrobené v Taliansku.
SHNUGGLE ružová vanička 0-12mesiacov+ stojan
Super stav, používaná pri jednom dieťati do 10 mesiacov života. Vanička je naozaj výborný pomocník od narodenia dieťaťa. Menej vody ako v iných vaničkách, pevné plasty, nieje problém s vyliatím a prenosom. Odporúčam. Predávam spolu so stojanom. Vanička so stojanom má vyšlo okolo 50€.
Vanička so stojanom a podložkou na kúpanie
Predám vaničku pre dieťatko so stojanom aj s podložkou na kúpanie. Stojan sa dá zložiť. Vanička je v univerzálnej farbe pre chlapčeka aj dievčatko. Podložka bola mimoriadne praktická hlavne po narodení, keď bolo bábo ešte príliš maličké a neboli sme príliš zruční v kúpaní. Odber osobne v BA 4.
Shnuggle vanička so stojanom
Predám Shnuggle vaničku s originál stojanom. Má mierne škrabance, viď ďalšie foto. Vanička je vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov, má gumové nožičky - maximálna stabilita,jednoduché prenášanie a skladovanie, rozmery: 60 x 39 x 36 cm.
Vanicka so stojanom
Vanicka Cam Bollicina aj so stojanom. Osobny odber Košice šaca
Vanička so stojanom
Predám malo používanú vaničku so stojanom bielej farby značky Lulu design. Dĺžka vaničky 100cm šírka 40cm. Vanička má protišmykovú podložku.Nepoškodena. Cena pri kúpe bola 70 eur. Osobný odber .