bazár, predaj, inzercia, predám

vaničky do sprchovacieho kútu

Kategória: Kúpeľne

Vane do sprchovacieho kútu -nové.4ks.K dvom aj strop .K jednej (šedej)aj panel s bočnými triskami a rádiom (otázky na manžela ,nutné domyslieť inštaláciu,iná cena) .Cena dohodou .90cm hrana ,jedna do 80cm potom zaoblenie (v najširšom bode 90 s držiakmi na sklo.Na predaj aj hydromasažna vaňa.Volajte prosím .
vaničky do sprchovacieho kútu
Podobné inzeráty
Dvere do sprchovacieho kútu
Predám kvalitné sklenené dvere do sprchovacieho kútu. Šírka 1000 mm Výška 2000 mm pánty vľavo, ako na obrázku sklo hladké číre Montážny /stavebný/ otvor 1000 mm + max 10 mm Úplne nové. Nesadla veľkosť. Pôvodna cena 900€
sklenená stena sprchovacieho kúta Glass 1989
Predám pevnú voľne stojacu sklenenú stenu zn. Glass 1989 Step in. Stena je tiež kompatibilná s bočnou stenou pre šírku vaničky 120 cm sprchovacieho kúta. Prevedenie steny je obojstranné, profily chrómové, sklo je číre o hrúbke 8 mm, stena je vysoká 200 cm. Sklo bolo namontované, cca o mesiac zdemontované, je čisté, zafóliované a bez poškodení. Možný len osobný odber - Bratislava Staré mesto. Cenu ponúknite, určite sa dohodneme. Kontaktovať prosím mailom na daniela.cepihova@, al. telefonicky na .
Sprchový kút HUPPE 80x80cm
Predáme sprchový kút od kvalitného nemeckého výrobcu HUPPE, séria CLASSIC 2. Rozmer kútu je 80x80x190cm. BEZ VANIČKY! Na sklade máme uložených ešte cez 10ks. Pôvodná cena kútu bola 882€. Teraz je za akciovú cenu 160€. Nájdete nás na Duklianskej 38, Spišská Nová Ves (PLEX s.r.o.). Kontaktuje ma prosím len mailom na baluchova@
Dvere do sprchovacieho kuta
Predám nové nerozbalene dvere do spŕchovacieho kúta rozmer 90
Sprchovací kút Maja - stena (sklo)
Predám slo zo sprchovacieho kútu Maja + nejaké uchýtky. Z celej sady som použil len dvere + panty. Rozmery: 190x84,5 cm.
Sklenená zastena do sprchového kútu
Predám používanú zástenu do sprchového kútu, rozmery:200x90cm