bazár, predaj, inzercia, predám

VANS SK8-Hi Zip - cervene/red

Kategória: Topánky, obuv

Dobry den,

mam na predaj 6x nosene VANS SK8-Hi Zip cervenej/red farby. Velkost EUR 42/27CM.
Dovod predaja je, ze samostatne sa mi pacia, ale nemam ich k comu nosit.

VANS SK8-Hi Zip - cervene/red
Podobné inzeráty
Zimne topanky VANS Sk8-Hi Zip 42,5
Predam zimne VANS Sk8-Hi Zip. Velkost: 42,5 (pozri tabulku na fotke). Brusena koza. Zateplene kozusinou s odnimatelnym jazykom na nart (ten som nepouzival). Povodna cena vyse 100EUR STAV: velmi dobry 8/10, minimalne opotrebenie. Ziadne skrabance, zathnutia. Podrazka minimelne optrebena. Velmi som ich nenosil. Som skor na kotnikove verzie a skor velkost 42. Tieto su 42,5 takze su mi trosku volne. Bez original krabice. CENA: 30€bez poštovného Poštovné Slovenska posta: 3,50€ pri platbe vopred na účet / 5€ pri dobierke SK posta. Zasielkovňa / Packeta 3,50€ platba vopred / 3,80€ dobierka. V pripade dobierky pozadujem uhradit postovneho na ucet vopred. Samozrejme možný aj osobný odber v Košiciach.
Vans, Converse, Adidas, Nike
Predám tenisky značiek Vans, Converse, Adidas a Nike, malo nosene a už nevyužívané. Nike Janoski - 43 - 50€ Vans Authentic - 44 - 35€ Converse (čierne) - 43 - 20€ (majú malú tehlinu) Vans Old School - 42 - 25€ Vans Sk8 Hi - 42 - 20€ Converse pink - 42 - 20€ Adidas Stan Smith Pharrell - 42 2/3 - 30€ Adidas Stan Smith - 42 - 30€ Nike Sock Dart - 42,5 - 10€ V prípade záujmu pošlem viac fotiek, pri odbere viac KS dohoda istá. Osobný odber BA alebo pošlem packetou
Kanady Red Desert značky Double Red, veľkosť 37
Predám vysokú celoročnú koženú outdoor obuv značky Double Red model Original Red Desert. Veľkosť 37, topánky boli raz obuté sú bez akéhokoľvek poškodenia, stav nové. Vhodné pre pánov, dámy aj deti. Dohoda možná. Jedná sa o topánky vo vojenskom štýle. Ľahké a pohodlné unisex topánky Original Red Desert v army štýle z edície #RED DESERT sú charakteristické svojím púštnym digitálnym vzorom s červenými pásikmi. Na hornej prednej a bočnej strane topánky je umiestnené červené logo DOUBLE RED.
Vans SK8 Hi Mickey Mouse (veľ. 44)
Predám tenisky Vans SK8 Hi v kolaborácii s Disney, v dizajne Mickey Mouse. Veľkosť 44 (viď. posledná foto). Tenisky boli obuté asi dvakrát, takže sú minimálne nosené. Sú aj s originál krabicou. Ideálne osobný odber Bratislava - Petržalka. Pri úhrade vopred na účet možnosť poslať poštou, prípadne packetou. V prípade záujmu prosím píšte cez kontaktný formulár alebo na WhatsApp.
Vans SK8-Hi Reconst
Zdravím, Predám tenisky Vans SK8-Hi Reconst, jedná sa o PRAVÉ modely žiadne fake shoes. Topánky sú nové s krabicou a s faktúrou. Veľkosť: 38 - 39€
Predam Vans X Palm Angels Sk8-Hi Sneakers
Predam Vans X Palm Angels Sk8-Hi Stav: ds / čistonové Size: 45 Cena: 90€ Pre viac info PM