bazár, predaj, inzercia, predám

Vape Eleaf iJust 3 Pro

Kategória: Ostatné drobné

Predám vape značky Eleaf v čiernej farbe. Sú na nej iba drobné škrabance, ináč je vo výbornom stave.

Súčasťou je:
- batéria s kapacitou 3000 mAh, s možnosťou nastavenia výkonu od 30 W do 75 W
- clearomizér Ello Duro s možnosťou nastavenia prívodu vzduchu, vhodný pre bázu 70VG/30PG
- atomizér GTL s možnosťou nastavenia prívodu vzduchu, vhodný pre bázu 50VG/50PG
- náhradné žhaviace hlavy
- náhradné tesnenia
- náhradná sklenená nádobka
- nabíjací kábel
- návod na použitie
- originál krabička
- tri liquidy
- beznikotínová báza 50VG/50PG
Vape Eleaf iJust 3 Pro
Podobné inzeráty
ELEKTRONICKÁ CIGA.RE.TA (VAPE) - ELEAF IJUST S
Predám vape značky Eleaf iJust S 3000mAh, striebornej farby so 4ml zásobníkom. K vape prikladám aj SMOKE clearomizér na liquid. + Liquid - príchuť peach - cca5ml. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom SMS (mail nepozerám).
Vape Eleaf Ijust 2
Zdravím mám na predaj pen od Eleaf model Ijust2. Stav funkčný, centerpin pekne pruží. Batéria drží stav. Nabíjanie micro USB. Jediná chybička krásy je tlačidlo ktoré funguje sporadicky. Šikový elektrikár by to vedel vymeniť za pár centov, preto cenu nechávam na 3eur. Pre tento modik mám aj atomizér kupovaný z číny(nemá značku a dostal som ho pred rokmi bez krabičky) ako náhrada za originál a funguje na žhaviace hlavice pre Ijust 2 / Melo 2 atiky. Cena s atikom je 13eur. Osobne HE/PO ináč posielam poštou. Poprosím komunikáciu najprv maillom a neskôr telefonicky. Na SMS nereagujem.
Predám elektronickú cigaretu iSmoka-Eleaf iJust 3
Predám málo používanu el-cigaretu iSmoka Eleaf iJust 3, vdychuje sa priamo do plúc, bola kupená ako nevhodný darček .Pôvodná cena bola 40 €.
VAPE, Tank Atomizér, Batérie, Špirálka
Predám tieto časti elektronických VAPE. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4. Eleaf GS-Air Dual Coil 14mm (MTL) - Len odskúšaný, komplet krabička, špirálky oboje čo boli pri kúpe, použité len odskúšané, umyté v alkohole ešte použiteľné. 5. EGO batéria s nabíjačkou. Používané ale funkčné. Kapacita batérie asi cca. 1200 mAh. Je mi nadbytočná. 6. Špirálky pre tanky Eleaf ELLO a Eleaf MELO 4. Kanthalové drôtenné špirálky. Prvá jedna nová zabalená nepoužitá. Ostatné použité len na skúšku. Umyté v alkohole a použiteľné, nepripálené. EC2 0,5 Ohm 30-100W EC2 0,3 Ohm 30-80W - 2 kusy HW3 0,2 Ohm 50-130W (troj špirálka) HW2 0,3 Ohm 30-70W (dvoj špirálka) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ceny 4. 5€ 5. 0,80€ 6. Nová 2€, ostatné 0,50€ (Všetky spolu za 3,50€) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cena pri odbere všetkého naraz len 7€ !!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- +poštovné. Cena je bez poštovného. Posielam len po platbe prevodom. Kontakt len e-mail, prosím nevolať!!! Anonymom neodpovedám. Viac Informácií o technických parametrov výrobkov si môžete vyhľadať cez Google. !!! V tomto inzeráte predávam súčasti elektronických zariadení !!! Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Atomizér
Zdravím mám na predaj atomizér. Atik má 510 závit takže bude pasovať na každú vape s tým závitom. Podanie chuti celkom dobré, jedna hlava mi vydržala +- 2 mesiace na 70/30. Plnenie liquidu zvrchu pomocou 2 otvorov. Veľkosť nádobky 4-5 ml +-. Značka neznáma ale pasujú na neho žhaviace hlavice od eleaf pre modely Ijust 2 / Melo 2. (stále skladom). Tento atik som využíval najprv na SMOK I-Priv , G-Priv a Oxva Origin X. Stav opticky veľmi pekný, funkčný (treba vymeniť už hlavu), trochu zaprášený upratoval som zásuvky a našiel som ho založený takže pre mňa už nevyužiteľný. (2 roky už nevapujem) Mám k nemu ešte Ijust 2 pen (viac info v mojich inzerátoch). Cena 10 eur + poštovné (prosím poštovné poslať ako zálohu na účet). Osobný odber HE/PO. Kontaktujte ma prosím pomocou formulára nižšie alebo na mail krisak.fkk@
Joyetech Exceed Vape
Predam tuto vape znacky Joyetech (Exceed). Z vape bolo tahane len zopar krat iba na skusku atomizeru. Je v nej este trochu liquidu (lesne ovocie beznikotinove..). Balenie je kompletne, obsahuje nabijacku, nove sklicko, tesniace gumicky a novy atomizer s vatou a s navodom na nastavenie vape. Vape je komplet vycistena a vydezinfikovana staci len zapnut a tahat. Bateria je vstavana vnutri vape. Ma taktiez aj podsvietenie sklicka atomizeru pri potahu. Mam k nej aj liquidy (lesne ovocie beznikotinove) popripade pri zaujme sa da dohodnut na ich cene.