bazár, predaj, inzercia, predám

Vareska,srdiecko pre pani ucitelku, kucharku, vychovavatelku

Kategória: Umelecké predmety

Ponukam rucne vyrobky - obojstranne ludovo zdobene varesky s napisom (aj podla vlastneho vyberu). Malovane akrylovou farbou, zdobene technikou decouoage, lakovane.Vyska varesky 27 cm (4€), klucenky 5cm (2,50€).
Vareska,srdiecko pre pani ucitelku, kucharku, vychovavatelku
Podobné inzeráty
vyrezávaný tanier a vareška
Predám vyrezávaný tanier s uchytením na stenu, priemer 28cm , výška 4cm za 10eur. Vyrezávaná vareška s držiačikmi za 5eur. Pri kúpe spolu pridám drevený štupel a pohárik zdarma.
Drevené srdiečko
Drevené srdiečko. Vyrobené z tvrdého dubového dreva. Aj iné výrobky z dreva a gravírovanie do dreva na zákazku. Rozmer cca 25x 25 cm, výška 3cm. Vhodné ako darček k výročiu alebo narodeninám. Možnosť personalisovať venovaním na zadnú stranu laserom. Cena 18 Eur osobný odber KE a okolie, posielam na dobierku plus cca 5 Eur. Tiež v darčekovom balení za 22 EUR.
Svietiace písmena D I a srdiečko na svadbu
Predám svietiace písmenka a srdiečko Cena 5€ za jedno Plus poštovné
Darcek pre potesenie- pre otca
Rucne vyrabane, pouzita akrylova farba, zdobenie, povrchovy lak. Urcene ako dekoracia. Vareska 4€, lopar srdce 8€(s uchytom na zavesenie), obraz s ludovou postavou 13€ ( moznost napisat venovanie).
Srdiečko z umelých ruží na svadobné auto
dekorácia na svadobné auto (ružové ružičky) - kontaktovať poprosím SMS/e-mailom v prípade záujmu :)
Obraz Anjel - orig. olejomaľba - art Zuzana Honsová
Originál olejomaľba od známej českej art maliarky - Zuzana Honsová. Kto pozná originál olejomaľby, obrazy od známej českej Art maliarky Zuzany Honsovej vie, že jej originály sú cenovo dosť vysoké. Obraz predávam v zľave. Bol to môj zakúpený obraz od pani maliarky a nakoľko už mám dosť obrazov, tak ho predávam. Veľkosť je : 23 cm x 21 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Obraz posielam poistený a pre istotu aj ako pozor sklo. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail. Je možný aj osobný odber.