bazár, predaj, inzercia, predám

vazelína SHELL GADUS S3 V220C 2

Kategória: Vybavenie dielne

Na predaj Shell Gadus S3 V220C v baleni po 18KG (na predaj su 4 balenia)
Stav: nové, nerozbalené.
Osobný odber: Bratislava 84107
Cena: 140 EUR/ balenie 18 KG. Pri odbere 2 a viac baleni je dohoda možná.
Shell Gadus S3 V220C je ysoko kvalitné plastické mazivo s predĺženou dobou ochrany, určené pre mazanie ložísk kolies, vodného čerpadla, alternátora, guľových kĺbov, podvozku atp. Pracovný rozsah teplôt -30 až 150 ° C. Má vysoký index viskozity so zahusťovadlom s komplexom lítia. Obsahuje aditíva, ktoré poskytujú vynikajúcu odolnosť voči oxidácii pri vysokých teplotách, zlepšujú vlastnosti proti opotrebovaniu a korózii. Shell Gadus S3 V220C je určený pre ložiská pracujúce pri vysokých teplotách pri veľkom zaťažení.
vazelína SHELL GADUS S3 V220C 2
Podobné inzeráty
FORCH S494, kvalitná vazelína do každej dielne,  TOP cena
Ponúkam na predaj za TOP cenu: - kvalitnú vysokoteplotnú vazelínu (tuk) FORCH S494 ideálny na mazanie náprav a pod. - veľmi priľnavá a odolná, vhodná na mazanie náprav strojov - využitie si nájde v každej dielni alebo garáži - modrá farba - mám 3 kusy - bežná cena v obchode cca 14 € - cena za kus je len 6 € - možnosť dobierky, cena poštovného je 5 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 3 € Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!
Wurth spreje
Predam wurth spreje viac ks. Boltex odhrdzovac a uvolnovac, CU 800 medeny sprej, mazivo hss 2000 Wurth super rtv silikon, berner lepiaci a tesniaci tmel, berner pasta/mazivo/ vazelina na brzdove valčeky. Vyhodne ceny podla mnozstva.