bazár, predaj, inzercia, predám

Včelársky oblek

Kategória: Ostatné

Predám včelársky oblek, veľkosť M. Mam 2 kusy. Cena je uvedená za kus. Posielam len Slovenskou poštou po pripísaní platby na účet alebo osobný odber ZV, DT, BB.
Včelársky oblek
Podobné inzeráty
Včelársky klobúk, dymák, rozperák, včelárske rukavice ....
Predám včelársky klobúk, dymák, rozperák, včelárske rukavice, drôtik na drátkovnie rámokov, kliešte na dvíhanie rámikov, metlička, lopatku na med, odviečkovaciu vidličku..... včelársky klobúk==5,3 eur dymák==12 eur rozperák(dĺžka-160mm, šírka-35mm)==2,6 eur včelárske rukavice==10,4 eur drôtik na drátkovnie rámikov(500g,320m)==3,6 eur kliešte na dvíhanie rámikov==2,9 eur metlička==2,4 eur lopatka na med==2,0 eur odviečkovacia vidlička==3,3 eur Cena za celý komplet==44,5 eur Chcel by som to predať v celku, ale nie je problém poslať aj jednotlivé kusy samostatne. Včelárske pomôcky sú úplne nové nepoužívane.
Včelársky kočovný voz
Predàm včelársky kočovný voz pre 26 včelstiev,s úlami typu optimál(NN)so 4 nádstavkami a rámikmi.
predam vcelarsky voz
Predam vcelarsky pojazdny voz nachadzajuci sa v katastri obce Salgovce. Po ukonceni tohtorocnej vcelarskej sezony. Cena dohodou. Predavam tiez pel. Volat alebo 8
ROKOKO suit  motion tracking
Predam motion tracking suit - oblek na zaznam pohybu ROKOKO suit. Pouzivany asi 20krat. Komplet balenie aj s externou power bankou. Oblek sa da pouzivat aj v exterieri ma WIFI hot spot. Staci len notebook so softverom ROKOKO STUDIO - free na stranke vyrobcu. Idealne pre male studia alebo jednotlivcou. Jednoduchy set up cca do 1 min ste prirpaveny na zanznam pohybu. Pouzivany so softwerom Blender s addonom AUTORIG pro - obsahuje presety na ROKOKO oblek Velkost obleku M. na stranke vyrobcu sa da zakupit aj oblek inych rozmerov a prehodit len trakovacie senzri. Oblek po dokonceni projektu len visi v skrini. povodna cena s DPH 2698eur na stranke vyrobcu je cena bez DPH!
Vojenský ochranný oblek
Predám Vojenský ochranný chemický oblek na výšku 175 - 185cm, gate pas cca 80cm, oblek je prešivaný, niekoľko vrstiev, vojenská látka zelená, nový len vybalený. Veľkosti v cm na fotkách. (vyzerá ako oblek pilota vojenského vrtuľníka)
Imax Zimný Oblek ARX 20 Ice Thermo Suit-Veľkosť XXXL
Imax ARX-20 Ice je vysoko kvalitný teplý oblek pre vášnivých rybárov, ktorí vyrážajú k vode i vo veľmi chladných dňoch alebo napr. pre morský rybolov v Nórsku! Tento oblek je ešte kvalitnejším nástupcom staršieho modelu a ocenia ho i tí najnáročnejší rybári. veľmí odolná vonkajšia textília 100% nepremokavý (8.000 mm vodný stĺpec) materiál izolované 200g polyesterovou výplňou pre väčší tepelný komfort veľmi mäkká microfleecová podšívka vysoko kvalitné zipsy reflexné prvky vhodný až do -20°C