bazár, predaj, inzercia, predám

VČELÍ MED

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam na predaj kvetový med, pochádzajúci z registrovaného chovu (pravidelné veterinárne vyšetrenia). Jedná sa o domácu kvalitu, bez pridaných cukrov, chemických a konzervačných látok.
Cena je 8€ za 950g / 7 dcl, vrátane nového pohára.
Pri väčšom odbere zľava a dovoz.

PODPORUJEM TVORIVÚ SPOLOČNOSŤ
VČELÍ MED
Podobné inzeráty
Pastujem med a suším včelí peľ
Pastujem včelí med šetrným a správnym spôsobom v originálnej pastovačke. Proces pastovania prebieha tak, že po každých 15 minútach miešania nasleduje hodinová prestávka (toto sú optimálne parametre pre proces pastovania). Rýchlosť otáčania pri miešaní: 36 otáčok / minútu. Správne napastovaný med so svojou konzistenciou pripomína maslo. Zároveň suším včelí peľ sušičkou na to určenou. Sušenie prebieha pomaly pri nízkej teplote 38-40C.
Včelí peľ vceli pel BIO lokálna super potravina
Predávame včelí peľ najvyššej kvality a výnimočných nutričných hodnôt. Peľ je citlivo vysušený a perfektne vyčistený. Vyberáme ten najkvalitnejší peľ a vylučujeme peľ z monokultúr ako je repka olejná a slnečnica. Zberom a spracovaním včelieho peľu sa zaoberáme uz druhú generáciu v našej včelárskej rodine preto vieme ponúknut 100% kvalitný včelí peľ ktorý sa nebojíme nazvat BIO super potravina. Balenie peľu je 1kg, 7kg, 20kg. Cena za 1kg(pri odbere 7kg a viac) je 12.50€ + poštovné 7.0€ za balík do 20kg. Pri odbere od 1kg do 3kg je cena 16.0€/1kg a pri odbere 4kg až 6kg je cena 15.0€/1kg. Objednávky prijímame telefonicky, sms, email Ďakujeme.
Včelí med
Predám včelí med kvetový, repkový a slnečnicový v 40 kg plastových nádobách alebo 720 ml pohároch, medovinu a propolis, škrabaný z rámikov priamo od včelára. Cena dohodou. tel.
včeli med
Ponúkam na predaj,Včelí med kvetový 6.50€, Michalovce
Včelí peľ energetický a vitamínový doplnok stravy bez éčok
Predávame včelí peľ najvyššej kvality a výnimočných nutričných hodnôt. Peľ je citlivo vysušený a perfektne vyčistený. Vyberáme ten najkvalitnejší peľ a vylučujeme peľ z monokultúr ako je repka olejná a slnečnica. Zberom a spracovaním včelieho peľu sa zaoberáme uz druhú generáciu v našej včelárskej rodine preto vieme ponúknut 100% kvalitný včelí peľ ktorý sa nebojíme nazvat BIO super potravina. Balenie peľu je 1kg, 7kg, 20kg. Cena za 1kg(pri odbere 7kg a viac) je 12.50€ + poštovné 7.0€ za balík do 20kg. Pri odbere od 1kg do 3kg je cena 16.0€/1kg a pri odbere 4kg až 6kg je cena 15.0€/1kg. Objednávky prijímame telefonicky, sms, email Ďakujeme. 1kg balenie je v zip sáčkoch s priehľadnou prednou časťou a strieborným základom ( vkusné darčekové balenie). 7kg balíme do veľkej uzatvárateľnej plastovej fľaše so širokým hrdlom (ideálne rodinné balenie). 20kg je v potravinármom pevnom plastovom vreci (vhodné pre ďalší predaj).
Včelí peľ najchutnejší najkrajší :-) rodinné balenie 7kg
Predávame včelí peľ najvyššej kvality a výnimočných nutričných hodnôt. Peľ je citlivo vysušený a perfektne vyčistený. Vyberáme ten najkvalitnejší peľ a vylučujeme peľ z monokultúr ako je repka olejná a slnečnica. Zberom a spracovaním včelieho peľu sa zaoberáme už druhú generáciu v našej včelárskej rodine preto vieme ponúknut 100% kvalitný včelí peľ ktorý sa nebojíme nazvat BIO super potravina. Balenie peľu je 1kg, 7kg, 20kg. Cena za 1kg(pri odbere 7kg a viac) je 12.50€ + poštovné 7.0€ za balík do 20kg. Pri odbere od 1kg do 3kg je cena 16.0€/1kg a pri odbere 4kg až 6kg je cena 15.0€/1kg. Objednávky prijímame telefonicky, sms, email Ďakujeme