bazár, predaj, inzercia, predám

Včielka Mája - pexeso

Kategória: Hračky

Predám pexeso Včielka Mája / Včelka mája.

Malé poškodenie v rohu (foto).

Prosím kontaktovať mejlom, číslo je vymyslené.
Knihy posielam len po platbe vopred na účet.
Osobný odber dohodou.

V prípade doručenia poštou/zásielkovňou bude k cene zásielky prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa aktuálneho cenníka.


Včielka Mája - pexeso
Podobné inzeráty
Lidl včielka Majka žihadielko
VHODNÉ AKO DARČEK, NOVÉ, 100% stav, nepoškodené, nepoužité, zabalené, ihneď k odberu (to biele na fotkách nie je vyšúchané, to je odraz blesku z foťáku :) CENY PEVNÉ !!! misky: Maja + Vilko + Flip + Paul = 60 € (posledná sada) tanieriky: Maja + Vilko + Flip + Paul = 40 €/sada (posledné 2 sady) hrnčeky / poháriky / šálky: Maja + Vilko + Flip + Paul = 30 €/sada (posledné 2 sady) Maja = 10 € (posledný kus) poštovné doporučene +3,90 € alebo viem priviesť aj do BA (DOBIERKA je treba uhradiť 4,90 € vopred na účet a cenu za tovar zaplatíte až pri prevzatí zásielky) INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA kontakt mailom alebo telefonicky (na sms nereagujem)
Retro 2 puzzle / 54 dielikov - včielka Mája, park Ruhpolding
Predám toto retro puzzle: 1) Včielka Mája, krabička poničená, ale dieliky sú všetky. 1,00€ 2) Zábavný rodinný park Ruhpolding, kúpené v Nemecku v zábavnom parku v 90rokoch,v top stave, 2,50€. Obe naraz 3€.
Tieňové pexeso
Tieňové pexeso - zvieracie motívy. Handmade výroba. Pre najmenšie detičky. Slúži na priraďovanie zvieratka ku správnemu tieňu alebo pre hru pexeso. Osobný odber Nitra a okolie alebo po vopred zaplatenom poštovnom posielam na adresu. Mobil alebo e-mail katrinzabakova@ Ďakujem
Memonik - hmatové pexeso
Predam spolocensku hru Memonic (Hmatove pexeso)
Predám pexeso
Predám detské pexeso spiderman za 4€ a pexeso pamiatky za 5€+poštovné.
Nočné svetlo Maja
Predám nočné svetlo včielka Maja.