bazár, predaj, inzercia, predám

VDO doplnky ku cyklopočítaču

Kategória: Súčiastky a diely

- hrudný pás
- držiak A1
- univerzálny držiak
- speed kit / súprava D3
- cadence kit D3
- set box
Každý kus za 2 €.
VDO doplnky ku cyklopočítaču
Podobné inzeráty
Nové tachometre VDO M a M2 WL
Bezdrôtové tachometre za super cenu. Taktiež za rovnakú cenu ND na VDO tachometre pás na meranie pulzu a snímač rýchlosti.
Cyklo doplnky a príslušenstvo
Predám nasledovné cyklo doplnky a príslušenstvo na bicykel a to: Odrazky na koleso 4 kusy Predám tieto nové odrazové sklíčka na kolesa o počte 4 ks. Cena spolu za 4 kusy je 3 €. Blatníky na bicykel sú predané. Vodidlo reťaze bicykla Predám nové vodidlo reťaze bicykla. Cena: 3 €. Čierny neoprénový chránič reťaze bicykla Predám tieto čierne neoprénové chrániče reťaze bicykla. Cena za jeden kus je: 2 €. Plastové blatníky na bicykel značky KROSS Predám tieto nové plastové blatníky značky KROSS na bicykel. Mám na predaj 2 kusy. Ultraľahký plastový blatník vyrobený z flexibilných polypropylénových panelov. Blatník sa uchycuje za pomoci SK pások. Cena spolu za 2 kusy je 6 €. Brzdové čeľuste na bicykel Predám tieto nové brzdové čeľuste na bicykel – kompletná súprava predné + zadné. Cena spolu za predné a zadné je 11 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Doplnky na bicykel/diely a komponenty
Predám tieto nasledovné cyklodoplnky na bicykel: Gumenné gripy ergonomické značky CTM Nové, gumenné dvojzložkové ergonomické gripy značky CTM. Upevňujú na riadidlá hliníkovými objímkami na skrutky. Farba objímky strieborná. Cena: 10 €. Nové gumenné gripy rovné značky MTF - sú predané. nové, gumenné rovné červeno-čierne gripy značky MTF (Mountfield). Upevňujú na riadidlá dvomi hliníkovými objímkami na skrutky. Farba objímky čierna. Gumenné rovné gripy v neónovej farbe sú predané. Sedlovka pevná s priemerom trubky 30,4 mm - MTF Predám túto novú sedlovku pevnú s priemerom trubky 30,4 mm a značky MTF (Mountfield). Cena: 8 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Bicyklové dielce, komponenty a doplnky pre staršie bicykle
Predám dielce pre staršie bicykle: (1) osky zo starších bicyklov v rôznych dĺžkach - 0,30€/ks (2) misky stredového zloženia - 0,30€/ks (3) náboj na zadné koleso pre šrobovacie viackolečko - 0,30€/ks (4) motýliky - 0,60€/pár (5) blatník pre zadné koleso - 0,50€/ks (6) bicyklový nosič, povrchová korózia - 1,00€/ks (7) rôzne komponenty na starší horský bicykel (8) rohy - 2,00€/ks (9) črievko pre staršiu bicyklovú pumpu - 0,50€/ks (10) Prevodník 48-38-28, 170 mm - cena 5€ Ceny platia pri osobnom odbere. V prípade zaslania poštou treba rátať s dodatočnými nákladmi na poštovné a prípadne dobierku v zmysle platného cenníka Slovenskej pošty. Bližšie informácie a kontaktovať poprosím výlučne MAILOM!
bicyklove doplnky (brzdy. svetlo, reflexne prvky,taska)
1. reflexny pasik 1e/1ks (mam 2ks) 2. reflexny kruh na zachytenie nohavic 1e 3. bicyklova longus taska na riaditka (par krat pouzita bicyklova taska na riaditka, znacka longus, zips aj popruhy vsetko funkcne, po bokoch sietkove vrecka zhora vrecko na mapu) cena: 5e rozmery tasky: vyska 16cm dlzka 22cm šírka 17cm 4. bicyklove svetlo 2e 5. brzdy V brake gumicky 70mm nove zabalene cena: 1e predaj z dovodu nadbytocnosti kontaktujte ma do formulara pod inzeratom, telefon nie je aktualny
Predám súčiastky na Favorit, Eska a iný bicykel
Prehadzovač, prešmykač Cena za kus - 3 € Baran, brzdy predné, zadné, páčky - 5 € Cyklopočítač - 3 € Rám na cestný bicykel Alpina, Favorit dámsky Cena 7 €/kus Rám na horský bicykel 24" Zadarmo Rôzne doplnky - dynamo, svetlá... Zadarmo Všetko spolu za 29 €