bazár, predaj, inzercia, predám

Večný kalendár 365 dni s mojim verným psom

Kategória: Ostatné

Predám večný kalendár 365 dni s mojim verným psom, vo výbornom stave. Len osobný odber Bratislava, poštou neposielam.
Večný kalendár 365 dni s mojim verným psom
Podobné inzeráty
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
Predam knihu 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka Herec Lukáš Hejlík se věnuje blogu Gastromapy už 6 let! Objíždí české luhy a moravské háje a každý den přináší jeden tip na místo, kde se lidé můžou dobře najíst, napít, dát si skvělou kávu nebo něco sladkého. Za ty roky projedl přes milion a půl, navštívil skoro půl druhého tisíce podniků, a tak bylo na čase to posunout dál. Nejdřív vznikla appka a teď i knížka Gastromapy. Jmenuje se 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka, a to hned z několika důvodů – dělal jí 365 dní, má 365 stran, ale především přináší 365 tipů. Podniky rozdělil do 31 kapitol, jedna vás vezme s sebou na výlet po Česku, další vás zavede na přísnou snídani, na rychlý oběd, na jídlo z foodtrucku nebo za tím největším zážitkem! Ukáže vám místa, kde byste rozhodně žádný skvělý podnik nečekali. Nebo vás nechá proletět se po těch nejlepších kuchyních světa. Tuhle knížku potřebujete na cesty. Nebo spíš – tahle knížka vám ty cesty naplánuje!
Kalendár drevený
Kalendár drevený – univerzálny kalendár , nezáleží na tom aký je rok. Dá sa používať stále dokola. Súčasťou je aj malý blok na odkazy. Kalendár má stojan, alebo sa dá aj zavesiť na stenu. Pre milovníkov Francúzska a francúzštiny, pretože mesiace sú písané po francúzsky. Rozmer : výška 23 cm, šírka 13cm Úplne nový zabalený. Cena 5,00 eur pri osobnom prevzatí v Ivanke pri Dunaji Cena 7,90 eur – kuriér s dobierku na adresu na telefóne som k dispozícií len cez pracovné dni do 14:30
Vreckové kalendáre-notesy
Predám nasledovné staré vreckové kalendáre /notesy/: 1/ Praktický kalendáŕ a záznamník - rok 1938 2/ Škoda - rok 1940 3/ Kapesní kalendář ROH rok 1951 4/ Kalendář československé obchodnické besedy na rok 1912 5/ Kapesní kalendář -rok 1939 6/ Škoda - Kalender fur das Jahr 1942 /v nemeckom jazyku/. Predám aj jednotlivo, na požiadanie pošlem obrázky a ceny.
Eugene Sue Večný Žid
Predám všetky 3 diely kníh od spisovateľa Egene Sue Večný Žid. Cena spolu 10 euro. Knihy sú v dobrom zachovalom stave. Prípadne pošlem ďalšie foto.
Ročenka, kalendar
Predam Kalendar odborara r.,1959,Kalendar slovenskych odborarov r.1949,Rocenka protifašistickych bojovnikov r.1960.
Autopožičovňa
Autopožičovňa Bardejov ponúka na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom nasledujúce vozidlá: VW Caddy, Dacia Dokker, Dacia Lodgy, Mercedes Vito, Citroen Berlingo XL, Opel Vivaro, Fiat Talento, Toyota Proace. Cenník prenájmu Mercedes Vito, Opel Vivaro, Citroen Berlingo XL, Fiat Talento, Toyota Proace: 1-3 dni.................. 90 € 4-7 dní...................85 € 8-14 dní............... 80 € 15 a viac dní......... 75 € Cenník prenájmu VW Caddy, Dacia Dokker, Dacia Lodgy: 1-3 dni.................. 50 € 4-7 dní...................45 € 8-14 dní............... 40 € 15 a viac dní......... 36 € Cena zahŕňa havarijné poistenie v celej EÚ, diaľničnú známku v rámci SR, flexibilitu odovzdania vozidla. Uvedené ceny sú s DPH. K prenájmu je potrebné predložiť občiansky a vodičský preukaz. Za každé vozidlo sa požaduje vratný depozit v hodnote 250€ Bližšie informácie na tel. č.: