bazár, predaj, inzercia, predám

Veľká kniha etikety a ďalšie

Kategória: Ostatné

Predám Špaček Veľká kniha etikety a ďalšie.
Veľká kniha etikety a ďalšie
Podobné inzeráty
Bezpečnostná etiketa
Predám bezpečnostné etikety / plombovacie etikety. Lepiace bezpečnostné etikety, každá etiketa je označená vzostupným číslovaním a vďaka perforácii sa dá od ostatných jednoducho a rýchlo oddeliť a nalepiť na kartón / plast. Pri pokuse o jej odstránenie zanechá etiketa na kartóne varovný odtlačok. V porovnaní s bezpečnostnými lepiacimi páskami je prednosťou etikiet ich jedinečné / unikátne číslovanie, ktoré zabraňuje ich neželanému zamieňaniu. Použitie etikety s identickým číslom nie je možné. rozmery etikety: 148×48 mm šírka: 48 mm dĺžka: 50 m farba: červená
Nová veľká kniha etikety
• Nová veľká kniha etikety • autor Ladislav Špaček • slovenský jazy • cena 10 Eur • kontaktujte ma prosím len cez formulár -------------------- O KNIHE = Kniha je univerzálnym sprievodcom rôznymi spoločenskými udalosťami. Zoznamuje čitateľov so všetkými formami spoločenského styku, so správnym riešením spoločenských situácií, s pravidlami správania sa ako doma, tak v cudzine. Poskytuje praktické návody ako sa správať v spoločnosti, v kancelárii, na ulici, aj doma, ako správne stolovať, ako sa obliekať, ako sa chovať na recepcii, na bankete, ako pripraviť návštevu ústavného činiteľa, ako rokovať so zahraničnými partnermi. Vychádza zo súčasného ponímania etikety a protokolu.
Print etikety
Etikety na tlačenie: Zelené 100 ks / 16 etikiet na jednu stranu - 10 eur (predajná cena 30 eur) Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, mám viacero kusov kancelárskych potrieb. K odberu zdarma etikety vo formáte A5 (na foto dole). Biele etikety na fotke su už predané.
Mix rôzných kníh od 0,50€ rozprávky, romány 3/3
Inzerát kníh 3/4 Predám tieto knihy, cena, opis a stav každej knihy je popísaný podľa čísel na knihe. Knihy sú všetky slovenské, v prípade cudzojazyčnej je napísane v opise. Viac info o obsahu sa dá nájsť na Google. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- 28. PREDANÉ 29. PREDANÉ 30. Hana Zelinová - Jakubko (Mladé letá 1982) 69 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 0,80€ 31. PREDANÉ 32. René Guillot - Bielohrivko (Mladé letá 1987) 92 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 1,10€ 33. PREDANÉ 34. Michal Šteinhíbel - Svet Paľkovej mladosti (Mladé letá 1985) 86 str.; s obalom, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 1€ 35. František Cecko-Kubernát - Rysie kože (Vychodoslovenské vydavateľstvo 1981) 248 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2,70€ 36. Peter Abrahams - Ich vlastná noc (Tatran 1976) 212 str.;obal poškodený, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2,50€ 37. Boris Polevoj - Doktorka Viera (Slovenský spisovateľ 1972) 328 str.; bez obalu, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2,80€ 38. Maurice S. Andrews - Demisia inšpektora Willburna (Pravda 1973) 296 str.; bez obalu, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2,70€ 39. Leonore Fleischerová - Rain man (Smena 1991) 154 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 1,80€ 40. Hana Zelinová - Prístav pokoja (Tranoscius 1995) 199 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 4€ 41. Vasilij Ardamatskij - Tajná operácia doktora Axela (Smena 1974) 399 str.; obálka väzby v dobrom stave, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 2€ 42. Kristína Royová - Výber zo spisov I Biblické postavy (Cirkevné nakladateľstvo 1990) 136 str.; s obalom, väzba bez poškodenia, zachovalá kniha - Cena 1,50€ ----------------------------------------------------------------- +poštovné. Ceny sú bez poštovného. Cenník podľa SK pošty. Posielam len po platbe prevodom celú sumu. Pri veľkom odbere dám ešte zľavu alebo grátis knihy. Prvý kontakt najlepšie e-mail, alebo sms, prosím nevolať!!! Platí do zmazania. Pozri všetky moje inzeráty.
Etiketovačka ESSENTIEL
Na predaj mobilná dvojitá Etiketovačka ESSENTIEL vínových, pivových, sirupových alebo akýchkoľvek okrúhlych fliaš s automatickým podávačom záklopiek a termálnou hlavou (zánovná, iba 60.000 olepených fliaš) (viď foto). Krátky opis: - Naplnené a uzatvorené fľaše sa nakladajú na začiatku stroja na pohyblivý pás a od tohto momentu je celý proces automatický až po záverečné odoberanie fliaš v zhromaždovacej zóne na konci stroja. Stroj si automaticky posunie fľašu pod podávač záklopiek, následne záklopku tepelne zmrští na hrdle fľaše, potom automaticky fľašu posunie do etiketovacej zóny a automaticky olepí fľašu podľa výberu jednou alebo dvomi etiketami, teda prednou a zadnou etiketou. Stroj pomocou riadiacej jednotky obsluhovanej dotykovým displejom umožňuje ľubovoľné kombinácie použitia, teda, so záklopkami, bez záklopiek, iba etikety, iba jedna etiketa alebo dve etikety. Stroj má presné časovanie olepovania etikiet, t.z., presné umiestnenie zadnej etikety oproti prednej, samostatné výškové nastavenie obidvoch etikiet, a pod.. Parametre stroja: hodinový výkon – 1.200 až 1.400 fliaš, zásobník záklopiek – cca 1.000-1.500 ks, napájacie napätie – 230V, stlačený vzduch - 6 bar. Možnosť pripojiť prídavné zariadenia - zavaľovacia hlava na kovové záklopky, tepelné razenie, atramentová injet dotlač, snímač pre fľaše so značkou pre synchrónne etiketovanie, a pod.. Celonerezové vyhotovenie v kombinácii s plastovými komponentmi. V cene je aj zaškolenie obsluhy. Možnosť dopravy po dohode. Uvedená cena je bez DPH.
Etikety - pásky do etiketovacích klieští MOTEX.
Na predaj etikety - pásky do dvojriadkových etiketovacích kliešti Motex MX6600. Rozmer etikety 16x23 mm. Kotúčiky sú bielej, oranžovej, zelenej a žltej farby. Cena za 1 kotúčik v ktorom je 870 etikiet 0,50 €.