bazár, predaj, inzercia, predám

Veľká lokomotíva

Kategória: Hračky

Veľká lokomotíva z kvalitného pevného odolného plastu s hračkami. Malé dieťa sa môže na nej aj voziť ako na odrážadle, po stlačení komína vydáva zvuk-trúbi. Veľmi zachovalá, nezničiteľná, krásna hračka. Dĺžka 38cm,výška 25cm. Malé vyklápacie autíčko darček .
Veľká lokomotíva
Podobné inzeráty
PRIEHĽADNÝ BAGER A LOKOMOTÍVA
PRIEHĽADNÝ BAGER A LOKOMOTÍVA Priehľadná lokomotíva alebo bager plná ozubených koliečok svieti a vydáva zvuky. Jazdí do všetkých smerov a pri náraze zmení smer. Napájanie na batérie: 3x AA (nie sú súčasťou balenia) Veľkosť lokomotívy: 20 cm Veľkosť bagra : 22 cm Cena: 10,00€ Posielam poštou podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty KUK MÔJ PROFIL DARINA DADA HOLÚBKOVÁ ????????????✈️???????? RÔZNE INÉ HRAČKY
Lokomotíva červená
Lokomotíva červená Predám : Parná lokomotíva so zotrvačníkom, "rapkáčom" a červeným predným svetlom na baterku. Plechová hračka, obsahuje aj odstrániteľné ojnice. Cena : 20 € -------------------------- Možnosti platby : 1. Osobne v hotovosti 2. Prevodom na účet ( platba vopred ) 3. Na dobierku ( platba vopred, platí kupujúci ) Možnosti dodania : 1. Osobne 2. Zásielková služba ( kuriér ; - platí kupujúci ) 3. Pošta ( list, balík, kuriér ; - platí kupujúci ) Inzerát platí do jeho zmazania. Odpovede prosím len e-mailom, nie telefonicky. POZOR !!! Uveďte prosím Vašu e-mailovú adresu nie len do poľa „Váš e-mail“ , ale aj do poľa „Text správy“ , lebo inak Vám moja odpoveď nebude systémom doručená !!!
Brio - Mohutná elektrická červená lokomotíva so svetlami čer
Vláčik na batérie Brio, hraný, plne funkčný.svieti, cúva. 15€ Viac na
Hasičská lokomotíva Flynn
Predám kovovú hasičskú lokomotívu Flynn zo série Tomáš a priatelia. Lokomotíva je v super stave, bez poškodenia. Cena: 7€ + poštovné
Lokomotíva DICKIE AS
36 cm Lokomotíva DICKIE so zvukovým a svetelným efektom. Pohyblivé rameno a hák na žeriave dopĺňajú užitočnosť tejto hračky.
Lokomotíva Tomáš
Predám Lokomotíva Tomáš na 3ks AA baterky v zachovalom a plne funkčnom stave. Hračka sa pohybuje a vydáva zvuky.