bazár, predaj, inzercia, predám

Veľká plážová taška Dior

Kategória: Kabelky

Veľká plážová taška Dior. Luxusná napodobenina, s vyšívaným logom.
Veľká plážová taška Dior
Podobné inzeráty
DIOR - LUXUSNÍ MESSENGER
Čtěte celý inzerát až do konce! Originál! Růžový messenger Dior - barva je ve skutečnosti výraznější (další foto najdete u džínů Galliano, tam barva odpovídá), po celém jsou nápisy Dior, jako nový, cena = 5000 Kč Černý messenger Dior - po celém nápisy Dior, nenošený, vhodný pro ženy i muže, cena = 8000 Kč PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
4 kusy - nádherná kožená taška
- krásna moderná značková cestovná taška Marylyn Monroe veľkosť cca 46 x 30 x 20 cm cena 49 eur - čierna kožená taška typu crossbody cez plece Porsche Design, model Krokodíl, 100 % pravá koža veľkosť cca 28 cm x 30 cm x 9,5 cm cena 59 Euro - nová nepoužívaná -nepoužívaná veľká hnedá kožená cestová taška ktorá sa dá rozopnúť a používať samostatne na nosenie oblekov rozmery cca 29x39x65 cm cena 99 euro - nepoužívaná celo-kožená kabela, brašňa, kapsa, aktovka - z odolnej kože rozmery cca 30x40x13 cm je to 100 % pravá poctivá hrubá a mimoriadne odolná koža, je šitá extrémne pevnou niťou, prichytenie rúčok a exponované miesta sú posilnené nitmi, zatváranie je poistené dvomi hrubými koženými popruhmi plus ďalší hrubý kožený popruh je vo vnútri tašky, navyše v hornej časti tašky je kovová výstuha - tak aby taška držala tvar a aby sa neutrhla rúčka ani pri veľkom zaťažení, odspodu má masívne nity (ako ochrana pred oderom tašky odspodu), remeň cez rameno je 100 % poctivá hrubá pravá koža ktorá sa neroztrhne a ktorý je mimoriadne odolný v ťahu aj voči opotrebeniu, taška je ošetrená špeciálnou impregnáciou proti vode a vlhkosti táto kožená taška je takmer "nezničiteľná - vydrží Vám nafurt" obdobné nové sa predávajú okolo cca 100 eur ....pričom taška táto je naozaj vo veľmi dobrom stave a je v ponuke len za 50 eur - elegantná čierna kožená dámska kabelka, taška kabela vyrobená zo 100 % pravá koža model krokodíl, veľkosť cca 40 x 30 x 15 cm cena 35 eur
KABELKY- ZĽAVNENÉ, NOVÉ
NOVÉ, 3 kabelky sú mierne NOSENÉ- zodpovedá tomu cena, možno niekto ešte využije, fotky vnútra kabelky pošlem na vyžiadanie do sms/ emailu, z každého po 1 kuse, cena + poštovné, pripadne dohoda na cene 1/ PUMA- FERRARI, NOVÁ, koža, tmavosivá podšívka, 1 bočné vrecko na zips, 2 bočné menšie vrecká, rozmer: š 40 x v 20 x h 15 cm cena: 45e 2/ s MANDALOU, NOVÁ, od slov.dizajnéky Gabriela Giotto,len 1 kus na SK v tejto veľkosti priestranná, plážová/ nákupná, nepremokavá (eko koža), zatváranie na zips, vnútro: žltá podšívka s 1 bočným vreckom, pletené rúčky, rozmer : š 55 x v 42 x h 20, cena 100e (pôvodne 130e) 3/ PLETENÁ s Červeným LISTOM, NOVÁ, zapínanie na zips, materiál : slamenná, pevný popruh na plece (nedá sa odňať), hnedá podšívka, 1 bočné vrecko, KRUHOVÁ, priemer kruhu: 35 cm, cena: 20e 4/ PLÁTENÁ, VYŠÍVANÁ, NOVÁ, drevené rúčky, zatváranie na zips, biela podšívka, 1 bočné vrecko, rozmer: š 34 x v 26 x h 12 cm, cena 20e 5/ ZLATÁ, NOVÁ, priestranná,nákupná/ plážová, pletené rúčky so zlatými vláknami, béžová podšívka, 1 bočné vrecko, rozmer: š 52 x v 35 x h 22 cm, cena 20e 6/ HNEDÁ CROSSBODY, používaná, bez poškodení, priestranná, veľa priehradok, 3 oddelenia + bočné vrecká, aj vonkajšie, pevný popruh na plece (nedá sa odňať) materiál: pevné plátno, dá sa prať, rozmer: š 27 x v 27 x h 15 cm, cena: 10e 7/ ČERVENÁ, málo nosená, zachovalá, materiál synteticka koža, červená podšívka, 1 bočné vrecko na zips, 2 bočné vrecká, popruh cez rameno (poškodený spoj), dá sa nosiť aj bez neho, rozmer: š 33 x v 27 x h 15 cm, cena 10e 8/ KRÉMOVÁ s MODRÝMI PÁSIKMI,strieborná niť, NOVÁ, plážová/ nákupná, vnútro: biela podšívka, 1 malé vrecko na vnút. strane, rozmer: š 55 x v 31 x h 21 cm, cena: 20e 9/ ČIERNO- STRIEBORNÁ GUSSACI, málo nosená, bez poškodení, veľa priehradok- 3 hlavné oddelenia na zips + 2 bočné vrecká, materiál- pevná látka prešívanie striebornou niťou, rozmer: š 32 x v 20 x h 15 cm, cena 15e
Plážová taška
Štýlová plážová taška, trendy biele a modré prúžky. Pre svoj zaujímavý a moderný dizajn vhodné aj na bežné nosenie. Je úplne nová. Už je dostupná iba taška s červenými pruhmi. Osobný odber možný v Bratislave alebo pošlem poštou či zásielkovňou. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a ušetríte na poštovnom, navyše pri väčšom nákupe možná zľava alebo dostanete darček. Pre ďalšie moje inzeráty kliknite na meno. V prípade otázok sa kľudne pýtajte :)
Ružová srdiečková plážová taška
Krásna plážová alebo letná taška,ružová farba so srdiečkami, je úplne nová. Môžete používať aj na bežné nosenie, výborná tiež ako športová taška. Možný osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a ušetríte na poštovnom, navyše pri väčšom nákupe možná zľava alebo dostanete darček.
Plážová taška Yves Rocher
Plážová taška Yves Rocher fialovej farby spolu s puzdrom na karty alebo kľúče. Taška je nová. Poštovné nie je súčasťou ceny. Poprosím kontaktovať iba mailom.