bazár, predaj, inzercia, predám

Veľká ulitka - STRIEBORNÉ SRDCIA

Kategória: Ostatné

Nikdy nepoužitá
(bez čiapočky a slintáčika)

Veľká ulitka - STRIEBORNÉ SRDCIA
Podobné inzeráty
Detská perinka Ulitka
Raz praná, nepoužitá. Dcéra radšej spala od narodenia na voľno. Vhodná pre deti 0-6mesiacov. Ulitka je vylepšená verzia klasickej detskej perinky z pružného materiálu, ktorý sa prispôsobí telu bábätka. Chrbtica je prirodzene v tvare C, takže sa bábätko cíti pohodlne. Kupovaná z
Svadobná výzdoba na auto/autá, svadobné srdcia, značky
2ks rovnaké svadobné srdcia s umelými kvetmi, Sú na nich zo spodu prísavky, držia veľmi dobre aj vo vyššej rýchlosti, bol som sám prekvapený. 4ks svadobné značky-ŠPZ na auto, 2ks Nevesta, 2ks Ženích, (Mladomanželia-predané). Sú z pevného hrubšieho plastu, žiadny slabý zvlnený papier alebo kartón. Všetko je ako nové, použité iba na našej svadbe na krátky presun. ‐--------------------------------------------------- CENA za srdcia: 2ks 45€, 1ks 25€ CENA za značky: 4ks 16€ ‐--------------------------------------------------- Zašlem aj poštou na dobierku, prípadne osobný odber v Martine, Vrútkach alebo niekedy aj na trase Martin-Detva. Výzdoba na svadobné auto
Ulitka
Predám novú ulitku použitú asi 3x. Ulitka má spevnené dno a zipsom sa sa zväčšiť alebo zmenšiť takže vhodná od narodenia aj dlhšiu dobu.
NALEPKY STRELNE ZBRANE
SAMOLEPKA / NALEPKA 1. “Tento dom stráži Glock/GP/CZ a Boh, ak prichádzaš nepozvaný, môžeš stretnúť obidvoch” Rozmery : výška 20cm šírka 15cm(veľká) alebo 10x7,5(malá) 2. “Varovanie! Jediný kto tu žije a nevie strielať je náš pes a ten to nepotrebuje! Zákaz vstupu! Rozmery: 15x20(veľká) alebo 7,5x10(malá) 3. “POZOR! vzhľadom k nárastu cien streliva nečakajte varovný výstrel! Rozmery: 20x15(veľká) alebo 10x7,5(malá) 4. “I keby som mal ísť temnou dolinou, nebudem sa báť zlého, lebo ty si somnou” vz. 58 7,62x39 Rozmery: 20x15(veľka) alebo 10x7,5(malá) 5. “Pozor! Majitel je ozbrojený a odhodlaný svoju zbraň pri obrane použiť ! Vo vnútri nie je nič, za čo by stálo riskovať život!” Rozmery: 20x15(veľká) alebo 10x7,5(malá) 6. “Vytiahol na mňa nôž a opýtal sa: zomrel by si pre svoju rodinu a priatelov? Ja som sa usmial tasil zbraň a povedal: Nie, ale zabíjal by som pre nich!” Rozmery: 20x20(veľká) alebo 10x10(malá) 7. “GLOCK safe action pistols” Rozmery: 10x10cm (malá) 8. SPARTA “ΜOLON LABE” Rozmery: 8,5cm výška x 20cm šírka(veľká) alebo 4,3x10(malá) 9. HELMA “ ΜOLON LABE ” čierne pozadie, biely nápis Rozmery: 7,5x7,5cm(malá) 10. HELMA “ ΜOLON LABE ” biele pozadie, čierny nápis Rozmery: 7,5x7,5cm(malá) 11. PUNISHER “ ΜOLON LABE ” čierne pozadie, biely nápis Rozmery: 7,5x7,5cm(malá) 12. PUNISHER “ ΜOLON LABE ” biele pozadie, čierny nápis Rozmery: 7,5x7,5cm(malá) 13. LEONIDAS “ ΜOLON LABE ” Rozmery: 11,5x20(veľká) alebo 6x10(malá) Materiál: PVC fólia potiahnutá laminátom - Vysoká kvalita, trvácnosť a odolnosť. Cena: 3€ (veľká), 2€ (malá) Pošta: List 1. trieda + 1€(do 100g) - platba vopred na účet Dobierka list 1.trieda +3€ Všetky obrázky sa mi nezmestili pošlem na požiadanie. Volat alebo písať na:
Svadobná výzdoba na auto srdcia.
Predám kompletnú svadobnú výzdobu z organzy, 2 srdcia a mašle na kľučky. Jedna strana výzdoby má dĺžku cez 200 cm. Veľkosť ruže 13 cm. Uchytenie pomocou prísaviek. Nepoužitá. Na živo ešte krajšia. Pošlem aj na dobierku poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.Viac náhľadov na mojej fb stránke Saténka handmade by Aďa.
Svadobná výzdoba veľké srdcia z prútia
Predám svadobnú výzdobu srdcia z prútia, rozmer cca 1,57 m x 87 cm. Vhodná na výzdobu ako svadobná stena, prípadne zavesiť na plot, dom. V ponuke sú aj iné veci, ktoré nám ostali zo svadobnej výzdoby. Pozri všetky moje inzeráty.