bazár, predaj, inzercia, predám

Veľký 3i s balkónom na PREDAJ s veľkým potenciálom. Chrenová

Kategória: Byty

FGI Real Estate&Investment Vám ponúka na predaj priestranný veľký 3 izbový byt s balkónom v atraktívnej a vyhľadávanej loklalite - Ždiarska ulica, v časti Chrenová.
Celková rozloha bytu je 88m2 v+ rozloha balkónu. Byt sa nachádza v pôvodnom stave čo je veľkou výhodou pre nového kreatívneho majiteľa , ktorý si ho vie upraviť podľa vlastných predstáv alebo návrhu interiérového architekta. Dispozícia poskytuje viaceré možné dispozicčné úpravy a prispôsobenia.

Byt:
- 3 priestranné izby
- 88m2 + balkón
- Balkón
- Možné variácie a zmeny dispozície vďaka priechodnej obývacej izby
- Veľká vstupná hala so šatníkom
- Samostatné WC, kúpeľňa
- Kuchyňa s potravinovou komorou
- 3/4 p.
- Pivnica

Dispozícia:
- Vstupná chodba so samostatným WC a šatníkom, dve nepriechodné veľké izby, vačšia izba s výstupom na balkón, priechodná obývacia izba do kuchyne, kúpelňa priechodná do kuchyne, kuchyna s potravinovou komorou.

Stav bytu :
- Pôvododný udržiavaný stav s plastovými oknami, drevenými parketami.

Bytový dom :
- po rekonštrukcii a renovácií, vrátane rozvodov a zateplenia
- bez výťahu
- Aktuálne mesačné náklady predstavujú približne 180,- Eur ( nájomné bytovému správcovi, elektrina, plyn )

Lokalita:
- Výborná lokalita – obľúbená tichá lokalita plná zelene s nadštandardnou občianskou vybavenosťou
- Dobré verejné parkovanie
- Prostredie športovísk
- Blízkosť MH
- Blízkosť materských, základných aj stredných škôl je bezpochyby obrovskou výhodou
- Blízkosť nákupných stredísk, potraviny a vačšie potravinové reťazce
- Byt je okamžite voľný, bez tiarch a toho času už prázdny, obhliadky sú možné kedykoľvek po dohode

Cena : 155.000,- Eur Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie.
V prípade záujmu vám zrealizujem bezplatný finančný servis za účelom kúpy tejto nehnuteľnosti / hypotekárny úver, spotrebný úver, stavebný úver.
Veľký 3i s balkónom na PREDAJ s veľkým potenciálom. Chrenová
Podobné inzeráty
PREDAJ veľký priestranný 3 izbový byt Nitra–Chrenová. 88m2.
Vaše bývanie s reality PreFiDom. PREDAJ veľký priestranný 3 izbový byt Nitra – Chrenová s BALKÓNOM. Výmera bytu je 88 m2. Byt je po staršej rekonštrukcii. Vymenené plastové okná, balkónové dvere, stierky, jadro je pôvodné murované, bytový dom je zateplený, nové balkóny, zateplená strecha. Byt sa nachádza sa na 2.posch. / 3.posch. Dispozične je byt riešený : veľká vstupná chodba s murovaným šatníkom, 3 x veľká nepriechodná izba, kuchyňa s veľkou lodžiou, špajza, kúpeľňa, WC, pivnica 2m x 2m. 1 x izba má 2 vchody s možnosťou rozdelenia na 2 menšie izby . Bytový dom sa nachádza na ulici Ďurčanského, kde je veľa zelene, bezproblémové parkovanie, v blízkosti sú škôlka, lekár, nákupné stredisko, športové ihriská, kompletná občianska vybavenosť. Časť Chrenová je najvyhľadávanejšia lokalita mesta Nitra. V cene sú zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja, alebo kúpy nehnuteľnosti. kompletne vypracujeme a porovnáme ponuky všetkých bánk. REALITNÁ KANCELÁRIA PreFiDom, s.r.o., Hasičská 9, 94201 Šurany Nájdete nás za VÚB bankou na 1.posch. Obhliadky a všetky informácie o nehnuteľnostiach Vám poskytneme na tel. č.
4 izbový byt - Nitra - Chrenová - 3D obhliadka
Typ: 4-izbový byt Ulica: Javorová Mestská časť: Chrenová Obec: Nitra Ponúkame Vám na predaj útulný 4 izbový byt v žiadanej lokalite Nitry - Chrenová. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí 3 poschodového doma a má rozlohu 86 m2. Všetky 4 izby sú nepriechodné. Byt je ripravený na nasťahovanie. 3D fotografie si môžete pozrieť na    /e/uc/39546dfd9c1d4b56b91f7f7c554f0abe?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium Dispozícia: priestranná vstupná chodba, kuchyňa a špajza, kúpeľňa, WC, jedáleň, detská izba, obývačka a spálňa.  Odporúčam obhliadku, rada Vám byt ukážem osobne. Bytový dom sa nachádza v žiadanej lokalite Chrenová, je kompletne zrekonštruovaný, zateplený plášť a strecha, vymenené stúpačky. K bytu prislúcha 2 x murovaná pivnica, v dome je aj kočíkáreň. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii,  pripojený na optický internet a TV. Predáva sa čiastočne zariadený - po dohode. Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, obchody, obchodné centra, poliklinika, MHD ...) a okamžitou dostupnosťou do centra mesta.  Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 86 m2 Úžitková plocha: 86 m2 Typ poschodia: zvýšené prízemie Počet podlaží: 4 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa Energetický certifikát: B Klimatizácia: nie Zariadenie: čiastočne Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Nitra, Chrenová, Za Hu
Ponúkame na predaj výnimočne pekne a zaujímavo zrekonštruovaný trojizbový byt v Nitre časť Chrenová ulica Za Humnami. Obytná plocha bytu je 73m2 a predáva sa spolu s veľkou pivnicou 8 m2. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí v bytovom dome bez výťahu. DISPOZÍCIA: V byte sa nachádzajú 2 toalety, 3 nepriechodné izby, kuchyňa, komora/šatník. Vstupná chodba je dômyselne prepojená s kuchyňou, ktorá má krásny otvorený priestor spojený s jedálňou a zadnou časťou, ktorá sa dá využívať ako obývačka. Prvá toaleta sa nachádza hneď pri vstupných dverach, druhá pri kúpeľni so sprchovým kútom. Ďalej je tu samostaná spálňa, detská izba a obývacia izba s priestranným balkónom s úchvatným výľadom priamo na Zobor. Dodatočný úložný priestor vás poteší v komore, ktorá sa nachádza mezdi izbami. ORIENTÁCIA: Balkón, obývačka a kuchyňa je orientovaná na severozápad a izby na juhovýchod. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Pred 5 rokmi bola realizovaná kompletná rekonštrukcia: nová elektroinštalácia, stierky, plávajúce podlahy, dlažby, interiérové dvere, zárubne, plastové okná so sieťkami, sadrokartónové znížené stropy so zabudovanými svetielkami, kuchynská linka s elektrickou varnou doskou a teplovydušnou rúrou. V prípade záujmu si nový majiteľ môže dobudovať aj umývačku. Pocit luxusu vám dodajú smart vypínače, ktoré je možné ovládať priamo z mobilu. Po dohode je možné ponechať aj časť zariadenia. BYTOVÝ DOM: Bytový dom bol kompletne zrekonštruovaný, zateplený, vynovené sú aj balkóny, strecha a spoločné priestory (vstupná chodba, schodisko, schránky, el. vrátnik). LOKALITA: Pokojná a vyhľadávaná lokalita v mestskej časti Chrenová obklopená množstvom zelene s pešou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti (potraviny, školy, škôlky, futbalové ihrisko, posilovňa, poliklinika, MHD) a veľmi dobrý výjazd na diaľnicu. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NR-62750. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s n
Chrenová 1 - 4i s balkónom - 81 m2
REWIN reality vám ponúka na predaj 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Chrenová 1 v Nitre s rozlohou 81 m2 na 2/8 poschodí s výťahom v zateplenom bytovom dome. Byt prešiel rekonštrukciou: podlahy, stierky, rozvody vody a elektriny v jadre, kúpeľňa s vaňou, + samostatné WC kuchyňa interiérové dvere, bezpečnostné dvere, nový nábytok. Byt je ladený do príjemných farieb a pozostáva z vstupnej chodby, spálne a 2 detských izieb, vkusne zariadenej obývacej izby, zväčšenej kuchyne s jedálenským stolom s umývačkou riadu, plynovým sporákom, rúrou a mikrovlnkou. Z obývacej izby je vstup na prerobený balkón s posedením. V byte sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa s vaňou. Byt sa predáva takmer kompletne zariadený bez elektroniky. Byt je orientovaný severo - východ / juho - západ. K bytu prináleží aj pivnica. Chcete vidieť pôdorys s rozmermi, aké sú náklady na užívanie? Na vyžiadanie Vám ich zašlem. Chrenová 1 vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť. V blízkosti školy, škôlky, ihriská, zástavky MHD, zdravotné strediská, reštaurácie, nákupné centrá ako LIDL a OC CENTRO na pešo. Parkovanie v danej lokalite je bezproblémové 24/7 V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.: Cena: 164.990,- EUR Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra. Počet poschodí: 8 Počet izieb: 4 Obytná plocha: 81m² Celková rozloha: 81m² Úžitková plocha: 81m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Plyn: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: vonkajšie Postavené z: panel Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
3 - izbový byt TOP lokalita Nitra - Chrenová - Nábrežie mlád
393-113-MIGa TOP lokalita Nitra – Chrenová – Nábrežie mládeže... Na predaj 3 – izbový byt s dvoma balkónmi – kompletná rekonštrukcia, v lukratívnej časti mesta Nitra – Chrenová – v pešej dostupnosti do centra mesta... Byt má celkovú rozlohu 74 m2 a je po kompletnej rekonštrukcii...Nachádza sa na 1.poschodí 4- podlažného bytového domu ( vo vchode len 8 bytov)... Dispozične dobre riešený: pozostáva zo vstupnej chodby, samostatná kúpeľňa, WC, 2 samostatné izby(1x balkón), obývacia miestnosť s balkónom, kuchyňa s veľkou špajzou, ktorá sa dá využiť aj ako samostatný, viacúčelový priestor (šatník alebo ďalšia izba...) Bytový dom – kompletná rekonštrukcia - zateplenie, rozvody, strecha, spoločné priestory... Vyhľadávaná lokalita blízko centra, kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti, bezproblémové parkovanie... NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Mgr.Michal Geletič geletic@
3i byt s balkónom po KOMPLETNEJ rekonštrukcii, Nitra-Chrenov
B10 vám ponúka na predaj 3 izbový byt o rozlohe 78 m2 na 7/12 poschodí s balkónom v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi v skvelej lokalite Chrenová. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou 1/2023 -plávajúce podlahy, -dlažba, -rozvody elektriny a vody, -stierky, -kúpeľňa, -WC, -kuchynská linka, -interiérové dvere a zárubne, -bezpečnostné dvere, -šatník. Pozostáva zo vstupnej chodby, priestranného šatníka, obývacej izby, spálne s balkónom, detskej izby, kuchyne, samostatného WC a kúpeľne so sprchovacím kútom. K bytu prináleží aj pivnica a je ihneď voľný. Lokalita Chrenová vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť. V blízkosti školy, škôlky, ihriská, zástavky MHD, zdravotné strediská, reštaurácie, nákupné centrá ako LIDL a OC CENTRO na pešo. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 110760 Cena: 173 000.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku