bazár, predaj, inzercia, predám

Veľký 3i tehlový byt s vlastným kúrením

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj veľký 3i tehlový byt vo vyhľadávanej lokalite v Banskej Bystrici. Byt má rozlohu 81 m2, vlastné kúrenie a ohrev teplej vody.         Byt je po čiastočnej rekonštrukcii (kompletná rek.kúpeľne a rozvodov elektriny, vody a odpadov, výmena okien v celom byte okrem obývacej izby)

Byt pozostáva :

-vstupná chodba

-kúpeľňa- kompletná rekonštrukcia vrátane rozvodov

-samostatné wc

- veľká obývacia izba 22 m2 s loggiou 5,3 m2

- kuchyne 8 m2

- izba 12,5 m2

- izba 10,5 mľ

- špajza

- technická miestnosť

+ 2 murované pivnice

Byt sa nachádza v 3 poschodovej tehlovej bytovke, v príjemnom prostredí plnom zelene, v okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Veľký 3i tehlový byt s vlastným kúrením
Podobné inzeráty
3-IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT S VLASTNÝM KÚRENÍM | KOMÁRNO
Ponúkame na predaj 3-izbový tehlový byt v zateplenom bytovom dome s vlastným kúrením v Komárne na ulici K.Nagya na 2. poschodí s rozlohou 89 m², ku ktorému patrí aj veľká loggia o veľkosti 15 m² s markízou, vstavaná garáž o rozlohe 14 m² a murovaná pivnica o rozlohe 10 m². Ak to spočítame, tak sa súčet plôch blíži k 130 m². Byt s takýmito parametrami je veľmi zriedkavý, pretože je ich v ponuke na trhu veľmi málo. Ak sa vám táto nehnuteľnosť páči, neváhajte a získajte ju pre seba. Čo Vás určite poteší, že tento bytový dom bol postavený medzi poslednými a to až v roku 1994, hovoríme o pomerne novej nehnuteľnosti. Byt sa predáva kompletne so zariadením. Viac informácií tu: ---------------------------- Eladásra kínálunk egy 3 szobás 2. emeleti, saját fűtéssel ellátott téglalakást egy szigetelt lakóházban Komáromban a K. Nagya utcában (új lakótelep), 89m² alapterülettel, melyhez tartozik még egy 15m²-es nagy napellenzővel is ellátott loggia (erkély), egy 14m² épített garázs, és egy 10m²-es falazott pince. Ha mindent összeadunk, akkor összesen közel 130m² ingatlanról beszélünk. Az ilyen paraméterekkel rendelkező lakás nagyon ritka, mivel nagyon kevés épült belőlük a városban. Amennyiben megtetszett ez az ingatlan, ne habozzon és szerezze meg magának. Ami az egyik nagy pozitívum, hogy a lakóház az utolsók között épült az utcában, 1994-ben, ezért egy viszonylag új ingatlanról beszélünk. A lakás teljes berendezésével együtt kerül eladásra. Bővebb információt itt talál:
REZERVOVANÉ - Krásny, tehlový 2-izbový byt s vlastným kúrení
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA  Vám z poverenia majiteľa exkluzívne ponúka na predaj priestranný, pekný 2-izbový tehlový byt s vlastným kúrením a s podielom na záhradke. BYT: Výmera bytu je 50 m2+ 8 m2 tri pivnice. Byt sa nachádza na 2. podlaží z 3. tehlového domu, bez výťahu. Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ a západ. Byt prešiel takmer kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, nová elektroinštalácia v celom byte, kuchynská linka na mieru vrátane spotrebičov, interiérové dvere, vstavané skrine,,..V obývačke je ponechaný pôvodný krb, ktorý sa po renovácií dá plnohodnotne využívať. Byt sa po dohode predáva aj s čiastočným zariadením. Energetický certifikát nebol vytvorený.  K bytu prislúchajú aj tri pivnice o výmere 8 m2. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranná kúpeľňa spolu z WC, samostatná spálňa, obývačka prepojená s kuchyňou. VÝHODY: vlastné plynové kúrenie, nízke náklady, slnečný byt, vyhľadávaná lokalita, tehlový bytový dom. LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a tichej lokalite s dostatkom zelene a parkovacích miest. V blízkosti sa nachádza, zdratovné stredisko, škola, pošta, lekáreň, potraviny,... CENA: 122 500 € Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
2-izbový byt v obci JAROVNICE, s garážou a záhradkou
Ponúkam 2-izbový byt na predaj v obci Jarovnice, cca 17 km od Prešova, rekonštruovaný s vlastným plynovým ústredným kúrením, garážou a záhradkou. 2-izbový byt na predaj sa nachádza v zrekonštrovanom bytovom dome. Bytový dom je tehlový s vlastným kúrením, pre každú bytovú jednotku samostatné. Lokalita má výbornú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, zdravotné stredisko....Bytový dom je zateplený a má vymenené všetky stupačky. 2-izbový byt na predaj je tehlový, má vlastné ústredné kúrenie plynové, nový kotol, nové palastové okná, nová kúpeľňa. Byt na predaj je veľmi priestranný. Spolu s bytom sa predáva aj garáž, ktorá sa nachádza vedľa bytového domu a príslušný podiel na priľahlom pozemku, záhradka. 2-izbový byt na predaj má výmeru 67 m2. Nachádza sa na 1. poschodí, bytový dom je dvojpodlažný. Orientácia bytu je na juh, byt je teplý. Cena bytu je 61 000 €, v cene je aj garáž a záhradka.
Predstavujeme Vám na predaj 3-izbový tehlový byt s vlastným
Výborná ponuka na trhu s nehnuteľnosťami. Predstavujeme Vám na predaj 3-izbový tehlový byt s vlastným kúrením vo výbornej lokalite mesta Svit na ul. 9. mája. Byt sa nachádza na1. poschodí v 2. poschodovom bytovom dome. Byt prešiel v roku 2022 dispozičnou zmenou a kompletnou rekonštrukciou. Byt pozostáva z dvoch nepriechodných izieb, kuchyne prepojenej s obývačkou a príslušenstva, ktoré tvorí vstupná predsieň a kúpeľňa s WC. Rozloha bytu je 78m2. Byt má vymenené okná, vlastné plynové kúrenie, nový kotol protherm, nová elektroinštalácia, vlastné plynové kúrenie, laminátové podlahy, kuchynská linka na mieru, dvere so zárubňami. Priestranná kúpeľňa s oknom a vaňou. Slnečný a teplý byt sa nachádza vo výbornej, tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V suteréne sa nachádzajú dve pivnice. Lokalita je výhodná pre rodiny s deťmi, keďže je tam výborná dostupnosť, zdravotné stredisko, základná škola, škôlka, lidl, bila, cyklochodník. Pohľad z okna Vám ponúka množstvo zelene a priestor na hranie detí. Slušný bytový dom s dobrými susedmi. V spoločnom priestore priestor na oddych ( klubovňa so stolom na stolný tenis). Náklady na bývanie 75,- €+ elektrina a plyn 90,-€. Cena bytu 149.000,- € v nej je zahrnutý kompletný právny a administratívny servis, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách. Byt je voľný 2024. Ak hľadáte pohodlné bývanie tak tento byt si určite príďte pozrieť. Rada vás prevediem touto nehnuteľnosťou. Mgr. Andrea Šubová, andrea.subova@, Prečo práve pre túto nehnuteľnosť sa máte rozhodnúť? Tento byt ma niekoľko výhod. - moderná a nová rekonštrukcia bytu - bytový dom po kompletnej rekonštrukcií - iba 4 rodiny - množstvo zelene a súkromia pred domom - bezproblémové parkovanie pred domom
NA PREDAJ 1 IZBOVÝ BYT V KOMÁRNE S VLASTNÝM KÚRENÍM
Ponúkam na predaj úplne zrekonštruovaný 1-izbový tehlový byt s vlastným kúrením v Komárne, ktorého rekonštrukcia bola dokončená v apríli 2023. Byt sa nachádza na 2 poschodí zatepleného bytového domu a má celkovú obytnú plochu 31 m2. Rekonštrukcia zahŕňala výmenu okien za plastové, inštaláciu bezpečnostných vchodových dverí, kompletnú výmenu všetkých inžinierskych sietí, pokládku novej plávajúcej podlahy, rekonštrukciu kúpeľne s toaletu so značkovými prvkami (Geberit) a novú kuchyňu s kuchynskou linkou na mieru + so zabudovanými spotrebičmi. Byt má optimálne riešenie priestoru, ktoré zahŕňa predsieň spojenú s kuchyňou, obývaciu izbu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletu. V bytovom dome sa nedávno uskutočnila rekonštrukcia schodišťa vrátane výmeny vchodových dverí. K bytu patrí aj pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Byt má vlastné kúrenie zabezpečené elektrickými panelmi. Výhody: pekná rekonštrukcia, tehlový byt, vlastné kúrenie. Ak hľadáte nové bývanie v Komárne, neváhajte a zarezervujte si prehliadku tohto útulného a moderného bytu už dnes! Cena 59 900 € Kontakt k obhliadke: Daniel Orvoš, Ing.: daniel.orvos@