bazár, predaj, inzercia, predám

Veľký balík šiat - overalov Značky ako: Zara, Mango, Chant

Kategória: Šaty, Kostýmy

Veľký balík šiat - overalov
Značky ako: Zara, Mango, Chantall
Sedia 38/40
Predávam spolu za symbolickú cenu 100€
Pôvodná cena spolu 500€
Všetky sú ako nové

Reagujem na mail
Veľký balík šiat - overalov  Značky ako:  Zara, Mango, Chant
Podobné inzeráty
šaty Mango Basics XS
šaty Mango Basics XS - [11.7. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať šaty Mango Basics XS - 1 šaty Mango Basics XS - 2 šaty Mango Basics XS - 3 Značka: Mango Veľkosť: XS Stav: 10/10 nové Pri odbere viac vecí z mojej ponuky sa vieme na výslednej cene rozumne dohodnúť. Na požiadanie premeriam, pošlem viac fotiek alebo zodpoviem akékoľvek otázky. Žilina-Považská Bystrica-Púchov a okolie osobne, inak na dobierku/zásielkovňa/prevod na účet. Prosím kontaktujte ma emailom na Volať v neskorších hodinách
Svadobné šaty
Predám svadobné šaty bielej farby, raz oblečené a šité na mieru. Šaty boli nastavené na výšku 170 cm, ktorá zahŕňala aj topánky s 8-cm podpätkami. V prípade nižšej nevesty sa dá dĺžka šiat upraviť. Srdiečkový dekolt šiat je pravidelne prekladaný a končí kamienkovým opaskom. Vzadu majú šnúrovačku, takže sa dajú prispôsobiť postave. V cene šiat je zahrnutý aj kruh, čipkované bolerko s trištvrťovým rukávom a cca 30-cm dlhý závoj. Súčasťou šiat sú tenké ramienka, ktoré sa dajú schovať do šiat, resp. odstrihnúť. Šaty boli profesionálne vyčistené. V prípade záujmu môžem poslať viac fotiek:)
Spoločenské (polnočné) šaty
Predám svoje polnočné šaty v bordovo zlato-krémovej farbe. Šaty sú strihu A, sedia na postavu veľkosti 36 (prípadne 38 - závisí od postavy). Vrch šiat je korzet z lesklého saténu, na ktorom je našitá hrubo-tkaná čipka a na nej sú nalepené malé kamienky (nepravé swarovski). Korzet má vypchávky, takže sú pohodlné, nie je potrebná podprsenka. Chrbát je len tyl, na ktorom sú nalepené tiež kamienky a cez stred chrbta tvorí zapínanie na zips. Sukňa je pevný lesklý satén, ktorý má všitú taftovú spodničku s hrubým tylovým lemom, aby sukňa držala pekný tvar. Jediná úprava bolo nadpojenie ešte jednej tylovej vrstvy v oblasti ramien. Šaty sú vhodné, okrem polnočných šiat, aj na spoločenské udalosti, plesy, stužkové, svadby. Šaty je možné prísť osobne vyskúšať. Uprednostňujem osobný odber (možný v Košiciach, prípadne po dohode aj v Banskej Bystrici). Poslanie je možné na základe individuálnej dohody. Cena šiat je uvedená bez poštovného. (Cena šiat je zlacnená zo 70€ - pôvodná cena šiat cez 100€)
žlté čipkované ZARA šaty
Predám čipkované žlté šaty, značky ZARA BASIC. Veľkosť šiat je S. Dĺžka šiat je cca 99cm a šírka je cca 39cm. Šaty som mala oblečené iba raz. Cena šiat je bez poštovného. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte.
Tmavohnedý dámsky kostým značky Mango
Predám krásny elegantný luxusný kostým značky Mango, málo nosený, bez poškodenia. Zapína sa na gombíky. Sukňa sa zapína na zadnej strane so zipsom a má na pravej strane malé ozdobné gombíky. Rozmery saka: - celková dĺžka od pleca po okraj: 64 cm - dĺžka rukáva od ramena: 59 cm - obvod cez prsia: 79 cm - obvod pása: 78,5 cm - veľkosť: 36 - značka: Mango Rozmery sukne: - obvod pása: 69 cm - obvod bokov: 72 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!
Balík letných šiat S/M
Predám balík letných šiat vo veľkosti S/M .Niektoré som mala 1x na sebe. Cena 70 eur za 9 šiat. Kontaktuje ma prosím najskôr cez mail.