bazár, predaj, inzercia, predám

VEMAR

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

predam helmu VEMAR vl:XL nova raz pouzita aj TMAVE plexi nalepky sa daju strhnut na SMS nereagujem
VEMAR
Podobné inzeráty
Vemar dámska prilba na motorku/skúter XS
Predám dámsku prilbu Vemar veľkosti XS Použitá len pár krát Možná dohoda
Prilba Vemar hurricane revenge.
Integrálna prilba s optimalizovaným tvarom škrupiny a aerodynamickým spojlerom navrhnutým podľa výstupov testovania v aerodynamickom tuneli. Trojkompozitná MAXX-3C škrupina (karbón, aramid, laminát). Tvar zadnej interiérovej výstelky nami úrovni šije optimalizovaný pre väčšiu voľnosť pohybu a komfort pri použití kombinézy s aerodynamickým hrbom. Číre plexisklo s prípravou pre proti zahmlievaciu fóliu Max Vision® so širokým zorným uhlom a povrchovou úpravou proti zahmlievaniu a poškriabaniu. Mikroventilácia so stredovým dorazom pre symetrické ovládanie polohy plexiskla a dlhšiu trvanlivosť tesnenia a mechanizmov plexiskla. Zámok plexiskla pre možnosť fixácie plexiskla v plne zatvorenej pozícii alebo pozícii mikroventilácie. Ventilačný systém Vemar Klima System (VKS) s náporovou ventiláciou na úrovni brady a vrchnej časti škrupiny s možnosťou otvorenia a zatvorenia prívodu vzduchu. Plne odnímateľná a prateľná komfortná výstelka s obvodovým golierom navrhnutá s veľkým dôrazom na pohodlie a ergonómiu vnútra prilby. Odnímateľný bradový a nosový deflektor. Zapínanie remienka pomocou DD krúžkov. Fixácia voľného konca remienka pomocou magnetu. Lícnice interiéru s prípravou pre umiestnenie slúchadiel komunikátorov. Cena 120 eur.
Vemar Breeze veľ. M
Predám prilbu Vemar Breeze, veľkosť M, použitá do 5x - stav novej.
Vemar
Predám prilbu Vemar veľkosť M
Prilba SHARK VEMAR veľkosť M
Predám motohelmu SHARKI VEMAR, veľkosť M (57-58). Priehľadné plexi + tmavá clona, predpriprava na Handsfree...kupovana 2021, použitá 1,5 sezóny. Možná dohoda. Najlepšie osobne.
Vyklopna prilba Vemar + pinlock
Predám vyklopnu prilbu znacky Vemar. Pouzitu cca. na 500km. Velkost L. Mám ešte aj pôvodné balenie. K prilbe je nový nepoužitý pinlock v ešte neotvorenom balení. Cena spolu 90 eur