bazár, predaj, inzercia, predám

Vesiak BARAN na stenu

Kategória: Ostatná cyklistika

Ponukam tento vesiak. Prosim kontakt mailom
Vesiak BARAN na stenu
Podobné inzeráty
Vešiak na medaily - CYKLISTIKA
Pre športovcov tá najlepšia vec ako si prehľadne potriediť medaily zo svojich úspechov. Vešiak je vyrobený z pevnej preglejky riadnym CNC frézovaním / nie vypaľovaním laserom /. To, ako bude vešiak vyzerať si pred jeho odoslaním vzájomne odsúhlasíme. Veľkosť: šírka: 43,5 cm, výška:23,5 cm, hrúbka 0,6 mm, materiál: buk/breza Cena balíka pri platbe na účet. Balík na poštu: 3,90 EUR. Balík na adresu:4,90 EUR.
Vešiak na 5 bicyklov, nepoužitý, len rozbalený
Predám vešiak na 5 bicyklov, nepoužitý, nenamontovaný, v originál krabici - žiaľ sa nám do technickej miestnosti nezmestil podľa našich predstáv (a už sa nedá vrátiť do obchodu). Rozmery cca 2,1 x 1,3 metrov - na fotkách je montážny návod. Osobný odber v Stupave, poštou zašlem iba v prípade vopred uhradeného poštovného + dobieročného, alebo celej sumy. Kontaktovať poprosím mailom, telefónne číslo je neplatné. Inzerát je platný do zmazania.
Sklopný držiak bicyklov na stenu FORCE Fe, šedo-čierny
SKLOPNÝ DRŽIAK KOLESA NA STENU FORCE FE, ŠEDO-ČIERNY sklopný FORCE držiak bicykla na stenu (3 otvory) na zavesenie za hornú rámovú rúrku s plastovými ramenami rozstup nosných ramien: 43 cm, dĺžka: 54 cm nosnosť: 45 kg/2-3 bicykle (v závislosti od veľkosti) materiál: železo hmotnosť: 1900 g montážne príslušenstvo NIE JE súčasťou balenia Používaný v plne funkčnom stave. V prípade záujmu píšte e mail.
Držiak na bicykel na stenu
Predám výklopný držiak na bicykel na stenu
Držiak na 2 bicykle na stenu
Sklopný držiak na stenu na 2 bicykle + políčka napríklad na prilby, rukavice. Funkčný. Trochu zoškretá pogumovaná modrá fólia.
Drziak na stenu pre bicykel
Predam novy a nepouzity drziak na stenu pre bicykel, nosnost 20 kg. Osobny odber v Kalinkovo, pripadne dobierkou.