bazár, predaj, inzercia, predám

Vestenie, magia, poradenstvo

Kategória: Ostatné

Zdravim vsetkych, ktori potrebuju pomoc a ocitli sa v tazkej zivotnej situacii a nevedia ako dalej. Vestim, ovladam magiu, vidim buducnost na niekolko rokov dopredu. Ponukam Vam pomoc najma vo vztahoch, prinavratenie partnera, najdenie noveho partnera, poradim a usmernim Vas aby ste nasli spravnu cestu pre lepsi zivot. Pomoc v rodinnych vztahoch a tak isto aj v praci. Odstranovanie zavislosti, psychicke problemy, negativne vlastnosti..
Prosim piste len vazni zaujemcovia.
Vestenie, magia, poradenstvo
Podobné inzeráty
Vestenie Rady kuzla Magia
Vestenie Rady kuzla Magia VESTENIE RADY MAGIA BIELA - CENÍK ********* 1..napoj lasky 50e 2..vrat sa ku mne keltsky 50€ 3..nepodvadzaj ma 50€ 4..rada na tehotnost 50€/300€ 5.. odrob si sama 200€ 6.ocista seba tela 30€ bylinkova 2 rozne bylinky ocista 7 magia spaja dvoch ludi k sebeb naspet 300€/.slaba stredne silna 600 extra silna 800.. 8 svieckova ocista 20€ 10.. bylinkova ocista bytu 30€ 11 Ochranny kvet /neto/ opis kvetu a ine 50€ 12 ochrany kamen/potm už nik vam neporobi je to sile pouziv. aj vestice magovia.50e 13 talizman pre uspech 50€ 14 a ine....aby nebol otravny a zabudalol na mna muz,-zena /ak sa miesa do vztahu inych 15na biznis uspech ...zdravie a ine..magia 300€ ide o slabu magiu. Rada vrat sa ku mne silna 50 eur Magia vztahu 300/600/900€/1200 30 dni sa robi Vestba iba Rozbor vztah na 2/3mesiace 30eurRozbor 40e .3 Komplet s kazdeho cosi - 60€ na 3 mesiace.
Veštenie z dlane a čistenie čakier
Odborná analýza budúcnosti 35,-€ Veštenie cez email 40,-€ (Podrobný návod na Facebooku na stránke Veštenie z dlane - čistenie čakier, Rimavská Sobota v odstavci: Veštenie cez email. ) Odblokovanie a harmonizácia čakier 30,-€ Akcia: Veštenie + čakry 60,-€ Tibor Lehotský DiS.art Sídlisko Rimava 8 Rimavská Sobota Mobil:
Vestenie a cierna magia
Odrabanie,vestenie,cierna a biela magia kontakt mailom
Biela mágia, veštenie
Zaoberám sa bielou mágiou, ponúkam veštenie a výklad na rôzne oblasti. Zaoberám sa rituálmi najmä na prinavrátenie partnera, privolaním nového partnera. Dokážem zrušiť negatívne energie,odrobiť.. Liečim telo, dušu a ochorenia. Vidím budúcnosť, správne cesty na ktoré Vás môžem nasmerovať.
Vestenie,Magia,Rituali
Ponukam vestenie z tarotovych,ciganskych a anjelskych kariet.. cena vykladu je 40 eur formou emailu. Magie a rozne rituali individualne podla obtiaznosti. Nevahajte ma skontaktovat a poprosit o pomoc. Piste na Vesticalara80@
Magia, vestenie, ritualy
Mágia na lásku,prinavrátenie lásky a upevnenie vztahu Odrábanie a odkliatie,očista aury,ochrana proti prekliatiu Liečenie kožné a psychické problémi,závislosti Meditácie,Stres,Depresie,Talizmany,Amulety... "Nemusíme žiť stále tak, ako sme žili včera. Osloboďme sa od tejto predstavy a tisícky nových možností nás pozvú k novému životu."