bazár, predaj, inzercia, predám

vesty z ovčieho rúna

Kategória: Ostatné oblečenie

Predám nenosené vesty z ovčieho rúna. Nevhodný darček pre nás. Kúpené na . PC 17,60
Rozmery viest:
1 (bledunká M)- obvod pod pazuchami 80 cm, celková dĺžka 41 cm
2 (s hnedým lemom L) - obvod pod pazuchami 86 cm, celková dĺžka 50 cm PREDANÁ
3 (bledunká L) - obvod pod pazuchami 92 cm, celková dĺžka 48 cm PREDANÁ

Cena za kus. Na cene sa viem aj dohodnúť.
vesty z ovčieho rúna
Podobné inzeráty
Vesty rôzne - 92, 92/98, 104/110, 116, M, 128
Obrázok č. 1-2 Vesta - 92 - cena 4,50 Eur Predám zateplenú bledomodrú vestu na zips s 2 vreckami. Vo veľmi dobrom stave. Bez poškodenia. Dĺžka vesty: 40 cm. Šírka vesty: 37 cm. Veľkosť: 92. Obrázok č. 3-4 Vesta - 92/98 - cena 5 Eur Predám zateplenú čiernu vestu na zips. Málo nosenú. Vo veľmi dobrom stave. Bez poškodenia. Farba: čierna. Veľkosť: 92/98. Dĺžka vesty: 39 cm. Šírka vesty: 41 cm. Obrázok č. 5 Vesta na zips - DPAM - 4 roky (104/110) - cena 2 Eur Predám pletenú vestu na zips. V dobrom stave. Zloženie: 100% bavlna. Farba: bledošedá. Veľkosť: 4 roky. Dĺžka vesty: 40 cm. Šírka vesty: 36 cm. Obrázok č. 6 Vesta - F&F - 5-6 rokov (116) - cena 5 Eur Predám vestu na zips. V top stave. Bez poškodenia. Zloženie: 100% polyester. Značka: F&F. Farba: čierna, šedá. Veľkosť: 5-6 rokov. Dĺžka vesty: 48 cm. Šírka vesty: 39 cm. Obrázok č. 11 - pošlem do e-mailu Vesta s kapucňou - M - cena 3 Eur Predám vestu s kapucňou na zips s motívom futbalistu. Farba šedá. V dobrom stave. Veľkosť: M. Dĺžka vesty: 35 cm. Šírka vesty: 33 cm. Obrázok č. 7-10 Vesta - Sandic sport - 128 - cena 6 Eur Predám veľmi málo nosenú tenkú vestu na zips. Vo veľmi dobrom stave. Bez poškodenia. Značka: Sandic sport. Farba: šedá. Dĺžka vesty: 48 cm. Šírka vesty: 45 cm. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam aj poštou. Posielam obyčajne, 1.triedou, doporučene, 1.triedou doporučene. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a ani na prezváňania.
Predám nový Rukávnik Gimme Five Šedý
pozri moje ďalšie inzeráty Kvalitné rukavice s teplou podšívkou sú nenahraditeľným pomocníkom, v studenom počasí. Ochránia Vaše ruky pred mrazom a tak bude prechádzka s Vašim bábatkom pohodlná.Jednoduchá montáž na rukoväť kočíka. Novodobý, moderný vzhľad. Kvalitný vonkajší materiál s výplňou z ovčieho rúna.
Predám nový Aga Fusak Combi Luka + Rukávnik Gimme Five -šedé
pozri moje ďalšie inzeráty Kvalitný multifunkčný teplý fusak, vhodný do kočíka alebo na sánky, určený pre deti od 0 do 3 rokov. Táto zateplená bunda je vetruvzdorná a má nepremokavú úpravu na vrchnom plášti. Vďaka hrubej vrstve fleecového materiálu ju oceníte najmä v chladnom zimnom počasí. Antialergický materiál spĺňa všetky požadované normy a štandardy. Detský spací vak má zips, otvory pre 5-bodové bezpečnostné pásy. Vďaka variabilite strihu bude zavinovačka slúžiť od prvých dní vášho bábätka. Vlastnosti a funkcie: • Otvory pre 5-bodové bezpečnostné pásy • Zips na rozopínanie • Vrchný materiál je vodoodpudivý a vetruodolný • Mäkká a pohodlná flísová vrstva na vnútornej strane • Spodný diel tvorí praktickú tašku pri použití kratšej verzie • Fusak je zdobený kožušinou okolo hlavy a zipsom • Moderný dizajn, jednoduchá údržba • Možno prať v práčke pri 30 °C Parametre: • Rozmery vrecka: 85 x 45 cm • Určené pre deti : 0-3 roky • Podšívka: 100 % vlna • Vonkajší materiál : 100 % polyester s vodeodolnou úpravou • Vnútorný materiál: teplý fleece • Certifikácia: certifikát CE, spĺňa smernice EÚ Kvalitné rukavice s teplou podšívkou sú nenahraditeľným pomocníkom, v studenom počasí. Ochránia Vaše ruky pred mrazom a tak bude prechádzka s Vašim bábätkom pohodlná.Jednoduchá montáž na rukoväť kočíka. Novodobý, moderný vzhľad. Kvalitný vonkajší materiál s výplňou z ovčieho rúna.
Zimný fusak
Predám zimný fusak Zaffiro z ovčieho rúna.Pôvodná cena 40€.Teraz predám za 15€.
FUSAK Z OVČIEHO RÚNA SO STRIEŠKOU 108X40CM
Iba párkrát používaný. Stav 100%-ný.
Plavacie kupacie vesty 3-6 rokov
Predam nove kupacie plavacie vesty kus 3€, mam dva kusy Žltá nafukovacia vesta uľahčí výučbu plávania deťom od 3 do 6 rokov. Dodatočnú bezpečnosť zaisťujú 3 vzduchové komory vrátane nafukovacieho goliera a materiál s hrúbkou 0,25 mm. Vestu môžete k telu pritiahnuť pomocou dvoch nastaviteľných rýchloupínacích spôn. Kupene 2022 a raz pouzite KYM INZERAT CITATE JE AKTUALNY