bazár, predaj, inzercia, predám

Vetraci motorček+mriežka+klapka

Kategória: Klimatizácie

Predám
Vetraci motorček+mriežka+klapka
Podobné inzeráty
Kovová vetracia mriežka so gravitačnými lamelami bez príruby
Kovová vetracia mriežka so gravitačnými lamelami bez príruby 550x550 mm, biela (RAL 9016). Mám dva kusy, nepoužité. Jeden kus ešte zabalený. Ostalo zo stavby. Cena za 1 kus. Nová stojí 80€. Model: SMP 550 Značka: Dalap Verzia: s gravitačnou žalúziou Materiál: kov (s polymérovou úpravou) Spôsob uchytenia: na stenu Príruba: NIE Váha: 2 kg
Flexi rúra a plastová mriežka s reguláciou, ø125 mm
Ohybné hliníkové potrubie ø125 mm, dĺžka 10 m, hrúbka steny 100 μm - Aluvent 125/1 - cena 7€/m Popis produktu • Ohybné flexibilné potrubia ALUVENT 125/1 sú určené pre použitie v domových, priemyselných, klimatizačných alebo vykurovacích vzduchotechnických systémoch. Sú vyrobené z nehorľavej, korózií odolnej hliníkovej pásoviny. Vyznačujú sa vysokou pružnosťou, nízkou hmotnosťou a jednoduchou montážou. POZNÁMKA: pri naťahovaní potrubia na maximálnu dĺžku ho je potrebné jemne odtáčať aj v pozdĺžnej osi! Okrúhla plastová mriežka s reguláciou a nadstavcom, ø125 mm - cena 5€/ks Popis produktu • Vyrobená z ABS plastu, • pre použitie v interiéri aj exteriéri, • okrúhly nadstavec pre montáž priamo do potrubia, • vstavaná sieťka proti hmyzu, • možnosť ručnej regulácie prietoku vzduchu. Cena + plus postovne.
Nerezová vetracia mriežka
Predám nerezovú vetraciu mriežku. Ich rozmer je cca 15,6*15,6 cm. Cena za kus - 2,5€, 4 a viac kusov - 2€ za kus. K dispozícií ich mám 6. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Vetracia mriežka s vnútornou sieťovinou
Predám vetraciu mriežku s vnútornou sieťovinou. Cena za prvé 3 kusy je 4€ za kus, za ďalšie je 3€ za kus. Rozmery sú 20 * 25,5 cm. Mám ich k dispozícií 21 kusov. Posielam výhradne cez Zásielkovňu (Packetu) Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Mriežka na ventilátor externá
Predám novú nevyužitu vonkajšiu mriežku na odsávanie za 20€, pošlem aj poštou
mini klimatizacia
malo používaná, jediná vada je vypadnuta mriežka, nebrani používaniu