bazár, predaj, inzercia, predám

Vetruodolný/windstoper lyžiarsky McKINLEY Sveter vel L/XL

Kategória: Športové oblečenie

Vyborny stav max spokojnost PC 129,90
krasny odporúčam unisex oversize
50% vlna 50% acryl

Panske L - 50/52
Dámske L/XL - 42/44/46

Dlzka 70 cm, sirka 56-61*2, rukav od stojacika 80/55

Norsky ľudový motív
Vetruodolný a vodeodolný celopodšitý
Maximalne teplý do mrazivých extremov expedicia

Lyzovanie, turistika , gulovacka, sankovacka
všetky outdoor aktivity
Vetruodolný/windstoper lyžiarsky McKINLEY Sveter vel L/XL
Podobné inzeráty
Rukavice LEKY goratex windstoper S 158/164
Vyborny stav LEKI windstoper 40,00 SALEWA primaloft 50,00 Lyzovanie skialp bezky outdoor Klik ma meno Salewa bundy primaloft, paperova, goratex rukavice, garmont dragontail GTX, mammut, dynafit, bunda, leginy Kari Traa, Spyder goratex lyziarske nohavice, bunda
Pánsky Outdoorový sveter McKinley – veľkosť XL
Predám pánsky, vlnený outdoorový sveter McKinley, veľkosť XL.
Dámsky cyklistický dres
Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam.. Polaris Mica dres Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.
Nové turistické nohavice  McKinley
Dámske turistické strečové nohavice McKinley tyrkysové - zelené (modré)- nové- nenosené. Veľkosť 36. Pôvodná cena 69 Eur. Na predaj (v mojej inzercii) tenisky Nike, New Balance, kabelka- ľadvinka, košeľa, dámska blúzka, mikina Superdry, top, sako, sveter, tričko Adidas.
Nová softshellová pánska bunda McKinley veľ.L
So softshellovou bundou McKinley Terang II AQX budete mať všestranného spoločníka pre rôzne outdoorové aktivity. Vďaka vodeodolnej a priedušnej membráne Aquamax Elite a plne podlepeným švom môžete túto funkčnú bundu nosiť aj v daždi. Medzi funkcie patria predtvarované rukávy, odnímateľná kapucňa a chránič brady na golieri s vysokým zapínaním. Manžety a lem bundy sú individuálne nastaviteľné pre dodatočnú ochranu pred počasím. Pohodlie pri nosení zvyšuje aj jemne česaná vnútro goliera.
Turistická bunda McKinley
Predám bundu McKinley s technológiou ventMax-vetruvzdorná. Je plne funkčná. Veľkosť S (36) sivej farby. Dohoda možná. Posielam cez zasielkovňu alebo poštu. Kontaktujte ma prosím emailom.