bazár, predaj, inzercia, predám

Vežový ventilátor CasaFan Airos Pin II 67522

Kategória: Klimatizácie

Airos Pin II je vežový ventilátor v čiernej farbe od výrobcu CasaFan. Je ovládaný buď diaľkovým ovládaním alebo pomocou tlačidiel na telese.

Krytie je pevné, neotáčavé. Oscilácia je vnútorná pod uhlom 115 stupňov. Vzduch putuje až do vzdialenosti 6 metrov, pričom je možné nastaviť rôzne módy prúdenia a tri rôzne rýchlosti. Maximálny počet otáčok je 1250 za minútu.

Funkcia časovača - vypnutie ventilátora po nastavenom čase.

Tovar predávaný firmou, nie súkromnou osobou. Záruka 2 roky.
Vežový ventilátor CasaFan Airos Pin II 67522
Podobné inzeráty
Klarstein Skyscraper ice white 4v1
Predávam ochladzovač vzduchu, ktorý bol používaný jednu letnú sezónu. Dôvod predaja je zaobstaranie klimatizácie. Plne funkčný. Ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice je priestorovo úsporná veža, ktorá ukrýva hneď funkcie troch zariadení, šikovne zjednocuje ventilátor, chladič a zvlhčovač vzduchu. Vo svojom najširšom mieste meria ventilátor len 28 cm a hodí sa teda aj do malých zákutí. Ventilátor vanie čerstvý vzduch pre zabezpečenie chladenia v troch rýchlostiach. Pre zlepšenie osviežujúceho efektu má zariadenie aj zapínateľný chladič vzduchu a zvlhčovač vzduchu. Cez 6-litrovú nádrž na vodu sa vzduch pomocou odparovania chladí a následne zvlhčuje. Zariadenie Klarstein je ovládané buď šiestimi intuitívnymi tlačidlami na hornej strane zariadenia, alebo jednoducho diaľkovým ovládačom. Skyscraper Ice, 4 v 1 White 3 rýchlostné stupne: nízky, stredný, vysoký 3 prevádzkové režimy: normálny, noc a príroda Nočný režim: zníženie rýchlosti až po automatické vypnutie Prírodný režim: zosilňujúca a slabnúca rýchlosť ventilátora Časovač: nastaviteľné automatické vypnutie v 0,5 hodinovom takte až do 7,5 hodiny Kapacita nádrže na vodu: 6 litrov Ionizácia vzduchu pre odstránenie pachov a baktérií Ukazovateľ hladiny vody 2 chladiace balíčky pre zvýšenie účinnosti Ovládací panel a displej na hornej strane zariadenia Moderný, priestorovo úsporný vežový dizajn Vypínač na hornej strane zariadenia Ekonomická prevádzka, príkon len 45 W Prietok vzduchu 500 m³/h - ideálne pre stredné až veľké miestnosti Zapínateľná oscilácia o 180° Špekulanti nekontaktovať cena pevná.
ProKlima BUCO ventilator
Predam malo pouzivany ventilator. Dovod predaja, uz mame klimu Proklima Ventilátor stĺpový Buco LED 120 W; 101 cm; biely Moderný dizajn Jednoduché nastavenie pomocou diaľkového ovládania Možnost otočenia o 180° Jednoduchá optimalizácia teploty vďaka šiestim rýchlostným stupňom Prehľadný LCD displej
Ventilátor stolový prakticky
Predám par krat použitý domáci ventilátor Takmer ako novy, par krat zapnutý. Možnosť viacerých stupňov a praktické otáčanie do strán. Cena 15e Ventilátor do domácnosti domu bytu na terasu, práce , vhodný aj do kancelárie ked je vonku horúco a dusno príjemné osvieži prostredie a rozhýbe vzduch v miestnosti. -osobný odber po dohode v Prešov , Sabinov a Košice - v prípade záujmu pošlem aj poštou - aktuálne do zmazania
Predám multifunkčný LED ventilátor- klimatizácia
Predám multifunkčný LED ventilátor- s funkciou klimatizácia. Nový, plne funkčný. Ventilátor má 3 rýchlosti fúkania vzduchu. Dá sa zapnúť funkcia klimatizácie/ ochladenia vzduchu. Dá sa nastaviť časovač na 2 alebo 4 hodiny. Dajú sa nastaviť rôzne farby farebného LED podsvietenia. Cena 49€. Na vyžiadanie môžem doniesť v sobotu 8.7 po trase Myjava-Jablonica. Pravdepodobne aj po trase Myjava-Vrbové -Malženice (Trnava)
Stĺpový ventilátor Rohnson R-815
Predám tento úžasný, tri mesiace využívaný ventilátor značky rohnson. Dali sme si klímu, tak už je nám zbytočný. Prisahám, je perfektný. Umožnuje nastaviť až tri úrovne výkonu pomocou jednoduchého ovládacieho panelu s dotykovým ovládaním priamo na ventilátore alebo využitím diaľkového ovládača. Je naozaj silný. Ventilátor je možné nechať zapnutý aj počas teplých nocí alebo nastaviť časovač na vypnutie v rozmedzí 30 – 450 minút. S nastavením najnižšej sily alebo s režimom vánku, ani nepostrehnete,že je zapnutý, taký je tichý. Pre lepšiu cirkuláciu vzduchu je tu aj možnosť zapnutia oscilácie v rozmedzí 90° a možnosť zastavenie v hociktorom bode oscilácie. Prednosťou je veľmi tichá a úsporná prevádzka. Parametre a špecifikácia: Príkon: 40 W Funkcie: Ovládací panel s dotykovým ovládaním Diaľkový ovládač Časovač 30 – 450 minút 3 úrovne výkonu Oscilácia Naozaj tichá prevádzka Napájanie: 230 V, 50 Hz
Stropný ventilátor Faro Palao 81 cm 33183
Stropný ventilátor s osvetlením a retiazkovým ovládaním, ktoré je súčasťou balenia. Je možné zakúpiť diaľkové ovládanie. Svetelný modul má objímku pre žiarovku s päticou 1 x E14, max. 40W. Žiarovka nie je súčasťou balenia. Ventilátor je vhodný pre miestnosti veľkosti 13 m², výška stropu 2,4 – 2,8 m. Ak máte vyššie stropy, môžete si dokúpiť predlžovaciu tyč. Má tri rýchlosti: 100-160-220 otáčok za minútu pri výkonoch 29W-37,5W-46W. Zariadenie má priemer 81 cm a 6 lopatiek, ktoré umožňujú ochladzovanie v lete a otepľovanie miestnosti v zime. Spätný chod ventilátora v zime tlačí teplý vzduch od stropu dole. Možnosť montáže na šikmý strop (maximálny uhol sklonu je 30°). Je vhodný do kancelárií, ale i pre domáce použitie napr. v pracovni, kuchyni alebo v obývačke, spálni a pod. Tovar je predávaný firmou, nie súkromnou osobou. Záruka 2 roky.