bazár, predaj, inzercia, predám

VHS kazety

Kategória: Ostatné audio video

Predám originálne VHS kazety. Domáca zbierka, nie sú z požičovne.

Zoznam:

Napoleon
ALF versus U.S. Army
Neviditelný útočník
Double team
Poplach v skautském táboře
VHS kazety
Podobné inzeráty
Panasonic-Technics - cenníky - kompletný sortiment 1997a1999
Dobrý deň, ponúkam na predaj oficiálne cenníky - doporučené maloobchodné ceny !kompletného sortimentu! spotreb. elektroniky zn. Panasonic a Technics: - pre český trh - vydané: máj 1997 (8 strán formátu A4) cena: 80.- Kč (resp. 3,20 €) - pre slovenský trh - vydané: november 1999 (2 strany formátu A4) cena: 20.- Kč (resp. 0,80 €) Jedná sa o tovar: Panasonic TV, TV-stolíky -videorekordéry VHS a S-VHS -videokamery DV, VHS, S-VHS, VHS-C, S-VHS-C, batérie pre videokamery, nabíjačky, káble, brašne, kufríky, objektívy a šošovky -strihové pulty a mixáž. pulty, titulkovače, video-svetlá -digit.fotoaparáty -stereo-veže, sluchátka, diktafóny, minisystémy, mikrosystémy Technics - receivery, tunery, zosiľovače, equalizéry, tape-decky, gramofóny, prenosky, CD-playery, DVD-prehrávače, reproduktory a sústavy -mikrofóny, autorádiá CD a repro do automobilu -mikrovlnné rúry, vysavače Panasonic-videokazety DV, VHS, S-VHS, VHS-C, S-VHS-C a ostatné príslušenstvo... Cenníky sú kvalitne naskenované, zašlem obratom na e-mailovú adresu po obdržaní platby na účet. Môžem zaslať tiež v tlačenej podobe Packetou (+poštovné). Prípadné dotazy prosím posielajte e-mailom.
VHS kazety
Predám VHS kazety (nové, čisté). VHS kazety - 9ks/20Eur. Kontakt prosím emailom cez kontaktný formulár.Ďakujem.
Predám rôzne nové kazety VHS, MC, MiniDV ...
Predám nové kazety VHS, S-VHS-C, MC, MiniDV, diskety ... Všetko je ešte originál zabalené. Preferujem osobný odber v BA. Po dohode viem zaslať aj poštou, ale tu požadujem platbu predom na účet.
VHS kazety
Je uvedených len 10 videokaziet, ale máme ich viac. Zoznam v prípadnom záujme pošleme. Predávame ďalej VHS kazety, CD, DVD, MG kazety a knihy. Všetky sú nové. Zoznam kníh nemáme, ale pošleme informácie mailom. Číslo je vymyslené, dohodneme sa mailom.
VHS Kazety
Predám rôzne VHS kazety viď foto Cena: 2 eura za kus Pošlem aj na dobierku Kontakt: najlepšie cez email, alebo mi zanechajte SMS správu. Ďakujem Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
VHS kazety
Predam VHS kazety originály. Cena 4€ kus