bazár, predaj, inzercia, predám

Viazacske materiály

Kategória: Rybolov

Predám za symbolickú cenu rôzne materiály na viazanie múch a streamrov. Mam syntetické aj prírodné materiály, pierka, kožušiny, dubing, lametky, nite, doplnky, telíčkový materiál, šenylky, umelé očká a iné. Cena podľa odberu, dohoda istá. Aj jednotlivo podľa výberu. Foto priebežne aktualizujem.
Viazacske materiály
Podobné inzeráty
Naviják Okuma Custom Black CLX 40F feeder
Ponúkam na predaj špičkový a veľmi zachovalý naviják Okuma Custom Black CLX 40F . Je to špeciálny naviják na feeder , ale aj na prívlač , alebo match-plávanú. POPIS PRODUKTU Značka Okuma je u nás preslávená výrobou kvalitných navijakov, ktoré v priaznivej cene vynikajú vysokou kvalitou a spoľahlivosťou. Samozrejmosťou sú kvalitné materiály a moderný dizajn. Tieto podmienky spĺňa aj navijak Custom Black Feeder CLX s kvalitnou a silnou prednou brzdou, ktorá je určená najmä na lov feederom alebo match. Navijak Custom Black Feeder CLX  má CFR cyklónový rotor, systém oscilácie cievky S, počítačovo vyvážený rotor RESII, odolné antikorózne grafitové telo, precízny eliptický systém prevodov, kovovú cievku so špeciálnou odhodovou hranou Line Control Spool , jedno valčekové a tri guličkové ložiská a veľkú spoľahlivú prednú brzdu Hydro Block.
Predám AVID CARP tašku Tackle Pouch Large
Predám novú, nepoužívanú AVID CARP Tackle Pouch Large tašku pre uschovanie všetkého kaprárskeho príslušenstvo, ako je bižutéria, olova, vlasce, PVA a pod... "Rad tašiek a puzdier A-Spec je navrhnutá tak, aby bola čo najviac praktická pre časté používanie a transport rybárskeho vybavenie než kedykoľvek predtým. Každý produkt z tejto rady si žiadal veľa času v oblasti vývoja, aby vyhovoval všetkým potrebám moderného rybára. Veľké úsilie sme vynaložili na to, aby sme pre túto radu produktov vybrali tie najkvalitnejšie a najodolnejšie materiály, ktoré obstoja skúškou času. rozmery: 35cm x 15,5cm x 10cm. Vodeodolný materiál Dura-Tech. Plne polstrované steny pre väčšiu ochranu. 10mm odolné dvojité zipsy. Nevyužitá, preto posuniem ďalej.
SONIK kreslo  LITE nové
Predam šikovné kreslo od firmy Sonik, premiove materialy, odlahcena verzia vazi len 3.5kg čiže vhodne pre rýchle transporty... Výsuvne predne nohy, vhodne aj ako doplnok ku lehatku. Mam aj povodnu krabicu keby bol zaujem. Idalne osobny odber.
Muškárska udica s navijakom balzer
Málo používané. Udica a navijak zn. BALZER. Dám k tomu všetko muškárske vybavenie, krabičku s muškami, viazacie materiály a pomôcky. Na navijaku je aj šnúra. Predám len ako celok!