bazár, predaj, inzercia, predám

Viazanie Marker

Kategória: Lyžovanie

Predam pouzite funkcne viazanie Marker 2.2 aj so skrutkami.
Viazanie Marker
Podobné inzeráty
Viazanie Marker M 2.2
Predám viazanie Marker M 2.2. Viazanie je nové, zhodené z lyží.
Staršie zjazdové lyže, detské viazanie, lyžiarky
Lacno predám klasické zjazdové lyže z konca 80. rokov v dobrom stave. Iba osobný odber. Delta Artis - 180 cm, viazanie Marker M25, cena 20 eur. Detské viazanie G30 Standard (1 pár) a G30 Junior (1 pár), nepoužité, v originál škatuliach. Nastaviteľná veľkosť v rozpätí až 7 centimetrov - možnosť upravovať pri rastúcej nohe dieťaťa. Cena 5 eur za 1 pár. Pätná brzda Marker (2 páry) - cena 5 eur. Staršie lyžiarky Koflach (malá noha, odhadom 24-25, treba vyskúšať) - 2 eurá. Dobierkou neposielam, iba osobne v Bratislave.
Lyže Head Kore 93
Predám lyže Head Kore 93 180cm. Lyže sú vhodné aj na zjazdovku a aj do voľného terénu. Vhodné sú aj na ski touring. Na rozdiel od iných skitouringových lyží sa na týchto dá aj lyžovať dolu kopcom. Lyže viem predať aj bez viazania, alebo s viazaním Fritchi Vipec, alebo Marker Tour 12. Viazanie Marker Tour 12 tam bolo namontované predtým, takže nie je potrebné montovať v servise. Cena bez viazania: 180€ Cena s viazaním Marker Tour12 EPF: 350€ Cena s viazaním Fritchi Vipec: 520€ Detailný stav lyží vidieť na tomto videu:
Predám viazanie Marker DIN 90
Staršie málo používané viazanie Marker M27v Nastavenie do 90Kg Kov + solídny plast, bez akéhokoľvek poškodenia, namazané a pripravené na použitie.
Retro lyže
Predám použité staršie lyže ELAN RM 185cm,viazanie marker - 20€ ARTIS SOLAR 180cm,viazanie marker - 20€ SULOV COMFORT 130cm detské s palicami-18€ SULOV PRINC 120cm detské s palicami-15€
Skialp set, lyže Armada + Marker Duke + pásy Collt
Skialpový set, ktorý umožňuje výšlap do voľného terénu, primárnym účelom setu je však zjazd. Základom setu sú lyže Armada Skis v dĺžke 191cm, šírka špičky lyže 12cm, stred 10,5cm, päta 12cm, bájny free. Lyžiam sekunduje viazanie Marker Duke EPF s rozšírenou základňou pre ešte lepší prenos sili na hranu lyže. Viazanie je v súčastnoti na trhu to najlepšie zo skialp viazaní určených pre freeride s vypínacími silami až do 16 DIN. V sete sú pásy Colltex, ktoré sú nepoužívané. Použite ale v dobrom stave !!! Bezplatné doručenie na dobierku alebo platbou vopred.